23.10.2017

23 - 29 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Akrep Burcu zamanının başladığı ve yılın en şanslı günlerinden birinin gerçekleştiği bu haftanın burç yorumları Zeynep Süzmen Şen imzasıyla Pudra.com'da.

23 Ekim Pazartesi:

23 - 29 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Kendimizi oldukça canlı, iyimser, dışa dönük hissederek bu haftaya "merhaba" diyoruz. Bugün deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak istekleri ön plana geçebilir. Günün ilk yarısında çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olabiliriz. Öğle saatlerinde ise belirsizlik ve karmaşa başlayabileceğinden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamalıyız. Ancak ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz oldukça yüksek olabilir. Öte yandan bugün saat 08.26’da Akrep Burcu zamanı başlayacak ve her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarımızla buluşturacak. Akrep Burcu, tıpkı doğanın bugünden itibaren bize söylemeye başladığı gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. 22 Kasım’a kadar devam edecek bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzem olacak. Kolay gelsin!

24 Ekim Salı:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak akşamüstü saatlerine kadar otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamanızda fayda olabilir. Neyse ki akşama doğru sosyalleşebilir, farklılıklarımızı destekleyen dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun saatler olabilir. Ancak saat 19.45’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün ayrıca ilham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmak, örneğin yazmak ve tasarımla ilgilenmek için de oldukça uygun bir gün olduğundan, kendimizi bu şekilde ifade ederek rahatlamamız da mümkün olabilir.

25 Ekim Çarşamba:
Saat 03.12’de başlayacak 2,5 günlük sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Ancak sabahın erken saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bugün sabah saatlerinde öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla işlere odaklanmayı da işaret ediyor olabilir. Neyse ki sonrasında olumlu semboller birbirini izleyecek. Önce hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayacağız ve öz güvenimiz yükselecek. Sonrasındaysa, bulduğumuz destekler sonucu kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabileceğiz. Günün geri kalanında önemli bir sembolizm bulunmadığından sakince bir gün olacağını ve bu olumlu havanın devam edeceğini tahmin edebiliriz.  
  
26 Ekim Perşembe:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Ancak sonrasında kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Öğle saatlerinde güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Bugün yılın şans gezegenini en fazla ön plana çıkartan günlerinden biri olacak. Belki de pek çoğumuz bugün hayatın çeşitli alanlarında önemli fırsatlar yakalayabiliriz. Özellikle ortaklıklar, finansal konular, miras davaları için olduğu kadar aşk ve tutkuya ulaşmakla ilgili de gelişim kaydetmek açısından semboller oldukça güçlü olacak.

27 Ekim Cuma:
Bugünün ilk yarısında hayatı ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Ancak aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir ve bu saatlerde çok daha esnek olmamız gerekebilir. Üstelik de saat 08.23’ten 15.58’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olabilir. Saat 15.58’de başlayacak 2,5 günlük sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Akşam saatlerinde motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olabilir ve adım attığımız her işte hızlıca ilerleme kaydedebiliriz. Ancak gece yarısına doğru aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme konularında aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz.  Cuma akşamında dengeleri korumak son derece önemli olabilir.

28 Ekim Cumartesi:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren ilk dördünün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak güç savaşları ve büyük dönüşümler söz konusu olabilir. Neyse ki bugün zihinsel olarak çok güçlü olabilir, ilgilendiğimiz konulara kolayca odaklanabilir, kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz.

29 Ekim Pazar:
Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde geçmişe takılı kalırsak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Neyse ki akşamüstü saatlerinde önemli kişilerden aldığımız destekler güvende olduğumuzu hissettirebilir. Akşama doğru ise sosyalleşebilir, dostlarımızın desteğini alabiliriz. Saat 19.22’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamız daha uygun olabilir.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER