@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2014

22-28 Aralık haftasının astrolojik yorumu

Çok özel, pek çok yeni dönemecin gerçekleştiği, oldukça yoğun bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

22 Aralık Pazartesi

22-28 Aralık haftasının astrolojik yorumu
Bugün saat 3:35’te Oğlak Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerji. Oğlak Burcu’nda Yeniay ise kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu sembolize ediyor. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekliyor. Öğle saatlerine kadar ilham gücümüz yüksek olacak ve günün geri kalanında da geleceğe yönelik planlar yapmak ve duygularımızı rahatça ifade etmek kolay olacak. Ancak gece yarısına yaklaştıkça duygusal çalkantılar söz konusu olabilir. Bugün ayrıca yaratıcılık ve özgürlük sembolü gezegen düzenli harekete geçiyor ve Temmuz ayından beri içinizde tuttuğunuz her şeyi ifade etmek ve özgürlük taleplerinizi dile getirmek zamanının geldiğini sembolize ediyor. Çok sürpriz gelişmeleri tetikleyebilen bu konum daha önce 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmişti.

23 Aralık Salı
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Ancak gece yarısından itibaren gelişen ani olaylar huzursuzluk verebilir ve sonrasında da duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir. Neyse ki sabahın erken saatlerinde çok daha rahat, ılımlı ve uyumlu semboller başlayacak. Günün ilk yarısı bu etkiyle çok daha keyifli geçebilir. Öğleden sonra saatlerinden itibaren de aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizi güvende hissetmemiz kolaylaşacak. Saat 18:33 sonrasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Bugün gün boyunca ilişkiler ve finansal konularda her şey kadersel olarak yön değiştirebileceğinden koşulları pek fazla zorlamamakta fayda var. Bugün gökyüzünde çok önemli bir değişim göstergesi bulunacak. 5 Ekim 2012 tarihinden beri Akrep Burcu’nda hareket eden ve oldukça ağır yüzleşmeler getiren sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn Yay Burcu’na geçecek. Satürn bir burca geçtiğinde onunla ilgili konuları önce zorlar ve sınava tabi tutar, daha sonraysa bu konularda bir düzen oluşturmamızı ve kalıcı sonuçlar elde etmemizi destekler. Satürn, 20 Aralık 2017 tarihine kadar Yay Burcu’nda kalacağından özgürlük, inanç, adalet, uluslararası ilişkiler, eğitim ve seyahat gibi konularda yaşanacak çeşitli deneyimlere bu farkındalıkla bakmalıyız.

24 Aralık Çarşamba
Saat 04:52’den itibaren 2,5 günlük yeni süreç başlayacak ve buna göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Sabah erken saatlerden itibaren aradığımız destekleri bulmamızla birlikte özellikle iş hayatımızda kendimizi güvende hissetmemiz kolaylaşacak. Gün boyunca hedeflerimize yürüdüğümüzü hissedebilir, doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz.

25 Aralık Perşembe
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Sabah saatlerinde hırsımız ve motivasyonumuz yüksek olsa da fazla içgüdüsel ve agresif tavırlara karşı sakin ve gözlemci kalmak daha faydalı olacak. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi rahat ve iyimser hissetsek de başta yeme içme ve alışveriş olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz. Saat 17:12 sonrasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Bugün zihin ve iletişim sembolü oldukça zorlu etkiler altında olacak. Bu konum yeni fikirlere açıklık, bilgilerin derinine inebilme, zihinsel kalıpları değiştirerek şifalanma açılarından avantaj getirse de kendimizi ifade etmek, anlaşma ve sözleşmeler yapmak veya alım-satım işleri için pek de uygun olmayacak.

26 Aralık Cuma
Saat 06:06’da başlayan 2,5 günlük süreçte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Ancak sabahın erken saatlerinde sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Neyse ki öğlen saatlerine doğru aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizden ve hayatımızdan memnun olmamız kolaylaşacak. Günün geri kalanında romantizmin olduğu kadar belirsizliklerin ve karmaşaların da ön planda olabileceğini düşünerek dikkat gerektiren işlerden ziyade ilham gerektiren işlerle zaman geçirmemizde fayda olacak. Bugün geçmişi zihnimizden geçirdikten sonra geleceğe yönelik kararlar alma eğilimi gösterebiliriz.

27 Aralık Cumartesi
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren kendimizi güçlü hissettirecek destekler bulsak bile endişelerimiz de devam edebilir. Sabah saatlerinde ise hem duygularımızı rahatça ifade edebilmemiz hem de nihayet anlaşma ve sözleşmeler yapabilmemiz için uygun fırsatlar yakalayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ilişkilerde çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Saat 17:44’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bu güzel saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak. Cumartesi günü oldukça romantik ve ilham gücü yüksek bir gün olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

28 Aralık Pazar
Saat 08:36’da başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz, mücadeleci yönümüz artacak. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek bizi güvende hissettirebilir. Akşama doğru ise İlkdördün’ün gergin enerjisini hissetmeye başlayabilir ve hırslarımızın yükseldiğini fark edebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER