@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2015

23-29 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Dikkat! Bu hafta çarşamba günü kararlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

23 Kasım Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya oldukça canlı, hareketli ve risk almaya istekli başlıyoruz. Ancak saat 18:27’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 18:27’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz.

23-29 Kasım haftasının astrolojik yorumu
 

24 Kasım Salı astroloji yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde oldukça yumuşayabiliriz, merhametimiz ve ilham gücümüz yükselebilir. Günün geri kalanındaysa önemli kişilerden destek bulmak kendimizi daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde de bazı endişelerimizi şifalandırma fırsatı da yakalayabiliriz. Bugün ayrıca hedefimize giden yolda sağlam adımlarla yürüdüğümüzü fark edebilir ve önemli destekler de alabiliriz. Öte yandan ilişkiler ve finansal konularda ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı esnek olmakta ve pek fazla risk almamakta fayda var.   
 

25 Kasım Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 03:26’dan 19:16’ya kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından gün boyunca yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 19:16’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içine gidebilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolünün son derece zorlu etkiler altında olduğunu söylemeliyim. Hem açık fikirli olmanın hem de zihnimizi netleştirip kararlı davranmanın zor olabileceği Çarşamba gününe mümkünse önemli anlaşmalar, sözleşmeler veya sunumlar yapmamaya özen göstermeliyiz.
 

26 Kasım Perşembe astroloji yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissetmemiz mümkün. Saat 00:44’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede korkularımızla yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız. İkizler-Yay Dolunayı'nda dengelenmesi gereken iki uç inançlarımızla edindiğimiz yeni bilgiler olacak. Gelişime en açık olduğumuz Dolunay'lardan biri olsa da zihnimiz biraz yorulabilir. Dolunay'ın hemen ardından bizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşımıza çıkarak duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğünüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bugün biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Ardından aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Neyse ki akşama doğru motivasyonumuz yükselebilir ve çok daha güçlü hissedebiliriz ancak duygularımızla mantığımızın çeliştiğini fark edebiliriz. Akam saatlerinden itibaren sosyalleşebilir, yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyabilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Bugün ayrıca gökyüzünde çok özel bir sembolizm var. Hayallerimizle gerçekler arasında kalmak, sorumluluklarımızın sınırlarını sorgulamak, belirsizlikler içinden işleri yürütmek gibi pek çok konuyla bu dönemde ilgilenmemiz ve bu kavramları sorgulamamız gerekebilir.
 

27 Kasım Cuma astroloji yorumu 

Sabah saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimine dikkat edersek çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Öte yandan saat 05:37’den 21:27’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından gün boyunca yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak veya sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak daha doğru olacak. Bugün geçmişi sorgulayıp geleceğe yönelik kararlar almamıza sebep olabilecek kadersel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Saat 21:27’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz.  
 

28 Kasım Cumartesi astroloji yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir. Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz yüksek olabilir ve sezgilerimize de daha fazla güvenebiliriz. Ancak öğleye doğru hırslarımızın yükselmeye başladığını ve duygusal olarak zorlandığımızı hissedebiliriz. Bu saatlerde rekabet ve mücadeleler yaşanabileceğinden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda olacak. Akşama doğru ise duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve daha da zorlanabiliriz. Kısacası Cumartesi günü kendimizi sakin ve huzurlu hissetmemizi sağlayacak konularla ilgilenmemizde ve koşulları pek de zorlamamamızda fayda var. Bugün sakin kalabilenler her işi çok daha kolay halledebilirler. Bugün ayrıca 24 Haziran’dan beri geri harekette olan şifa sembolünün düzgün harekete geçmesiyle birlikte sağlık konularında rahatlayabilir, şifa çalışmalarında edindiğimiz birikimin dışa vurumunu deneyimlemeye başlayabiliriz.
 

29 Kasım Pazar astroloji yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun ve yine kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek istiyoruz. Neyse ki düne nazaran bütün bunlara kavuşma ihtimalimiz oldukça yüksek. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklediğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında kalmak bizi biraz yorsa da keyifli saatler geçirmemiz mümkün. Saat 14:46’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Pazar günü genel olarak ilham gücünün de çok yüksek olacağı ve sezgilerimize daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Ancak kendinizi aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER