@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2014

20-26 Ekim haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Akrep Burcu’nda gerçekleşen Yeniay hem kişisel açıdan hem de tüm dünya açısından yepyeni bir dönemin başladığını sembolize ediyor. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

20 Ekim Pazartesi

20-26 Ekim haftasının astrolojik yorumu
Haftaya halletmeniz gereken işleri düşünerek başlayabilirsinix. Detaylarla ilgilenmek, işleri mükemmelleştirmek, temizlik, düzenleme, sisteme koyma gibi işlerle ilgilenmek için uygun günlerdeyiz. Sabahın erken saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de akşama doğru başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızla ilgili olarak kendimizi güvende hissedebiliriz. Bugün hem ilişkilerde uzlaşıyı ve uyumu kolaylaştıran hem de iletişimi ve açık zihinliliği ön plana çıkaran semboller bulunuyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

21 Ekim Salı
Sabahın erken saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Saat 06:30 sonrasında gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak faydalı olabilir. Bu saatlerde hala gerginliği üstünden atamayanların kendini sakin ortamlarda tutmalarını tavsiye ederim. Bugün saat 14:12’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber rahatlayabiliriz. Bu günlerde ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün geçmişle ilgili bazı olayları hatırlamak, sorgulamak, geride bırakmak ve geleceğe yönelik planlar yapmak için çok uygun bir gün. Sadece harekete geçmek için birkaç gün daha Merkür’ün düzelmesini beklemekte fayda olabilir.

22 Ekim Çarşamba
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alabilir ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olabiliriz. Ancak sabah saatlerinde kendimizi pek de rahat hissetmeyebiliriz çünkü duygusal baskıların getirdiği zorlanmalarla yüzleşmemiz gerekebilir. Günün geri kalanındaysa aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabiliriz. Ancak gece yarısına doğru duygularımızı ifade edebilecek rahatlığa ulaşabileceğiz. Çarşamba gününe önemli işlerinizi mümkün olduğunca bırakmamanızı tavsiye ederim.

23 Ekim Perşembe
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alabilir ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olabiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren kendinizi daha iyimser, neşeli, rahat ve güvende hissedebilirsiniz. Kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz, inanç ve şükran duygumuz oldukça yüksek olabilir. Akşama doğruysa hedeflerimize yürüyecek motivasyonu bulabilir, güçlü ve enerjik hissedebiliriz. Gece yarısına yaklaştıkça uzlaşmak, anlaşmak, keyifli olmak daha kolay olacak. Güzel bir akşam yemeği, sanatsal çalışmalar veya romantik zamanlar için uygun saatler olabilir. Yine de kapanan Ay döngüsünün zorlamasını ve Güneş Tutulmasına doğru gidiyor olmanın aşırı yoğunluğunu da hissetmeye başlayabilirsiniz. Bugün saat 14:58’de Akrep Burcu zamanı başlayacak ve her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. Gece yarısına doğru aşk ve ilişkiler sembolü Venüs’ün de Akrep Burcu’na geçmesi ile tutkular 16 Kasım’a kadar ilişkilerin ana teması olacak. Tüm ilişkilerde uzlaşıdan ziyade diretme ve sonuç olarak da dönüşüm zorunluluğu ön plana geçecek.

24 Ekim Cuma
Saat 00:10’da başlayan 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Saat 00:56’da Yeniay gerçekleşiyor! Bildiğiniz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerji. Akrep Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise hem kişisel açıdan hem de tüm dünya açısından yepyeni bir dönemin başladığını sembolize eder. Akrep Burcu tıpkı doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. Bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz önemli. Üstelik bu Yeniay’a Güneş Tutulması da eşlik ediyor! Güneş Tutulmalarını çok güçlü bir tetikleyici olarak düşünebilirsiniz. Tüm bu saydığım konularda oldukça kadersel, beklenmedik olan ve çok büyük etki yaratan olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Bireysel düzeyde Güneş Tutulmalarını korkuyla karşılamak yerine bir dönüşüm fırsatı olarak görmekte ve nasıl değerlendirebileceğimize odaklanmak da faydalı olacak. Hepimiz hayatımızın çeşitli alanlarında yenilenmeye gitmemiz gerektiği mesajını mutlaka almalıyız. Bu dönemde hayatını tutkularının, kendisini heyecanlandıran şeylerin, yepyeni projelerin peşinde gidecek şekilde dönüştürenler ve bu uğurda bazı şeyleri tamamen geride bırakmayı göz alanlar için küllerinden yeniden doğma dönemi olacak. Diğerleri için ise baskı hissinin çok daha yüksek olması doğal. Bu sürecin hazırlığının aslında aylar önce başlamış olduğunu ve bizi daha aylarca etkileyeceğini de unutmayalım. Tutulmanın ardından sabahın erken saatlerinde sezgilerimizi, merhametimizi ve ilham gücümüzü öne çıkardıkça daha fazla yumuşamaya ve rahatlamaya başlayabiliriz. Saatler akşama doğru ilerledikçe kendimizi duygusal olarak daha da güçlü hissedebiliriz.

25 Ekim Cumartesi
Gecenin ilk saatlerinden itibaren endişelerimizin yerini şifaya bıraktığını fark edebiliriz. Sabah saatlerinde ise hayatımızdan ve kendimizden memnuniyet duyabilir ve daha da neşeli ve iyimser hissedebiliriz. Ancak bu saatlerde de aşırılıklara kaçmamaya özen göstermeliyiz. Özellikle yeme-içme ve para harcama konularında farkındalıklı olmaya özen göstermek gerekir. Akşamüstü saatlerinden itibaren zorlayıcı etkileri hissetmeye başlayabiliriz. Arzularınıza ulaşmanızı zorlaştıracak olaylarla yüzleşebilir, önünüzde başta finansal konular ve otorite figürleri olmak üzere çok fazla engel varmış gibi hissedebilirsiniz. Lütfen bu hisse teslim olmayın ve sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakın! Saat 19:12’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine bizi sıkan konular üzerine düşünmek faydalı olacak. Bugün aşk ve tutku konuları çok ön plana geçebilir ve bizi özellikle kıskançlık ve sahiplenme üzerine deneyimler yaşamaya itebilir.

Bugünün en mutlu haberi ise iletişim gezegeni Merkür’ün saat 22:16’da nihayet düzgün hareketine dönmesi olacak. Böylece 4 Ekim’den beri bir türlü gelişme kaydedemediğiniz konularda her şeyin akmaya başladığını veya üzerinde düşünüp geliştirdiğiniz çalışmalarınızın sunulması zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Adımlarımızın 11 Kasım’dan sonra hızlanacağını biliyor olsak da yavaş yavaş harekete geçmeye başlayabiliriz.

26 Ekim Pazar
Yaz saati uygulaması bu sabah sona erdiğinden saat 06:41’de 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre Pazar gününe rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bu günlerde ön plandaki temalarımız olabilir. Gün boyunca belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olsa da yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Bugün savaş gezegeni de konum değiştirerek 5 Aralık tarihine kadar kalacağı yeni konumuna geliyor ve böylece, enerjimizi başta kariyerimiz olmak üzere tüm hayat planlarımız için son derece verimli kullanarak hedeflerimize yürüyebileceğimizi sembolize ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER