@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.05.2017

22-28 Mayıs 2017 haftasının astrolojik yorumu

Perşembe günü ikizler burcunda gerçekleşen Yeniay ile yepyeni bir döneme giriyoruz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık yorumu Pudra.com'da.

22-28 Mayıs 2017 haftasının astrolojik yorumu şu şekilde; 

22-28 Mayıs 2017 haftasının astrolojik yorumu
22 Mayıs Pazartesi:
Haftaya enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Bugün mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında iyimser ve neşeli olsak da yeme içme ve alışverişte aşırılıklara kaçma eğilimine dikkat etmeliyiz. Dengeleri koruyamayanlar zorluk çekebilirler. Neyse ki günün ikinci yarısında uyum, keyif ve eğlence ön plana çıkabilir. Ancak gece saatlerinde duygusal olarak oldukça zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz.
 
23 Mayıs Salı:
Bugün günün ilk yarısında enerjik, mücadeleci, canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde başta kariyerimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende hissedebiliriz. Ancak sonrasında ani olaylar ve sürprizlerle karşılaşırsak esnek olmaya çalışmalıyız. Saat 10:00-15:32 arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamız daha faydalı olabilir. Saat 15:32’de başlayacak yeni süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.
 
24 Mayıs Çarşamba:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Günün geri kalanında ise kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissedebilir, gereken arınma ve dönüşümleri rahatlıkla gerçekleştirebiliriz. Ancak saat 22:09’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamız daha faydalı olabilir. Üstelik ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.
 
25 Mayıs Perşembe:
Bugün günün ilk yarısında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan bu saatlerde geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Bu saatlerde gökyüzünde temel bir gösterge de olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamız daha faydalı olabilir. Saat 15:15’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak güç savaşları ve büyük dönüşümler söz konusu olabilir. Öte yandan ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Saat 22:44’te Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir. İkizler Burcu’nda Yeniay ise iletişimle, bilgiyle, kendimizi ifadeyle ilgili yepyeni bir dönemi haberdar eder. Artık yepyeni şeyler düşünmek, söylemek, yazmak zamanının geldiğini sembolize eder. Bunun için yeni eğitimler veya kısa seyahatler planlayabiliriz. Fikirlerimizi paylaşacak yeni zeminler ararız, çok sosyal ve paylaşımcı olmaya başlayabiliriz.
 
26 Mayıs Cuma:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında ufkumuzu geliştirecek fırsatları yakalamamızla birlikte kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Akşam saatlerinde ise keyifli buluşmalar yaşayabilir, uyumlu ve neşeli sohbetler içinde olabiliriz. Cuma akşamının keyfini çıkarmanızı dilerim.
 
27 Mayıs Cumartesi:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak bugün sabahın erken saatlerinde zorlu semboller birbirini izliyor. Önce gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla yüzleşebilir, ardından da engellendiğinizi ve zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Neyse ki sonrasında dostlarımızdan destekler alabilir, sosyalleşebilir ve yaratıcı grup çalışmaları içinde bulunabiliriz. Bugün saat 09:19’dan 14:24’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 14:24’te başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz.
 
28 Mayıs Pazar:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Sabah saatlerinde duygularımız fazlasıyla coşkulu olabilir, ayrıca yeme içme ve alışverişte de aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Öğle saatlerinde ise ilham gücümüz ve sezgilerimizin oldukça yükseldiğini fark edebiliriz. Bu saatlerde duygularımızı ifade etmek de kolay olabilir. Fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek ve anlaşmalar yapmak için uygun saatler olacak. Gece saatlerinde duygusal olarak zorlanmamıza sebep olacak olaylarla karşılaşsak da, günün büyük çoğunluğunda duygularımızı yumuşakça ifade etmek, ilham dolu şekilde iletişim kurabilmek, yazmak, tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için gökyüzü bizi destekliyor olacak.

Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER