@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.08.2012

20-26 Ağustos 2012 haftalık burç yorumları

20-22 Ağustos tarihleri arasında gökyüzü hareketleri bizi nasıl etkileyecek? Bu hafta astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? Haftalık burç yorumunuz Pudra.com'da.

20 AĞUSTOS PAZARTESİ: Sabah saatlerinde ayın Terazi burcuna geçişiyle sosyal ilişkilerde daha aktif olabiliriz. Erken saatlerde yaşanacak Güney Ay Düğümü Ay üçgeni eski tanıdıklar, dost ve akrabalarla haberleşmeyi getirebilir. Gün içinde Aslan burcunda ki Güneş’ le, Terazi burcunda ki Mars arasında ki sekstil açı cesaretimizi körüklemekle birlikte hedeflerimize varmak için uyumlu ve diplomatik bir mücadele verebileceğimizi gösteriyor. Girişimci, vizyoner ve atılgan olabiliriz. Hem sosyal hemde ikili ilişkilerde kendimizi ifade edebilir, eğlenmek ve yaşamdan zevk almak için çaba sarf edebiliriz. Fakat Ay’ ın akşam saatlerinde ki zorlu açısı bir anda kontrolü kaybetmemize neden olabilir. Ay Uranüs ile karşıt açı, Pluto ile kare açı yaparak T – kare açı kalıbı oluşturacak. Güçlü kişilerin duygusal baskısı ve ani gelişen olaylar karşısında verilen tepkiler, travmatik dönüşümlere ve krizlere yol açabilir. Öfkeyle davranmak, düşünmeden kararlar almak, sonradan pişman olacağımız hareketlerde bulunmamızı sağlayacaktır. Bugün nezaketimizi bozmadan, kararlı ve tutarlı davranabilmeli, duygusal çıkmazlar karşısında dik durabilmeliyiz.

20-26 Ağustos 2012 haftalık burç yorumları

21 AĞUSTOS SALI: Ay hala Terazi burcunda fakat dün yaşanan gerilimli açılar yerini daha ılımlı enerjilere bırakıyor. Ay önce Aslan burcunda ki Merkür’ le sekstil açı yapacak. İlişkilerde haklılığımızı savunabilir, kendimizi rahat ve güvenle ifade edebiliriz. Sosyalleşmek, topluluk içinde olmak, arkadaşlarla hoş zaman geçirmek için uygun bir zaman. Ardından gelen Venüs/ Ay karesi ve Ay/ Jüpiter üçgeni iletişim trafiğinin yoğunlaşmasına, sosyal medya da hareketliliğe ve zihinsel enerjilerin artmasına yol açacaktır. Ay’la Venüs arasında ki görünüm sevdiklerimizi kayırmaktan dolayı objektif olamayacağımızı ve adil davranmak konusunda zorlanacağımızı gösterebilir. Karşımızdakini kırmamak adına fazla tavizkar olabiliriz. Aynı anda yaşanan Jüpiter görünümü ise gereğinden fazla konuşabileceğimizi, düşüncelerin ve fikirlerin hava da uçuşacağını, beyin fırtınası için gereken yetenekleri anlatıyor.

22 AĞUSTOS ÇARŞAMBA: Günün erken saatlerinde Terazi burcunda ki Ay’ın yoğun açıları hareketlilik getirebilir. Önce Ay/ Satürn kavuşumu gerçekleşecek. İlişkilerde sorumluluk üstlenmek gerekebilir, duygularda soğuma yaşanabilir. Bu görünümün gece saatlerinde olması baskıyı biraz azaltabilir fakat sabah saatlerinde 29 derece Terazi burcunda oluşacak Ay/Mars kavuşumu oldukça aktif ve zorlu olabilir. Aynı anda yaşanacak Güneş sekstilinin hemen ardından Ay’ ın Akrep burcuna geçecek olması da duygusal krizlerin ön planda olacağını gösteriyor. Birkaç gündür ilişkilere yaşanan vurgu ve yaşanan gerilimin ardından olumlu ya da olumsuz son bir vuruş olacağını ve sonlanmalara meyilli olduğumuzu anlatıyor olabilir. Artık bize yük getiren, gerilim yaşadığımız ilişkileri son bir cesaret gösterisiyle hayatımızdan çıkarmak için hamle yapabiliriz. Bu olay çok ani yaşanıyor gibi görünse de aslında bizi uzun süredir rahatsız eden konulara son noktayı koyabiliriz. Ardından gelen Akrep burcu, bu sonlanmaların bize huzur getirmeyeceğini gösteriyor. Derin duygu ve düşüncelere dalabilir, iç huzurumuzu kaybedebilir, gerginliği uzun süre taşıyabiliriz. Sonrasında yaşanacak Neptün üçgeni biraz da olsa bizi rahatlatabilir, hayallere dalabilir, güçlü sezgilerin etkisiyle olayların derinine inebiliriz. Ay’ ın son açısı Pluto sekstiliyle beraber gelecek Kiron üçgeni. Bırakmanın, vazgeçmenin getirdiği yarayı ancak duygusal dönüşümü gerçekleştirerek sarabileceğimizi ve güçlü kalmaya çalışacağımızı gösteriyor. Bugün saat 20.00 civarında Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Gösterişli, gürültücü, cesur, özgüvenli ve neşeli Aslan burcundan sonra artık sakinleşme ve kendimizi geri çekme zamanı. Cesaretle girişimlerde bulunduk, eğlendik ve kendimizi yüksek sesle ifade ettikten sonra şimdi çalışmanın, mükemmele ulaşmak için planlı ve programlı olmanın zamanı. Sağlığımızla ilgilenmeli ve biraz da verimli olabilmek için başkalarına hizmet etmeyi öğrenmeliyiz. Güneş Başak burcuna geçer geçmez Aydüğümleriyle T – kare açı kalıbına giriyor. Bilgi ve iletişim akışında tıkanmalar, endişeler ya da sağlık sorunları baş gösterebilir.

23 AĞUSTOS PERŞEMBE: Ay hala Akrep burcunda ilerliyor ama yaklaşık saat 11.00’ den itibaren boşlukta. Fakat günün en önemli hareketi Mars gezegeninin de güçlü olduğu Akrep burcuna geçişi olacak. Mars; 7 Ekim tarihine kadar kalacağı bu burçta kendini çok rahat ifade etme ve bütün gücünü gösterme fırsatını bulacak. Doğum haritalarımızda Akrep burcunun bulunduğu evde hareketlilik ve güç savaşları yaşanabilir. Soğukkanlı, planlı, kindar ama bir o kadar da kararlı ve başarılı olabiliriz. Güneş Başak burcunda Neptün’ le karşıt açı kuracak. Bu durum kafa karışıklığına, hedeflerimizden şaşmaya, kişiliğimizi doğru ifade edememeye, olayları bir sis bulutunun ardından görürcesine yanılsama yaşamamıza neden olabilir. Sabah saatlerinde Ay iki açı kuracak ve hemen ardından boşluğa düşecek. Ay/ Merkür karesi hemen ardından da Ay/Venüs üçgeni gerçekleşecek. Her ne kadar gün içinde yaşananları net olarak algılayamazsak ta inat etmekten vazgeçmeyeceğiz. Duygularımızı saklamak istememize rağmen düşüncelerimizi yüksek sesle ifade ederek kendi içimizde çelişki yaşayabiliriz. Sevdiklerimize ve ilişkilerimize tutkuyla tutunabilir, duygusal olarak aşırı sahiplenici ve korumacı olabiliriz. Fakat Ay/ Venüs üçgeni karşımızdakilerin duygularını anlamak için gereken enerjileri de verecektir.

24 AĞUSTOS CUMA: Yaklaşık olarak Saat 13:00 itibariyle Ay boşluktan çıkarak Yay burcuna giriyor. Hemen Kuzey Ay Düğümüyle kavuşum yapıyor. Kadersel olaylar ön plana çıkıyor. İyimserlik, neşe, risk içeren konularda cesaretle beraber, gruplardan destek görebilir, felsefi konuşmalar içinde yer alabiliriz. Fakat neredeyse aynı zamanlarda dünden beri etkisini sürdürmekte olan Güneş/Neptün karşıtlığı ile kare açı yaparak T – kare açı kalıbını oluşturuyor. Sinirleri oldukça bozan, gerilim yüklü enerjileri açığa çıkaran bir görünüm söz konusu. Yanılsamaların getirdiği kararsızlık, huzursuzluk ve yönsüzlük yaşayabiliriz. Hayal kırıklıkları yaşayabilir, olayların gerçek yüzünü görmemenin getirdiği engellerle boğuşabilir ve beklentilerimizin karşılanmamasından dolayı sıkıntı yaşayabiliriz. Bugün başlayan İlk Dördün fazı yeni girişimleri de beraberinde getireceğinden dikkatli olmakta fayda var.

25 AĞUSTOS CUMARTESİ: Ay Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor ve gün içinde bir kaç açı ilişkisine giriyor. Gece yarısından sonra Ay/ Uranüs üçgeni yaşanacak. Uyanış, farkındalık, düşünmeden risk alma ve cesaretle harekete geçmek söz konusu. Aniden aklımıza fikirler gelebilir, adeta zihnimizde bir şimşek çakabilir. Fakat aynı anda Balık burcundaki Kiron’la yaşanan kare açı bu enerjilerin geldiği gibi gidebileceğini veya uygulanabilirliğin zorluğunu anlatabilir. Sabah saatlerinde Ay/ Jüpiter karşıtlığı yaşanacak. İletişimde yaşanacak sıkıntıları ve aksilikleri, bilgi alış verişinde bulunurken abartıya kaçabileceğimizi görüyoruz. Günün son açısı ise Ay/ Merkür üçgeni olacak ki; bu durum bize gün içinde fazlasıyla iletişim temasının gündemde olacağını gösteriyor. Cesaretle kendimizi ifade edebilir, duygu ve düşüncelerimiz arasında ki uyumla harekete geçebiliriz. Girişimlerde bulunmak için uygun olabilir.

26 AĞUSTOS PAZAR: Sabah saatlerinde yaşanan Ay/Satürn sekstilinin ardından Ay yaklaşık 16.00’ ya kadar boşlukta kalacak. Dün heyecanla giriştiğimiz işleri bugün sağlamlaştırmaya çalışabilir, başladığımız eylemleri tamamlamaya veya organize etmeye çalışabilir. Bunun için otoritelerin ve ilişkilerin desteğine ihtiyacımız olabilir. Ay, Oğlak burcuna geçer geçmez Mars’ la sekstil açı yapacak. Plan, program ve iyi hesaplanmış strateji zamanı. Aynı zamanda oluşacak Neptün sekstili bu planlara sezgilerin ve ilhamın da yardım da bulunacağını gösteriyor. Günün son açısı ise Güneş/Ay üçgeni olacak ki, tutarlı, uzun vadeli ve sağlam adımlarla ilerlemeyi ve hedeflerimizle, duygularımız arasında ki tutarlılığı anlatıyor. Maliyet bilincine sahip olmak, verimli olabilmek, ince detayların üstesinden gelebilmek açısından güzel bir gün.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER