@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.12.2015

21-27 Aralık haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Yengeç-Oğlak Dolunayı, bazı korkularınızı gün yüzüne çıkarabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

21 Aralık Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Öğleden sonra saatlerine kadar merhamet duygumuz, sezgilerimiz ve ilham gücümüz oldukça yüksek olabilir. Öte yandan zihinsel gerginliğimiz sert sözlere sebep olabilir. Aslında bu güçlü sembolizm yaratıcılık ve ilginç fikirler olarak da kullanılabilir ve böylece şifaya yer açılabilir.

21-27 Aralık haftasının astrolojik yorumu
 

22 Aralık Salı astroloji yorumu

Bugün huzur, keyif, sakinlik, rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızı ifade edebilecek rahatlıkta olabiliriz ancak öğleye doğru kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında kalmak bizi biraz yorabilir. Neyse ki günün geri kalanında kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 16:27’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından gün boyunca yeni bir girişimde bulunmamak ve bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde önemli karşılaşmalar kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir. Bugün saat 06:49’da Oğlak Burcu zamanı başlayacak ve biz de kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu fark edeceğiz. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekleyecek. 
 

23 Aralık Çarşamba astroloji yorumu

Saat 04:32’de başlayacak 2,5 günlük süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içine gidebilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öte yandan akşamüstü saatlerine kadar aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Akşama doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşımıza çıkarak duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğünüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bugün akşam saatlerinde biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir.


24 Aralık Perşembe astroloji yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren sosyalleşebilir, yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyabilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Öte yandan bazı endişelerinizle de yüzleşmemiz mümkün. Günün geri kalanında iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimine dikkat etmeliyiz. Akşam saatlerinde motivasyonumuz yükselirken hedeflerimize yürüdüğümüzü fark edebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Ancak saat 22:04’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından bu saatten itibaren yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Bugün gökyüzünde çok özel bir sembolizm var. En son 22 Nisan 2015’te bir benzeri gerçekleşen bu konumda iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyecek. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şanslı olabileceğimiz günler söz konusu olabilir. Her ne kadar devamlılık ve tutarlılık konularında garantiden bahsedemesek de, çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Tadını çıkarın!
 

25 Aralık Cuma astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren geçmişi sorgulayıp geleceğe yönelik kararlar almamıza sebep olabilecek kadersel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Saat 07:27’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşacak. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öğle saatlerinde ise Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissetmemiz mümkün. Saat 13:11’de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız. Yengeç-Oğlak Dolunayı'nda dengelenmesi gereken iki uç duygularımızla mantığımızdır. Oğlak-Yengeç Dolunayı sırasında duygularımız her zamankinden de yoğun olabilir. Bu dolunay geleneksel değerleri ön plana almayı ve tekrar değerlendirmeyi gerektirir. Ailemizle işimiz arasında ve isteklerimizle sorumluluklarımız arasında denge kurmak için çabalamayı sembolize eder. Önümüzdeki 15 gün tüm bu konularla ilgili çeşitli yüzleşmeleri tetikleyici olaylarla karşılaşabiliriz. Günün geri kalanında ilham gücümüz yüksek olabilir ve sezgilerimize de daha fazla güvenebiliriz. Bugün gerçekleşecek bir başka özel sembolizm de zihinsel olarak desteklendiğimiz, fikirlerimizin değer gördüğü, ufkumuzu geliştirecek sohbet, seminer ve eğitimlere katılabileceğimiz, farklı fikir ve inançlara açık olarak çok şey öğrenebileceğimiz günlerde olduğumuzu işaret ediyor.  
 

26 Aralık Cumartesi astroloji yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Ancak sabah saatlerinde duygusal olarak zorlandığımızı hissedebilir ve öğleye doğru da aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabiliriz. Neyse ki sonrasında endişelerimizi şifalandırma fırsatı yakalayabiliriz. Günün geri kalanında kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklediğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün ayrıca yaratıcılık ve özgürlük sembolü gezegen düzenli harekete geçerek Temmuz ayından beri içinizde tuttuğunuz her şeyi ifade etmek ve özgürlük taleplerinizi dile getirmek zamanının geldiğini sembolize ediyor. Çok sürpriz gelişmeleri tetikleyebilen bu konum daha önce 22 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşmişti. Bugün ayrıca ilişkilerle ilgili son derece kaderse gelişmeler ve ilginç karşılaşmalar da yaşanabilir.
 

27 Aralık Pazar astroloji yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olacak ve yine kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Gece yarısından itibaren duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz ve sonrasında da gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Sabahın çok erken saatlerinde kadersel karşılaşmalar ve ilginç buluşmalar gerçekleşebilir ve biz de daha fazla ılımlı, neşeli ve uyumlu olabiliriz. Saat 05:36’dan 12:32’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından bu saatlerde yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha doğru olabilir. Saat 12:32’de başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER