@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.02.2015

2-8 Şubat haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta kendimizi rahat ifade edebileceğimiz, ekip çalışmaları yapabileceğimiz günler yaşayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

2 Şubat Pazartesi

2-8 Şubat haftasının astrolojik yorumu
Haftaya oldukça yoğun bir duygusallıkla başlıyoruz. Bu günlerde kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Günün ilk yarısı boyunca son derece kadersel gelişmelerle her an her şey yön değiştirebilir. Saat 19.41’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak daha uygun olacak. Saat 19:41’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Gece saatlerinde kendimizi güvende hissetmemiz daha kolay olacak. Toplum yararına çalışmalar yapmak, ekip çalışmaları içinde bulunmak ve yaratıcı tarafımızı ortaya çıkarmak için de çok uygun bir gün olabilir.

3 Şubat Salı
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir çünkü içimizden daha bencilce davranmak gelirken mantığımız daha insancıl olmamız gerektiğini söyleyebilir. Akşama doğru yaşayacağımız ilginç karşılaşmalar ve kadersel gelişmelerle her şeyin yolunda gittiğini hissedebiliriz. Akşam saatlerinde dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz.

4 Şubat Çarşamba
Saat 01:08’de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterebilir. Kova-Aslan Dolunay'ı kendimiz olabilmek, kendimizi ifade edebilmek ile ekip çalışması yaparak birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, eğlenceyle hümanizmi dengeleme ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını sembolize eder. Dolunay'dan itibaren özellikle sabahın erken saatlerinde rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Saat 07:31’den sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bu güzel günün keyfini çıkaracak şekilde zaman geçirmek daha uygun olacak.

5 Şubat Perşembe
Saat 07:46’da 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı geliyor. İşlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Ancak gün boyunca işlerin yoğunluğu özgürlüğümüzü kısıtlanmış hissettirebilir ve zaman zaman hedeflerimize ulaşmak için bazı engelleri aşmamız gerektiğini fark edebiliriz. Akşam saatlerinde ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz ve ilham gücümüz de çok yüksek olabilir. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmekte fayda olabilir. Kendimizi doğru ifade etmek, anlaşılmak, desteklenmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun bir gün olabilir.

6 Şubat Cuma
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabahın erken saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek gerektirebilir. Öğle saatlerinde kendimizi çok daha güçlü hissetsek de sonrasında bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Gece yarısına doğru ise hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olabilir. Gün boyunca abartılara kaçma eğilimine dikkat etmekte fayda var. Öte yandan ufkunuzu geliştirecek tüm eğitim, seyahat ve deneyimlere açık olmanızı tavsiye ederim.

7 Şubat Cumartesi
Saat 00:10’dan 20:44’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve her ne kadar harekete geçme içgüdümüz yüksek olsa da önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan ve rekabetten uzak kalmamız bugün çok önemli olabilir. Saat 20:44’ten itibaren başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.

8 Şubat Pazar
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren kendimizi ifade etmek ve güvende hissetmek çok daha kolay olabilir ve desteklendiğimizi hissedebiliriz. Gün boyunca geçmişi geride bırakabilmek ve geleceğe yönelik adımlar atabilmek için son derece kadersel olaylar ve ilginç karşılaşmalar yaşayabiliriz. Bugün ilişkiler söz konusu olduğunda kendimizi gereken değişimleri gerçekleştirebilecek güçte hissedebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER