Habertürk 19.02.2012

20 Şubat haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 20 Şubat haftasını yorumluyor... Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Haftanın ilk iki gününde genel anlamda rahat akışlar söz konusu. Çarşamba 00:34’te Balık burcunda gerçekleşecek yeniay, girişimlerde bulunmak için güzel bir sürece adım atmak üzere olduğumuzu gösteriyor. Yeniayın Neptün ile kavuşumda olması, ruhsal konulara yönelmek, artistik ve sanatsal konularda kendini ifade etmek açısından olumlu etkiler getiriyor. Fedakarlık ve vericiliğin, anlayış ve duygudaşlığın ön plana çıkacağı, sezgilerimizin güçleneceği bu güzel yeniay gününde ruhsal çalışmalar yapmak, ibadet ve zikir çalışmalarına yönelmek, sezgileri ve telepati yeteneğini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmak iyi fikir olabilir. Ardından Ay-Jüpiter arasındaki altmış derecelik uyumlu açı da etkinleşiyor. Sosyal ilişkiler, seyahatler, artistik-müzikle alakalı ve psişik aktivitelere girişmek, ruhsal ve mistik öğretilere başlamak için uygun bir sürece giriyoruz. Yeniay esnasında Ay-Plüton ile de altmış derecelik uyumlu açı yapıyor. Duygusal anlamda beklediğimiz destekleri almamız daha mümkün olacak. Duygularımızı güçlü bir şekilde ifade edebiliriz.

20 Şubat haftasına astrolojik bakış

Haftanın ikinci yarısında etkili olacak Merkür-Mars karşıtlığı, özellikle Perşembe ve Cuma günlerinde fikirsel anlamda uzlaşmanın zor olacağını gösteriyor. Önemli anlaşma, yazışma ve konuşmalarımızı bu üç günlük sürece denk getirmememizde fayda var. Eğer bu konuda seçim yapma şansımız az ise, o zaman genel olarak açıların daha rahat aktığı gün ve saatlere denk getirmeye çalışabiliriz. Bu konuda, aşağıda yer alan, günlere göre detaylı değerlendirmelere göz atabilirsiniz.

Hafta sonunda Güneş-Jüpiter altmışlığı kesinleşiyor. Önemli işlerimizi, görüşmelerimizi hafta sonundaki iki güne denk getirmemiz, daha olumlu sonuç almamıza yardım edecek. Otorite figürlerinden, erkek figürlerinden destek alabiliriz. Kişisel gelişim, eğitim, seyahatler gibi konularda da destekleyici etkinler devrede olacak. Sosyal organizasyonlar düzenlemek, topluluklara girmek, yeni insanlarla tanışmak açısından da güzel fırsatlar söz konusu. Şanslı etkiler özellikle Cumartesi gününde kendini daha fazla gösterecek.

Pazartesi günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. İnsani konuların, yardımlaşmanın ve toplumu ilgilendiren temaların ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Yaratıcılığımızı ortaya koymakta zorlanmayacağız. Özellikle de Ay-Venüs arasındaki altmış derecelik uyumlu açının etkin olacağı öğle sonrasındaki saatlerde. Bu olumlu açı parasal konular, aşka dair olaylar, evlilik, takılar veya benzeri kıymetli şeyler almak için uygundur. Aşk ve ilişkilerden yana şansımız akşam saatlerinde de devam ediyor olacak.

Salı gününün büyük kısmında Ay Kova burcunda ilerliyor. Aklı ve mantığı ön plana çıkaracağımız, kararlarımızda sağduyuyu aktif kullanacağımız bir gündeyiz. Ay’ın iyice küçülmüş durumda olması, yeni başlangıçların yakında olduğunu, yeni girişimler yapmaktan ziyade hazırlık gününde olduğumuzu gösteriyor. Gün boyunca Ay’ın önünde yakınlaşan Satürn üçgeni olduğundan, sağlamcı ve güvenli ilerleyebiliriz. 18:17’de Ay boşluğa giriyor ve 19:32’de Balık burcuna geçene kadar boşlukta ilerliyor. Aradaki yaklaşık 1 saatlik sürede girişeceğimiz işlerin ucu açık kalabilir. Bu yüzden kalıcı ve somut sonuçlar almak istediğimiz iş ve girişimleri bu araya denk getirmesek isabet ederiz. Akşam saatlerinde Ay-Neptün kavuşumunun etkisi kendini gösteriyor. Ruhsal konularla ilgilenmek, meditasyon ve rahatlamaya yönelik aktiviteler için güzel bir akşamdayız. Öğle saatlerinde Ay-Plüton ile altmış derecelik uyumlu açı yapıyor. Duygusal destekleşme ve güç desteklerinin ön plana çıkacağı bu saatlerde, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilme şansımız da yüksek. İyi değerlendirebilirsek, başarılı sonuçlar alabileceğimiz bir gündeyiz!

Çarşamba gününe geçer geçmez gece 00:34’te Balık burcunda gerçekleşecek yeniay, girişimlerde bulunmak için güzel bir sürece adım atmak üzere olduğumuzu gösteriyor. Yeniayın Neptün ile kavuşumda olması, ruhsal konulara yönelmek, artistik ve sanatsal konularda kendini ifade etmek açısından olumlu etkiler getiriyor. Fedakarlık ve vericiliğin, anlayış ve duygudaşlığın ön plana çıkacağı, sezgilerimizin güçleneceği bu güzel yeniay gününde ruhsal çalışmalar yapmak, ibadet ve zikir çalışmalarına yönelmek, sezgileri ve telepati yeteneğini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmak iyi fikir olabilir. Ardından Ay-Jüpiter arasındaki altmış derecelik uyumlu açı da etkinleşiyor. Sosyal ilişkiler, seyahatler, artistik-müzikle alakalı ve psişik aktivitelere girişmek, hastaneleri veya hemşireleri ziyaret etmek, ilaç tedavisine girişmek, ruhsal ve mistik öğretilere başlamak için uygun bir gündeyiz.

Perşembe günü boyunca Ay Balık burcunda ilerliyor. Duygusal anlamda türbülans ve kararsızlığın öne çıkacağı, yalpalama ve yanlış karar verme olasılığımızın yüksek olduğu bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Merkür kavuşumunun da henüz etkisi devrede iken, Ay-Mars karşıtlığının etkileri de eklenince, tartışmalara açık hale geliyoruz. Ani ve düşünmeden alacağımız kararlarda zarara uğrayabiliriz, dikkat! Öğle saatlerinde Merkür-Mars karşıtlığı kesinleşiyor. Önemli anlaşma, yazışma ve konuşmalarımızı bu güne denk getirmememizde fayda var. Tartışmalara, sürtüşmelere, fikir ayrılıklarına çok açık olacağız zira. Sinirsel anlamda da kendimizi gergin hissedebiliriz. Bu yüzden rahatlatıcı aktiviteler, yürüyüşler, zihnimizi odaklayacağımız ve bizi rutin dışına çekecek konularla ilgilenmek iyi fikir olabilir. Gergin etkiler akşam saatlerinde de henüz etkin olacak. Ay’ın saba 04:24’ten itibaren gün boyunca boşlukta ilerleyeceğini de göz önüne alarak, önemli iş ve girişimlerden uzak kalmakta fayda olacağını söyleyebiliriz.

Cuma günü 04:48’de Ay Koç burcuna geçiyor. Hareketli, tempolu, girişimcilik ruhunun aktif olacağı bir gündeyiz. Cesaret ve motivasyonumuz yüksek olacak. Ama ani ve düşünmeden karar almaya da yatkın olacağız. Bu etkiler özellikle de Ay-Uranüs kavuşumunun etkisini göstereceği sabah saatlerinde çok belirgin gözüküyor. Olaylar beklediğimizden farklı yönde seyredebilir, kontrol etmekte zorlanabiliriz. Sert ve dramatik etkilere açık bir gündeyiz. Sakarlıklara, kazalara karşı önlemci olmamız yerinde olur. Ay-Plüton karesinin etkin olacağı akşam saatleri de gergin etkiler devam ediyor olacak. Duygusal anlamda türbülanslı, kıskançlıklara ve duygusal çekişmelere açık bir akşamdayız, dikkat!

Cumartesi gününe başlarken Ay yine Koç burcunda ilerliyor. Neşeli, heyecanlı, yeniliklere açık olacağımız, motivasyonu yüksek, girişeceğimiz işlerden olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz bir gündeyiz. Güneş-Jüpiter arasındaki olumlu açı öğle saatlerinde maksimum faydasını göstermeye başlıyor. Önemli işlerimizi, görüşmelerimizi hafta sonundaki iki güne denk getirmemiz, daha olumlu sonuç almamıza yardım edecek. Otorite figürlerinden, erkek figürlerinden destek alabiliriz. Kişisel gelişim, eğitim, seyahatler gibi konularda da destekleyici etkinler devrede olacak. Sosyal organizasyonlar düzenlemek, topluluklara girmek, yeni insanlarla tanışmak açısından da güzel fırsatlar söz konusu. Şanslı etkiler özellikle bugün kendini daha fazla gösterecek. Akşam saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu var. Özel ve sosyal ilişkiler açısından harika bir gündeyiz. Keyifli, eğlenceli aktiviteler, sanatsal ve artistik konular açısından da öyle. İyi değerlendirelim!

Pazar gününün büyük çoğunluğunda Ay Koç burcunda ilerliyor. Üne biraz stresli başlayabiliriz. Zira, hem bir şeyler yapma arzumuz artıyor, ama hem de engellenme veya gecikme riskimiz de devrede olacak. Ay-Satürn karşıtlıkları her türlü yeni risklere girişmek açısından uygunsuzdur. Yeni çalışanlar almak, mali işler ve yatırımlar, başkalarından yardım istemek, iyilik ve ilerleme beklemek açısından olumsuz görülmüştür. Bu yüzden öğle öncesi saatlerden başlayarak, Ayın Boğa burcuna geçiş yapacağı 16:30’a kadarki süreçte yapacağımız işlerde beklediğimiz sonuçları alamayabiliriz. 14:53 ile 16:30 arasında zaten Ay boşlukta ilerliyor olacak. Akşam saatlerinde ise çok daha olumlu bir tablo var. Ay-Neptün altmışlığının olumlu etkileri sayesinde duygusal ilişkilerimizde olumlu gelişmeler yakalayabiliriz. Güzel ve eğlenceli aktiviteler, sanatsal temalar, sinema tiyatro gibi konulara vakit ayırmak açısından mükemmel bir akşamdayız. Ruhsal çalışmalar yapmak açısından da öyle.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner Döşer
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER