@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.07.2015

20-26 Temmuz haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta duygularınız ve mantığınız arasında kalabilirsiniz, finansal konularda dikkatli olmalısınız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

20 Temmuz Pazartesi

20-26 Temmuz haftasının astrolojik yorumu
Haftaya işlerimizi ön plana alarak başlıyoruz. İşleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun günler olabilir. Sabah saatlerinde aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Öğle saatlerindeyse enerjimiz, mücadeleci yönümüz git gide artabilir ve hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Akşama doğru bazı endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalsak da Pazartesi günü genel olarak olumlu semboller içeren bir gün olacak.

21 Temmuz Salı
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabahın erken saatlerinden itibaren fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak çok kolay olabilir. Öğle saatlerinde ise bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir ve özelikle iş hayatımızda sağlam zeminde olduğumuzu fark etmemiz memnuniyetimizin ve özgüvenimizin yükselmesini sağlayabilir. Saat 13:07’den 16:23’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 16:23’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bu hafta eğer anlaşma, sözleşme veya uzlaşma gerektiren bir işiniz olursa Salı günü öğleye kadar olan zamanı değerlendirmenizi tavsiye ederim.

22 Temmuz Çarşamba
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren ilginç tesadüfler söz konusu olabilir ve gün boyunca olayların çok kadersel aktığını fark edebiliriz. Akşama doğru kendimizi duygusal olarak baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Çarşamba günü duygusal olarak zorlansak da zihinsel olarak oldukça güçlüyüz. Bilgimize ve zihinsel kapasitemize güvenebilir, önemli kararlar alabilir, fikirlerimizi en iyi şekilde savunabilir ve uzlaşıya da açık olabiliriz. Sezgilerimiz de bugün oldukça güçlü olabilir.

23 Temmuz Perşembe
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak sabahın erken saatlerinde rekabete ve mücadeleye açık olabilir ve bunun verdiği gerginliği hissedebiliriz. Bu saatlerde sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Daha sonraki saatlerde de ani ve sürpriz olaylar huzursuzluk getirebilir. Neyse ki saatler ilerledikçe rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Saat 21:13’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak, sadece bu keyifli akşamın tadını çıkarmak ve gönlümüzce sosyalleşmek daha doğru olacak. Bugün Aslan Burcu zamanı başlıyor ve böylece astrolojik olarak tatil, eğlence ve rahatlama zamanı geliyor. Özellikle 23 Ağustos’a kadar güneşin tadını çıkarmak, rahat ve özgüvenli hissetmek ve sadece kendimizi mutlu edebileceğimiz işlerle ilgilenmek isteyebiliriz. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim gezegeni de Aslan Burcu’na geçerek 7 Ağustos’a kadar iletişimin daha canlı, sıcak, özgüvenli ve eğlenceli olacağını sembolize ediyor.

24 Temmuz Cuma
Saat 05:08’de başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabahın çok erken saatlerinde kendimizi huzurlu, keyifli ve uyumlu hissetsek de hemen ardından ilk dördünün getireceği gerginliği fark etmeye başlayabilir, duygularımızla mantığımız arasında kalmaktan huzursuz olabiliriz. Akşam saatlerinde ise oldukça yumuşayabilir, ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler, ruhsal çalışmalar, ya da su kenarında iç sesimizle baş başa zaman geçirmek için çok uygun bir akşam olabilir.

25 Temmuz Cumartesi
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Akşam saatlerinde ise enerjimiz, mücadeleci yönümüz gitgide artabilir, hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz ve bazı kronik endişelerimizi şifalandırabiliriz. Öte yandan bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm var. Buna göre gerginlikler patlamalarla sonuçlanabileceğinden kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamalı, kritik önem taşıyan konuları gündeme getirmemeli, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmeliyiz. Öte yandan bugün geçmişi fazlasıyla sorgulayarak geleceğe yönelik önemli kararlar alabiliriz. Bugün aşk, sanat, güzellik, ilişki, ortaklık ve para sembolü Venüs geri hareketine başlayacak. 6 Eylül tarihine kadar sürecek bu durum tüm bu konularda işler pek de pürüzsüz yürümeyeceğinden kararlarınızı tekrar gözden geçirmemiz gerekeceğini, geçmişe yönelik hesaplaşmaları tamamladıktan ve gereken düzenlemeleri yaptıktan sonra ancak 6 Eylül tarihinden sonra harekete geçmekte fayda olacağını sembolize ediyor.

26 Temmuz Pazar
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi göstersek de, öğle saatlerinde bu sefer tam tersi aşırı bir kontrolcülük söz konusu olabilir. Bu saatlerde otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, finansal konularda zorlanabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok fazla zorlamamalıyız. Saat 12:15’ten 15:25’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 15:25’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorabilir. Ancak akşam saatlerinde memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yükselebilir ve olayların çok kadersel aktığını fark edebiliriz. Bugün dostlarımızın da desteğiyle enerjimizi bizi endişelendiren, yoran bazı kronik sorunları çözmeye ve şifa çalışmaları yapmaya yönlendirebiliriz. Bugün ayrıca değişim, devrim, özgürlük ve yaratıcılık sembolü Uranüs geri hareketine başlıyor. 26 Aralık’a kadar sürecek olan bu hareket bu konularda çok daha derinleşecek, yoğunlaşacak ve kişiselleşecek enerjilere işaret ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER