@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2013

23 - 29 Aralık 2013 haftasının astroloji yorumu

Sıra dışı gelişmeler bu hafta da devam ediyor. Krizi iyi yönetip fırsata çevirmek için sakin olmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

23 Aralık 2013 Pazartesi

23 - 29 Aralık 2013 haftasının astroloji yorumu
Ay, çalışkan Başak burcunda… Hızlı bir pazartesi sizi bekliyor. Pek çok şeyi br arada halletmek durumunda kalabilirsiniz. Detaylar her zamankinden daha fazla önem kazanabilir. Yaptığınız işlerin gerçekten faydalı olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Kar, zarar analizi yapmak için iyi bir gündesiniz.

Gün içinde Ay ile hayalci Neptün arasında karşıt açı gerçekleşiyor. Gerçekleri görmek için biraz daha özen göstermelisiniz. Aksi halde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ayaklarınızın yere sağlam basması için elle tutulur, gözle görülür şeyler üzerine odaklanmalısınız. Ardından Ay ile güçlü Pluto arasındaki doğal akan enerjiyi anlatan üçgen açı gerçekleşiyor. Güçlenmek, yenilmez olmak istiyorsanız çalışkanlığınızı sergilemelisiniz. Böylece mütevazi bir şekilde yaptığınız işler gereken dikkati çekecektir. Güçlenmek için işbirliği yapmanızı tavsiye ederim.

24 Aralık 2013 Salı
Günlük modunuzu anlatan Ay, bugünde tertipli Başak burcunda yoluna devam ediyor. Kafanızı işinize gömüp çalışırken, kendinizi unutmamalısınız. Özellikle sağlık adına yapmanız gerekenleri ihmal etmemelisiniz. Yaşantınızı daha yararlı, verimli ve sağlıklı tutmak için adım atmalısınız. Gereken düzenlemeleri yapmalısınız. Hatta beslediğiniz evcil hayvanlar varsa onları da unutmamalısınız. Veterinere gitmek için ideal zamanlar…

Bugün pek çok açıdan destek alabilirsiniz. Gökyüzünde birden fazla, destekleyici altmışlık açı gerçekleşiyor. Attığınız adımların karşılığı kolayca gelecek. Altmışlık açının ilki Ay ile şanslı Jüpiter arasında… Şansı yakalamak için cesaretli olmalı, detayları atlamadan ilerlemelisiniz. Ardından kaderci Satürn’le aynı bağlantı gerçekleşiyor. Bu da kalıcı işler yapmak için oldukça destekleyici bir etkidir. Kararlı olmanın yararını göreceksiniz. Günün son altmışlığı Oğlak burcunda ilerleyen Güneş ile gizemli Neptün arasında… Oğlak’ın kararlı, azimli taraflarını kullanarak hayallerinize ulaşmak için şanslısınız. Ancak şansı yaratmak sizin elinizde. Gerçeklerden ayrılmadan, kendinizi kandırmadan, endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz. Ne geçmişi, ne de geleceği düşünmeli, sadece bu ânda kalıp, önünüzdeki gerçeklere odaklanmalısınız. Ancak o zaman hayallerinizi yaratacak gücü içinizde bulacaksınız.

25 Aralık 2013 Çarşamba
Bugün Türkiye saatiyle sabah 05.54 ile 08.16 arasında Ay boşlukta, yani açısız kalacak. Yaptığı son açının etkisiyle ilerleyecek. Son açının, 21 Aralık’ta geri harekete başlamış olan güzel Venüs’le olması, ilişkilerinize özen göstermeniz gerektiğini söylüyor. Kime, neye, ne kadar değer verdiğinizi gözden geçirmeniz gereken bir süreçte olduğunuzu hatırlatırım. 31 Ocak’a kadar sürecek bu dönemi, Aralık ayı yorumlarımdan da okuyabilirsiniz.

Sabah Terazi burcuna giren Ay, cuma günü öğleden sonraya kadar ilişkilere çok dikkat etmeniz gereken bir süreci anlatıyor. Terazi burcunun naifliği sizi rahatlatacak, ancak Ay’ın önündeki sert açılar, ilişki kaynaklı sorunların altını çiziyor. Sorunları halletmek için daha diplomatik olmalı, sertlikten uzak durmalısınız. Gün içinde Ay ile akıllı Merkür arasında kare açı var. Olayları anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak her duyduğunuza da inanmamalısınız. Biraz daha dikkatli olmanız işlerinizi kolaylaştıracak. Ay ile Güneş arasındaki kare açı ise eleştirilere daha tahammüllü yaklaşmanız gerektiğini anlatıyor. Sizin için önemli olan kişilerle sürtüşme yerine işbirliği içinde olmalısınız.

Günün, hatta haftanın en önemli açısı, savaşçı Mars ile fırtınalar gezegeni Uranüs arasındaki karşıtlık yani düello… Aylık yorumlarımda okumuşsunuzdur, savaşçı Mars’ın Terazi burcundaki zorlu yolculuğunu. Mars hiç de rahat etmediği bu konumda, öfkenin kolaylıkla ortaya çıkacağını anlatıyor. Diplomasi savaşlarının artacağını vurguluyor. Bir de sürprizlerin gezegeni Uranüs’le bağlantı kurduğunda sıra dışı olaylara açık olabilirsiniz. Özellikle ülke içinde sert olaylar gündeme gelebilir. En iyisi bu kriz anlarını iyi yönetip fırsata çevirmek olacak. Onun için sükuneti korumalı, zayıf halka olmamaya özen göstermelisiniz. Bu açının etkisi sadece bugünü değil, bu haftayı kapsayacağı için temkinli davranmanızı tavsiye ederim.

26 Aralık 2013 Perşembe
Ay ilişkilerin burcu Terazi’de yoluna devam ediyor. Etrafınızla bağlantınız, ilişkileriniz her zamankinden ön planda olacak. Ancak gün içinde zorlayıcı etkiler devam ediyor.

Ay ile sıra dışı Uranüs karşıtlığı duygusal patlamalara açık olduğunuzu söylüyor. Aldığınız sıra dışı haberlere normalden daha fazla reaksiyon verebilirsiniz. Ay ile cesur Mars kavuşumu ise tepkilerinizi kontrol etmenin önemini anlatıyor. Ardından yenilmez Pluto ile kare açı, güç savaşlarından kaçınmanız gerektiğini söylüyor. Sonunda şanslı Jüpiter’le kare bağlantı, kendinizi toparlayacağınızı haber veriyor. Ama bu hafta önemli olaylara gebe; sakin olmalısınız. Ayrıca bugün akıl gezegeni Merkür ile sisli Neptün arasındaki altmışlık açı desteğiyle, gerçeklerden kopmadan düşünmelisiniz. Aklınızı karıştıran şeylere daha dikkatli bakmalısınız. Detaylara eğilerek sorunları çözebilirsiniz.

27 Aralık 2013 Cuma
Terazi burcunun zarifliği, kibarlığı, ahengi günün ilk saatlerinde daha etkili olacak. İlişkilerinizi geliştirmek için fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi daha kibar şekilde ortaya koymalı, karşınızdaki insana değer vererek, ilişkinizi güçlendirmelisiniz.

Ay’ın ilk açısı, ilişki gezegeni Venüs’le olacak. Geri harekette olan Venüs, eski ilişkileri, eski sorunları ya da eski dostları gündeme getirebilir. Üstünde düşünmeniz gereken ilişkiler olabilir. Bu konuda sabah saatleri daha verimli olacak. Öğlen 13:00 ile 15:57 arasında açısız kalan Ay, ilerletmek yerine beklemeniz gerektiğini söylüyor. Ardından Ay, kararlı Akrep burcuna girecek. Pazar akşamına kadar daha tutkulu, derin, gizemli bir ruh halinde olabilirsiniz. Ay ile sisli Neptün arasındaki üçgen, duygularınızın hassaslaşacağına işaret…

28 Aralık 2013 Cumartesi
Bugün Ay derin Akrep burcunda… Daha keskin, tutkulu, hassas olabilirsiniz. duygusal iniş, çıkış arasında hırs da hissedebilirsiniz. Bir şeylerin öcünü almak, hesabını sormak isterseniz biraz daha beklemenizi, sakin günleri seçmenizi tavsiye ederim.

Gün içinde Ay’ın önünde destekleyici altmışlık açılar olması oldukça hoş… Enerjinizi geçmişe değil, geleceğe yönlendirmenize yarayacak. İlk açı akıllı Merkür’le; değişik fikirler sayesinde daha iyi fırsatlar elde edebilirsiniz. ardından Güneş’le kurulan bağlantı önem verdiğiniz kişilerde destek alacağınızı söylüyor. Yenilmez Pluto ise gücü karşınıza değil, arkanıza almanızı tavsiye ediyor. Ay’ın son kontağı şanslı Jüpiter’le, doğal akan üçgen açı olması, günü başarıyla tamamlayacağınızın habercisi…

29 Aralık 2013 Pazar
Bu Pazar günü Ay gizemli Akrep burcunda ilerlerken kendinizi karanlık konularla uğraşırken bulabilirsiniz. Belki bir gizemli bir film seyredebilirsiniz, belki değişik bir konunun peşine düşebilirsiniz. Aklınızla değil, sezgilerinizle hareket etmeniz çok normal… Ancak karanlığın endişelerinden uzak durmalısınız.

Ay ile zorlu Satürn’ün kavuşumu, ruhunuzu sıkmamanız gerektiğini söylüyor. Sorumluluklarınızı bilmeniz, elinizden geleni yapmanız yeterli olur. Daha fazlası endişeye, korkuya ve paniğe yol açar. Ay ile güzel Venüs arasındaki destekleyici altmışlık ise değer verdiğiniz kişilerin size yardıma geldiğini haber veriyor. İlişkilerden öğrenmeye çalışmalısınız. 15:54 ile 19:36 arasında Ay Boşlukta olacak… Bu saatleri kendinize ayırmanız yerinde olur. Ardından Ay iyimser Yay burcuna geçince rahatlayacaksınız.

Gün içinde iletişim gezegeni Merkür’de oldukça aktif olacak. Güneş’le kavuşması ve sıra dışı Uranüs’le karesi değişik fikirlere açık olduğunuzu anlatıyor. Ayrıca sansasyonel haberler de duyabilirsiniz. Zamanın farklı bir boyutundan geçtiğimizi fark ettiğinizde soruna değil, çözüme odaklanabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER