@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.06.2015

22-28 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

22 Haziran Pazartesi

22-28 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftaya işlerimizi ön plana alarak başlıyoruz. İşleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun günler olabilir. Sabah saatlerinde duygularımızla mantığımız arasında kalmak huzursuz edebilir. Öğleden sonraysa kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmekte fayda olabilir. Bugün gökyüzünde ender bulunan bir sembolizm göze çarpıyor. Özgürlük, özgünlük, yaratıcılık getiren, tüm bunlar için gereken cesareti, fırsatları ve yetenekleri de gösteren bu sembolizm hümanizmi ve birlik duygusunu da yükseltir. Tüm yeni bilgilere, ufkumuzu geliştirmeye ve özgürleştirmeye yarayan bu açı astroloji yeteneği getirir ve kavrayışı kolaylaştırır. Son bir yıl içinde sadece 25 Eylül 2014 ve 3 Mart 2015 tarihlerinde benzeri gerçekleşmiş olan bu önemli fırsatı en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

23 Haziran Salı
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Akşama doğru ise bazı endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Pek çok işin, planın ve kararın bizi beklediği Salı gününde ne yazık ki konsantre olmakta zorlanabiliriz. Kararsızlık ve karmaşa yüzünden durumları net analiz edemeyeceğimizden, anlaşma, sözleşme, karar ve her türlü ciddi söz için başka bir günü beklemekte fayda var.

24 Haziran Çarşamba
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Gece yarısından itibaren bizim için önemli kişilerden destek bulmamız kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacak. Sabahın erken saatlerindeyse rekabete ve mücadeleye açık olabilir ve bunun verdiği gerginlik içinde olabiliriz. Bu saatlerde sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Saat 08:13’ten 08:41’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 08:41’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak günün geri kalanında İlkdördün'ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ilginç tesadüfler söz konusu olabilir ve olayların çok kadersel aktığını fark edebiliriz. Bugün ayrıca savaş sembolü 9 Ağustos’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve artık fikirlerin değil duyguların çatışacağını sembolize ediyor. Bu süreçte duygusal ve içgüdüsel tepkiler vermek, fazlasıyla koruyucu olmak, kolayca kırılmak ve kabuğuna çekilmek ya da ani ve fevri davranmak gibi uçlara gidebilecek davranışlar söz konusu olabilir. Harekete geçerken bu tip bir etki altında olmadığınıza emin olmanız ilerisi için size büyük rahatlık getirebilir. Bugün ayrıca şifa sembolünün de geri harekete başlayacak olması, 28 Kasım’a kadar şifayla ilgili bilgilerimizi pekiştireceğimiz, şifayı kendi içimize daha fazla dönerek arayacağımız ve belki de şifa çalışmalarını daha fazla içselleşeceğimiz bir döneme işaret ediyor.

25 Haziran Perşembe
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak çok kolay olacak. Ancak öğleye doğru duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Akşama yaklaştıkça rahatlamaya başlayabilir, çok keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Romantik bir yemek, dostlarla keyifli sohbetler veya sanatsal çalışmalar için son derece uygun bir akşam. Mutlaka değerlendirmenizi ve tadını çıkarmanızı dilerim.

26 Haziran Cuma
Gece yarısından itibaren ani ve sürpriz olaylar huzursuzluk hissetmenize neden olabilir. Neyse ki sonrasında rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Saat 02:23’ten 20:57ye kadar, yani neredeyse tüm gün boyunca gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak, sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak ve bol bol sosyalleşmek daha doğru olacak. Saat 20:57’de başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde enerjimiz, mücadeleci yönümüz git gide artabilir, hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz.

27 Haziran Cumartesi
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimizin ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler, ruhsal çalışmalar ya da su kenarında iç sesimizle baş başa zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Yine de bugün kendimizi iki arada kalmış gibi hissedebiliriz. Sanki bir taraftan geçmişin anıları bir taraftan gelecek planlarımız kolumuzdan çekerken artık tamamen dönüşme zamanının geldiğini fark edebiliriz.

28 Haziran Pazar
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Sabah saatlerinde ise kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Öğle saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebilir, öğleden sonra ise bazı kronik sorunlarımızı çözmeye veya şifa çalışmaları yapmaya yönlenebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER