Habertürk 03.01.2012

2 Ocak haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer yorumluyor.. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Burcunuzun haftalık yorumu için tıklayınız.

2 Ocak haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer yorumluyor.. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Haftaya gayet aktif ve zinde başlıyoruz. Salı ve Çarşamba günlerinde atacağımız adımlar daha sağlam ve kalıcı olabilir.

Hafta ortasındaki günlerde hızlı karar almamız ve esnek olmamız gerekecek. Çarşamba günü özel ve sosyal ilişkilerimizde adımlarımızı dikkatli atmalıyız.

Hafta sonunda zihinsel konularda adım atmak açısından güzel bir gökyüzü var. Yeni bir şeyler öğrenmeye adım atmak istiyorsak tam zamanı! Merkür’ün hem Satürn’le, hem de Neptün’le uyumlu açıları var. Astroloji Okulu olarak biz de bu aktif günü değerlendirip, yeni açacağımız hızlandırılmış sınıfımızın ilk dersini Cumartesi gününe denk getirdik. Zira bu günün çok aktif bir zihinsel enerjisi var.

Haftanın günlere göre değerlendirmesine gelince…

Pazartesi günü boyunca Ay Koç burcunda ilerliyor. Yeni başlangıçlar, enerjik ve dinamik girişimlerin öne çıkacağı bir gündeyiz. Askeri temalarda ve güvenlikle ilgili konularda aktif bir gündemin yanı sıra agresyon da dikkat çekebilir. Sabah saatlerinde Ay-Merkür arasındaki yüzyirmi derecelik olumlu açının etkileri devreye giriyor. Önemli konuşmalar, görüşmeler yapmak için öğleye kadarki saatleri kullanabiliriz. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Satürn karşıtlığının gergin etkileri kendini göstermeye başlıyor. Bu saatler civarında girişeceğimiz işlerde hızlı ilerlemekte zorlanabilir, engellerle karşılaşabiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay-Neptün altmışlığının olumlu etkileri devreye giriyor ve gerginlikler yumuşuyor. 22:07’de Ay boşluğa giriyor.

Salı gününe geçer geçmez, 00:17’de Ay Boğa burcuna geçiyor. Sakinlik ve huzurlu olma arzumuzun artacağı, sağlamcı adımlar atmak isteyeceğimiz, artistik ve sanatsal konularda, ekonomi ve topraklarla ilgili konularda yoğunlaşacağımız bir gündem bizi bekliyor. Gece saatlerinde kesinleşecek olan Ay-Jüpiter kavuşumunun iyimser ve olumlu etkisi günün geneline yayılıyor. Ay-Jüpiter kavuşumları şanslı kabul edilir ve genel olarak pek çok şey için uygundur. Doktorlarla, avukatlarla, dini kişilerle ve profesyonel kişilerle görüşmek, davalar, ekonomik girişimler, yatırımlar ve buna benzer pek çok konu açısından uygun bir gündeyiz. Ay-Plüton üçgeninin de devreye gireceği öğle sonrasındaki saatlerde girişeceğimiz işlerde güç ve destek alabileceğiz. Bu saatlerde kendi efor ve enerjimizi, gücümüzü de yaptığımız işlere daha etkin yansıtabileceğiz. Günün ilerleyen saatlerinde giderek yakınlaşan Ay-Güneş yüzyirmilik açısından da istifade edebileceğimiz, her türlü iş ve girişimlerimizde uyum ve dengeyi yakalayabileceğimiz bugünü iyi değerlendirmemizde fayda var.

Çarşamba günü boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Kendimizi güvenceye alma, sakin ve huzurlu olma, ilişkilerde dengeyi yakalama arzumuz artıyor. Sabah erken saatlerde henüz Ay-Güneş arasındaki yüzyirmi derecelik uyumlu açı etkili olacak. Öğleye kadar etkin olacak bu uyumlu açı terfi istemek, başkalarının işlerini idare etmek, yeni risklere girişmek, yatırım yapmak ve spekülatif konular, etkin ve önemli kişilerle görüşmek, toplantılar düzenlemek, ilerleme sağlamak için yardım almak açısından uygundur. Öğle saatlerinde Ay-Venüs arasındaki dik açı kesinleşiyor. Özel ve sosyal ilişkilerimize özen göstermemiz gereken saatlerdeyiz. Kadınlarla ilgili işlerde veya kadın figürlerle ilişkilerde stresler yaşanabilir, dikkat! Akşam saatlerinde Ay-Mars arasındaki yüzyirmi derecelik olumlu açının yapıcı etkileri devreye giriyor. Efor ve cesaret gerektiren, girişimcilik ruhumuzu yansıtabileceğimiz işlere girişmenin tam zamanı!

Perşembe gününün ilk yarısında Ay Boğa burcunda ilerliyor. Öğleden önceki saatlerde kendimizi biraz pasif ve tembelce hissedebiliriz. Ay-Neptün arasındaki dik açının kesinleştiği sabah saatlerinde kararsızlık ve isteksizlik etkisi olabilir. 10:47’de boşluğa girecek olan Ay 12:45’te İkizler burcuna geçiş yapıncaya kadarki saatlerde girişeceğimiz işlerlin ucu açık ve belirsiz kalabilir. Somut ve kalıcı sonuç beklediğimiz işlere girişmek açısından öğle sonrasındaki saatleri tercih edebiliriz. Ay’ın İkizler burcuna geçişiyle birlikte olaylar da hız ve tempo kazanmaya başlıyor. Medyanın gündeminin aktif olacağı, bilgi trafiğinin hızlı akacağı öğle sonrasındaki saatlerde iletişimsel konularda, eğitim ve haberleşmeyle ilgili temalarda, toplantı ve konuşmalarda başarı sağlayabiliriz. Ay-Uranüs altmışlığının yeniliklere açan, iletişimi hızlandıran, yaratıcılığı arttıran olumlu özellikleri akşam saatlerine de yansıyor.

Cuma günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. Bilgi akışının yanı sıra, esneklik ve toleransın, hızlı karar alabilme yeteneğinin önem kazanacağı bir gündeyiz. Ticari zekamız, olayları sorup soruşturma ve mantıklı kararlar alma eğilimimiz sayesinde iyi yönde ilerleyebiliriz. Gün boyunca Ay’ın aktif temel açıları olmadığı için, bir önceki güne nazaran daha az aktif bir günde olacağız. Önemli konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar açısından tercih edilebilir bir gündeyiz.

Cumartesi gününün neredeyse tamamında Ay İkizler burcunda ilerliyor. Bir gün öncesine nazaran çok daha aktif bir gündeyiz. Yakınlarla konuşmalar, kısa seyahatler, bilgi ve öğrenmeye yönelik konular ön plana çıkıyor. Yeni bir şeyler öğrenmeye adım atmak istiyorsak tam zamanı! Merkür’ün hem Satürn’le, hem de Neptün’le uyumlu açıları var. Astroloji Okulu olarak biz de bu aktif günü değerlendirip, yeni açacağımız hızlandırılmış sınıfımızın ilk dersini bugüne denk getirdik. Zira bu günün çok aktif bir zihinsel enerjisi var. Sabah erken saatlerde Ay, Venüs’ten aldığı ışığı Mars’a dik açı ile iletiyor. Bu durum bize özel ilişkilerimizde dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Öğle saatleri civarında uyumlu açıların etkileri baskınlaşıyor. Akşam saatlerinde Ay-Satürn ve Ay-Neptün arasındaki uyumlu açıların da devreye girmesiyle birlikte kendimizi duygusal anlamda tatminkar hissedebilir, girişeceğimiz işlerde destek bulabiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde etkinleşecek Ay-Merkür karşıtlığı fikirsel zıtlaşmalara işaret edebilir, dikkat! 21:52’de boşluğa girecek olan Ay 23:06’da Yengeç burcuna geçiyor. Takip eden saatlerde etkin olacak Ay-Jüpiter ve Ay-Uranüs açısal irtibatları ile kendimizi duygusal anlamda coşkun ve heyecanlı hissedeceğiz. Ani ve beklenmedik gelişen sürprizler de oluşabilir tabii…

Pazar günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Kendimizi duygusal anlamda güvencede hissetmek isteyeceğimiz, ailevi temaların ve hayatımızın duygusal yönlerinin vurgu kazanacağı bir gündeyiz. Bugünümüzün yönünü duygularımız belirleyecek gibi gözüküyor. Her zamankinden daha hassas ve kırılgan davranabiliriz. Öğle saatleri civarında etkinleşecek Ay-Plüton karşıtlığı, duygusal anlamda zorlanacağımız ve duygusal çıkışlar yapabileceğimiz zamanlarda olduğumuzu gösteriyor. Aile içerisinde çekişme ve gerginlik yaratacak durumlar oluşturmamaya özen göstermemizde fayda var. Akşam saatlerinde gerginlikler dağılmaya başlıyor. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Jüpiter altmışlığı, yeni şeyler öğrenmek için harika bir günde olduğumuzu gösteriyor. Eğitim ve seminerlere katılabilir, bilgimizi genişletebiliriz. Yazma, konuşma ve kendimizi ifade etmemize yönelik konularda başarı elde edebileceğimiz güzel bir gündeyiz. İyi niyetle yapılacak atılımlarda olumlu geri dönüşleri çabuk alabileceğiz. Pratik fikirlerimiz sayesinde dikkat çekebileceğimiz bir gündeyiz.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner Döşer
Astroloji Uzmanı


Burcunuzun haftalık yorumu için tıklayınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER