@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.04.2013

22-28 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta Dolunay ve hemen arkasından gerçekleşecek olan Ay Tutulması nedeniyle oldukça önemli. Haftanın astrolojik ipuçlarını Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da anlatıyor.

22 Nisan Pazartesi:

22-28 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya işleri toparlama isteğiyle, son derece çalışkan ve titiz şekilde başlıyoruz. Bir yandan işlerin yoğunluğuna, bir yandan da bilgi akışı ve telefon trafiğine emek harcamamız gerekebilir. Oysaki saat 9.03’dan itibaren gökyüzünde temel bir gösterge bulunmuyor ve bu da ileriye yönelik atılan adımların sonuca ulaşmasını zorlaştırıyor. Bu yüzden Pazartesi gününü eldeki işleri toparlamak, düzenlemek, sisteme sokmak ve temizlemek için kullanmanızı öneririm. İlişkiler, ortaklıklar ve finans konularında koşulları esnetmek hiç kolay olmayabilir ve önemli yüzleşmeler yaşanabilir.

23 Nisan Salı:
Sabah saat 10.25’ten itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve böylece ilişkilere verdiğimiz önem işimize verdiğimiz önemin önüne geçiyor. Dengeyi, uyumu devam ettirmek, köprü görevi görmek, sanatla, estetikle ilgilenmek, daha fazla sosyalleşmek söz konusu olabilir. İlişkilerle ilgili birkaç gündür süren zorlanmalar bugün yerini biraz daha keyfe bırakabilir. Ancak gün boyunca gökyüzünde hiçbir önemli hareket yok ve bu yüzden olaylı değil oldukça sakin bir gün olmasını bekleyebiliriz. Kısacası keyifli bir tatil ve bayram günü olabilir.

24 Nisan Çarşamba:
En zorlu göstergeler uyku saatlerimize rastlayacağından gerginliklerimizi rüyalar yoluyla atabilir ve güne keyifle başlayabiliriz. Öğleden sonraya kadar oldukça sosyal, rahat, iyimser ve şanslı hissedebiliriz kendimizi. İletişim kolay akarken aradığımız bilgilere rahatça kavuşabilir ve kendimizi çok iyi ifade edebildiğimizi görebiliriz. Öğleden sonra kendi düşüncelerimizi ortaya koymakla karşımızdakini anlamaya çalışmak arasında denge kurmaya özen göstermemiz gerekebilir. Bugün genel olarak ilişkilerin güçlendiği, hoşgörü ve merhametin yüksek olduğu bir gün olabilir. Böylelikle uzlaşmak, anlaşma yapmak, dengeye kavuşmak daha kolay olabilir. Saat 15.12’den sonra yeni bir adım atmak veya herhangi bir risk almak yerine gözlemci durumda kalmamız daha iyi olabilir.

25 Nisan Perşembe:
Saat 13.26’ya kadar aklımız ikili ilişkilerde olabilir. Ancak herhangi bir girişimden sonuç almanın bu saatlerde çok da mümkün olmadığını bildiğimizden biraz sabırlı olmak faydalı olacaktır. Saat 13.26’dan itibaren yeni bir süreç başlıyor ve önümüzdeki 2,5 gün boyunca duygusal yoğunluğumuz, sezgilerimizin derinliği, okült konular ve finansal riskler hayatımızın daha ön plana çıkan konuları oluyor. Akşam saatlerine kadar tüm bu konularda biraz gergin ya da mücadeleci bir tavır içinde olabiliriz. Haftanın en önemli olayı ise tabi ki 22.57’de oluşacak Dolunay ve hemen arkasından gerçekleşecek olan Ay Tutulması olacak. Tutulmalar altyapısı bir süredir oluşmakta olan bazı durumların sanki aniden patlarcasına gün yüzüne çıkması ve netleşmesine işarettir. Böylelikle pek çok konuda yüzleşmeler yaşanır ve bu yüzden bu dönemler biraz cesaret gerektirir. Ay Tutulmaları özellikle duygularımızı tetikler. Ailevi konularla, annelikle, evle ilgili gelişmelere ve tetiklenmelere sebep olabilir. Bu seferki tutulmanın sadece duyguları tetiklemekle kalmayacağını, daha büyük ölçekte etkiler yaratacağını tahmin edebiliyoruz. Bir yanımız güvencede ve rahatta direnmeye çalışırken, diğer tarafta tutkumuza doğru risk alıp mücadele etmeyi ve dönüşmeyi göze almamız gerekmekte. Hepimizin hayatında başta ilişkiler ve finansal konularda olmak üzere benzer ikilemlerle yüzleşmemiz gerektiğini hissettiren bu tutulma ile güvenlik alanımızdan çıkmanın zamanının geldiğini idrak edebilir, çok büyük farkındalık geliştirebilir ve olgunlaşma sağlayabiliriz.

26 Nisan Cuma:
Sabah erken saatlerde duygularımız hala çok yoğun ve derin olabilir ancak kendimizi düne nazaran oldukça güçlü hissedebilir ve endişelerimizi şifalandırma kapasitemizi görebiliriz. Öğlene doğru kendi arzularımızla karşımızdakilerin ihtiyaçları arasında denge kurma çabası göstermek gerekebilir. Saat 11.57’den sonra yine gökyüzünde önemli bir gösterge bulunmuyor ve oldukça sakin saatler bizi bekliyor. Özellikle finansal konularda risk almak için uygun olmayan bu saatleri duygularımızla ve isteklerimizle yüzleşmek için değerlendirebiliriz. Akşamüstü saatlerinde kadersel karşılaşmalar ve ilginç tesadüfler söz konusu olabilir.

27 Nisan Cumartesi:
Saat 14.32’ye kadar duygularımız çok yoğun olabilir ve çok da tatil sabahına uyanmış gibi hissetmeyebiliriz. Biraz sabrettiğimiz taktirde 14.32 sonrası son derece rahat, iyimser ve neşeli bir ruh haline bürünebiliriz. Kendimizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlamak, yeni bir seyahat planlamak veya doğa sporları yapmak isteyebilir, kısacası hareket halinde olma ihtiyacı duyabiliriz. Akşama doğru sezgilerimiz ve ilham gücümüz yükselebilir, müzikle, dansla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sorumluluklar ya da kısıtlılıklar sizi engelleyecek gibi gözüktüğünde bilmelisiniz ki bu hislere sebep olan gösterge sadece birkaç gün etkili olacak.

28 Nisan Pazar:
Kendimizi son derece özgür, iyimser ve rahat hissediyor ve coşkumuzu dostlarımızla paylaşmak istiyor olabiliriz. Öte yandan bazı engeller ve zorunluluklar halen bizi zorluyor olabilir. Bugün en uç engellenmişlik hisleri ise en muhteşem özgürlük ve rahatlık göstergeleri bir arada etkiliyorlar bizi. Demek ki son kararı verecek olan biziz. Benim tavsiyem sabah saatlerinde yüzleşmeniz gereken her neyse yüzleşip engelleri aştıktan sonra akşamüstü saatlerinden itibaren rahatlamanın keyfini çıkarmanız.

İyi haftalar...
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER