@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.01.2014

20 - 26 Ocak 2014 haftasının astroloji yorumu

20 - 26 Ocak tarihleri arasında bizi neler bekliyor? Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

20 Ocak 2014 Pazartesi

20 - 26 Ocak 2014 haftasının astroloji yorumu
Pazartesi günü erken kalkmanızı tavsiye ederim. Detaylı çalışıp çok iş üretmeniz gereken bir güne başlıyorsunuz. Ay, çalışkan Başak burcunda olacak. Daha tertipli, düzenli, verimli olamaya çalışmalısınız. Tabii ki kişisel haritanızın kapasitesine göre… Gözünüzden hiçbir detayın kaçmayacağı bugün, başkalarının eleştiri oklarına da hedef olabilirsiniz. Kişisel hijyeninize, sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Ay’ın açılarına bakarsak, yenilmez Pluto ile yaptığı üçgen sizi güçlendirecek. Detayların altından kalkmanıza yardım edecek.
Ay, ardından bereketli Jüpiter ile yaptığı altmışlık açı, verimli olmanızı destekleyecek. Odaklandığınızda umduğunuzdan daha iyi iş yapabilirsiniz.

Ay ile güzel Venüs’le altmışlık ise, yaptığınız işe estetik katacağınızı anlatıyor. Yanı sıra ilişkileri geliştirmek, ters giden şeyleri düzeltmek için iyi bir zaman.

Ay ile zorlu Satürn’le olan altmışlık ise, kalıcı işler yapmak için yardım alacağınızı vurguluyor. Zorlukları aşmak için adım adım gitmenin yararını göreceksiniz. 22:56’da Ay Boşluk’a girecek.

Ay’ın açısız kaldığı bu süre, Salı 14:44’e kadar devam edeceği için öneli işlerinizi, görüşmelerinizi önceden ayarlamanızı tavsiye ederim.

21 Ocak Salı
Günün ilk kısmında Ay Boşluk’ta olacağı için, pek de verimli geçmeyebilir. Ruhunuzu dinlediğinizde hiçbir şey yapmak istemediğinizi fark edebilirsiniz. En iyisi elde kalan işleri bitirmek olacak. Normalde zaman alacağını düşündüğünüz, detaylı işleri bu zamanlara denk getirmenizi öneririm. Mesela evdeyseniz ütü yapmak, ofisteyseniz çekmeceleri düzeltmek iyi gelir. Kendinize daha rahat zaman ayırıyorsanız, kişisel bakımla ilgilenmek için bundan güzel zaman bulamazsınız. Derin bir cilt bakımı, hamam, saunanın yaratacağı etkiyi hafta boyunca taşıyabilirsiniz. Ancak yaptırdığınız estetik uygulamalarda, iğne, lazer gibi şeyler gerekiyorsa dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Mars’ın rahat etmediği Terazi burcunda olduğunu unutmamalısınız. Bu tarz uygulamalardan sonra ödem, kızarıklık, iltihap gibi sorunlar olabilir. Daha özenli olmalısınız.

Günün devamında, saat 14:44’ten sonra kibar Terazi burcuna geçen Ay, Perşembe akşamına kadar ikili ilişkilere yönelmeniz gerektiğini vurguluyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlara zaman ayırmalı, ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Gün içinde Ay’ın Güneş’le yapacağı üçgen açı, önemli kişilerle bir araya gelebileceğinizi anlatıyor. Sizin için güzel gelişmeler olabilir. Karşı tarafı anlamaya çalıştıkça işbirliği gücünüz artacak.

22 Ocak Çarşamba
Ay, ilişkilerin burcu Terazi’de yoluna devam ediyor. Kendinizi daha zarif, kibar bir şekilde ifade edebilir, etrafınıza aşk saçabilirsiniz. Geri giden aşk gezegeni Venüs’le bozulan ilişkileri düzeltmek için iyi bir günden geçiyorsunuz.

Günün transitlerine bakarsak, Ay ile sıra dışı Uranüs arasındaki karşıtlık, duygularınızı harekete geçirecek, sıra dışı olaylara açık olduğunuzu anlatıyor. Kendinizi daha farklı, özgün bir şekilde ifade etmek isteyebilir, başkalarının dikkatini çekebilirsiniz.

Ay ile güçlü Pluto arasındaki sert kare açı, eleştiriye açık olduğunuzu söylüyor. İlişki kaynaklı güç savaşlarına girmekten kaçınmalısınız. Bugün ilişkideki eksik yanınızı görmeye çalışmalısınız.

Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki kare açıyla, manevi olarak sizi rahatlatacak olaylar gündeme gelebilir. Her şeyin altında yatan ilahi sebebi görmeye çalışmalısınız.

Günün son açısı, ger giden Venüs’le olacak. Gün içinde, ilişki sorunlarını çözmekte ne kadar başarılı olup olmadığınızı ortaya koyacak. İğneyi başkasına, çuvaldızı kendinize batırmalısınız.

23 Ocak Perşembe
Bugün de Ay, Terazi burcunda yoluna devam ediyor. Ancak dünden daha zayıf enerjiler var. Sabah 05:51’de boşluğa düşen Ay, 23:44’e kadar, gün boyu rahat ilerleyemeyeceğimizi söylüyor. Kendinize zaman ayırmak, ortaya çıkmadan gerideki işleri tamamlamak için güzel bir gün. Önemli işleri bugüne denk getirmemek yararlı olur. Ama mecburiyetten yapmanız gereken işler varsa, olası tersliklere daha toleranslı olmalısınız.

Günün transitlerine baktığımızda, Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasındaki üçgen, başkalarından fikir alabileceğinizi anlatıyor. İlişkileri geliştirmek için farklı bakış açısına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Ay ile savaş gezegeni Mars’ın kavuşumu, bugün için hiç de olumlu bir etki değil… Özellikle ülkemiz haritası oldukça gergin günler yaşamakta… Daha hırslı, öfkeli, çabuk tepki veren bir durumda olabilirsiniz. Gökyüzü bu kadar gerginken, size yapay şeyler yazamıyorum, ne yazık ki. Ancak endişeden uzak bir şekilde olayları değerlendirseniz, krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Gökyüzünü okuyan, yeryüzünü de okur; engelleri, virajları, şarampolleri de görür... Size co-pilotluk yapabiliyorsam ne mutlu bana. Tabii ki doğum haritanızın potansiyeli sizi tüm bu genel yorumların üstüne çıkarır, size özel durumları söyler.

Güne devam edersek, akşam saatlerine Ay’ın kararlı Akrep burcuna girişiyle, daha derin duygular içinde olabilirsiniz.

24 Ocak Cuma
Haftanın son iş gününe Akrep’in derin enerjisiyle başlıyoruz. Daha kararlı, tutkulu, gizemli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. olayların altında yatan şeyleri anlamak için hareket edebilirsiniz. Akrep’in hesap soran, gerektiğinde intikam alan tarafından korunmanızı tavsiye ederim. Kin tutmak için uygun zamanlarda değiliz…

Günün transitlerine baktığımızda, ilk olarak Ay ile gizemli Neptün arasındaki üçgen gözüküyor. Duygularınızın etkisiyle daha derinleşebilirsiniz. Ancak kendinizi duygulara kaptırıp gerçeklerden kopma ihtimaline dikkat etmelisiniz.

Ay ile Güneş arasındaki kare, değer verdiğiniz kişilerle sürtüşmekten kaçınmanız gerektiğini söylüyor. Baba, eş, yönetici, müdür gibi otorite figürleriyle gireceğiniz çatışmalarda duygusal olarak yaralanabilirsiniz. Gücü karşınıza değil, yanına almalısınız.

İletişimci Merkür ile cesur Mars arasındaki üçgenle, uzlaşı arayışına cevap alabilirsiniz. Ancak ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Gizliden ima ya da sert ifadeden kaçınmanız yerinde olur. O zaman fikir savaşı değil, güç birliği yapabilirsiniz.

Ay ile Pluto arasındaki altmışlık açıyla, gizli kalmış şeylerin arkasındaki gerçekleri öğrenebilirsiniz. Ancak işiniz olmayan şeyleri araştırmamanızı tavsiye ederim. Karşınıza ne çıkacağını bilemezsiniz.

Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki üçgen açı, günün en güzel bağlantısı olacak. Hislerinize güvenirseniz daha rahat ilerlediğinizi göreceksiniz. Akrep’in verdiği endişelerden, tereddütlerden sakınmanız şans verecek.

25 Ocak Cumartesi
Ay Akrep burcunda yoluna devam ediyor. Kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Bu hassaslık sizi daha korumacı davranmaya, savunmada kalmaya itebilir. Endişeli ama daha sert olabilirsiniz. geçmiş konular, saklı şeyler ilginizi çekebilir.

Günün bağlantılarına bakarsak, Ay ile nazik Venüs arasındaki altmış açı, ilişkilerin arkasında yata gerçekleri anlamanıza yardım eder. Gizli bir ilişki ya da geçmişteki bağlantılar gün ışığına çıkabilir. Venüs’ün geri harekette olması sebebiyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyarak sorunları aşabilirsiniz.

İletişim gezegeni Merkür ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki sert kare açı, güne damgasını vuruyor. Sorumluluklarınızı unutmadan hareket etmelisiniz. Böylece zorlukları aşmak için değişik fikirler edip uygulamaya geçebilirsiniz. Kararlı düşünmeli ve davranmalısınız.

Ay ile Satürn birleşimi, sorumluluklardan pek de kaçamayacağınızı söylüyor. Sizin için ne kadar zor olsa da, yapmanız gerekenlere yönelince, olayların kolaylaştığını göreceksiniz. Özellikle anne, annelik, ev, aile ya da ebeveynlerle daha fazla zaman geçirmelisiniz.

Ay ile Merkür karesi, fikir ayrılıklarına girebileceğini gösteriyor. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak başkasının fikrine saygı gösterdiğinizde size yararlı olacağını göreceksiniz. Bugün sabit fikirli olmak için iyi bir gün değil…

Türkiye saatiyle 15:56’da boşluğa düşen Ay, Pazar günü 05:13’e kadar açısız kalacak. Bu saatleri kendinize ayırmalı, kendinizi ve geçmişi şifalandırmalısınız.

26 Ocak Pazar
Haftanın son günü neşeniz yerine geliyor. Olaylara dahi iyimser bakıyor, her şeyi bir üst basamaktan görüyor olacaksınız. Ay, iyimser Yay burcundan geçerken daha heyecanlı olacaksınız. Fırsatınız varsa evde oturmak yerine doğada yürüyüş yapmalısınız. Evde oturuyorsanız kişisel gelişime önem vermelisiniz. Okuyacağınız bir kitapta ya da ziyaret edeceğiniz bir web sitesinde yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Ay ile gizemli Neptün arasındaki kare, kendinizi geliştirmek için doğal fırsatların önünüze çıkacağını söylüyor. Daha mistik, dini konulara yönelebilirsiniz. Kendinizi aşmak için dua, meditasyon ya da ibadet iyi gelebilir.

Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açıyla, önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Eşiniz, partneriniz size eşlik edebilir. Aranızda birbirini tamamlayan bir enerji oluşabilir. Attığınız adımların karşılığı alabilirsiniz.

Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki üçgen enerji, kendinizi daha özgün bir şekilde ifade edeceğinizi gösteriyor. Değişik şeyler dikkatinizi çekebeilir. Bugün kendinizi yenilemek için güzel bir gün olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER