@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.07.2012

23-29 Temmuz haftalık burç yorumları

23-29 Temmuz 2012 tarihleri arasındaki gökyüzü hareketlerini ve bizi bu hafta neler beklediğini Astrofiber.com sitesinin uzmanları anlatıyor. Hepsi Pudra.com'da.

23 TEMMUZ PAZARTESİ: Haftanın bu ilk günü Ay hala Başak burcunda ve neredeyse tüm gün boşlukta. Gece üç civarında gerçekleşecek Ay/ Venüs karesinden sonra ertesi güne kadar başka açı ilişkisine girmeyecek. İkizler/ Başak burçları arasında oluşacak bu görünüm hemen geri harekette ki Merkür’e bakmamızı gerektiriyor. Kararsızlık, endişe, can sıkıntısı ve gerilim hissedebiliriz. Birden herşey anlamını yitirebilir. Bu arada Jüpiter/Kiron karesi keskinleşmeye başladı ve Jüpiter / Uranüs sekstili hala devam ediyor. Zihinsel konularda ki farkındalıklar, iletişim tarzının değişmesi ve yoğun fikir alışverişinin getirdiği fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kiron Başak burcuyla benzeşir. Karşıt burcu Balık’ ta ilerlerken Jüpiter’ le yaptığı bu görünüm, rasyonel akılla işin içinden çıkamadığımız konularda akışa teslim olmakla şifa bulabileceğimizi gösteriyor olabilir. Belki de herşeyi anlamlandırmaya ve bir mantığa oturtmaya çalışmak yerine evrensel enerjilerle bütünleşmek en doğrusu olacaktır.

23-29 Temmuz haftalık burç yorumları

24 TEMMUZ SALI: Bugün Ay Terazi burcuna giriyor ve girer girmez birçok açı ilişkisine birden giriyor. Gece geç saatlerde Güneş’ le sekstil yaparak ilişkilerde cömert, duyarlı ve cesur olmamızı sağlayabilir. Arkasından Pluto karesi gelecek ki, duygusal olarak zorlanmamıza ve kendimizi baskı altında hissetmemize yol açabilir. Sonrasında gerçekleşecek Jüpiter sekstili ve Uranüs karşıtlığı ilginç etkiler taşıyabilir. Bugün ani bir kararla harekete zorlanmamız karşısında hemen bir fırsatla karşılaşabiliriz. Sanki hayatımızın kadınına/erkeğine bir kazayla rast gelmek gibi. Bizi değişime, sonlanmalara zorlayan olaylar beraberinde şansta getirebilir. Bu açıların hemen ardından gelecek Merkür sekstili fırsatın geçmişten gelebileceğini Mars kavuşumu ise mücadele gerektirdiğini gösterebilir. Gün içinde ilişkilerden yana oldukça hareketli anlar yaşayabiliriz. Sarsıcı ve ani gelişmeler yanında mutluluklar ve beklenmedik ilerlemelerde yaşanabilir. Fakat kavgalara, tartışma ve kazalara da açığız, adil ve objektif olmaya çalışmalıyız.

25 TEMMUZ ÇARŞAMBA: Terazi burcunda ki Ay yolculuğuna devam ediyor. Fakat dün akşam saatlerinde başlayan Merkür/ Uranüs üçgeni günün en belirgin açısı olacaktır. Ateş elementinde ki olumlu görünümler cesareti, vizyon sahibi olmayı, girişimciliği, liderliği ve yaratıcılığı anlatır. Merkür Uranüs arasında ateş elementinde ki bu açı, yazılı ve sözel iletişimde, ticarette, eğitimde, anlaşmalarda ve zihinsel bütün eylemlerle ilgili girişimlerde bulunmayı, fırsatları ve farkındalıkları beraberinde getirebilir. Yine ateş elementinde ki Güneş/Kuzey Ay Düğümü üçgeni kadersel olayların, ve grupların bugünün olaylarına vereceği desteği gösteriyor olabilir. Zaten gün içinde oluşacak Ay/ Venüs üçgeni de ilişkiler ve iletişim konusuna vurgu yapacak. Bugünün tek sorunu Merkür’ ün geri harekette olması diyebiliriz. Eğer karşımıza çıkan olaylar, geçmişle bağlantılı ya da daha önce ki girişimlerimizin sonuçlarıysa olumlu gelişmelerle karşılaşabiliriz. Özellikle ticari işbirlikleri, proje ortaklıkları ve romantik ilişkilerde olaylara hazırlıklı olmalıyız. Ay Terazi burcunda ki son açısını Satürn kavuşumuyla yapıyor ve hemen arkasından boşluğa düşüyor. Bu görünüm hızla gerçekleşen günün olaylarının ardından durup düşünmemizi, girişimlerimizin uzun vadeli olmasını veya bitirmemizi sağlayacaktır. Olayları objektif ve adil bir gözle değerlendirebilir, duygusal davranmaktan uzaklaşabiliriz.

26 TEMMUZ PERŞEMBE: Ay sabaha karşı Akrep burcuna geçerek İlk dördün fazını başlatıyor. Ay Akrep burcunda huzurumuzu kaçırabilir. Tutkularımızın esiri olabilir, kıskançlıklar, krizler ve gerilimler yaşayabiliriz. Aslan burcundaki Güneş ile Akrep burcunda ki Ay arasında oluşan kare açı bugün bizi oldukça zorlayabilir. Bir yandan bilinçli hedeflerimize cesaret, özgüven ve gösterişle açık açık ilerlemek isterken bir yandan güvensizlik, huzursuzluk ve açığa çıkma korkusuyla baş etmek zorunda kalabilir, yaşanan ikilemin geriliminden bunalabiliriz. Yine sabah erken saatlerde gerçekleşecek olan Ay/ Neptün üçgeni sezgilerimizin gelişmesini, karşımızdakilerin duygularını hissedebilmeyi, yaratıcılığı ve aşırı hassasiyeti beraberinde getirebilir. Sonrasında Ay aynı zamanda hem Merkür’ le kare açı hem de Pluto ile sekstil açı yapacak. Bugün söylemlerimize dikkat etmeliyiz. Çok inatçı olmakla birlikte, ikna edici olabiliriz. Sözlerin gücüne, kalemin keskinliğine şahit olabiliriz. Sabit burçlarda ki açılar alışkanlıklarla ve uyum sağlamakta zorlanmakla ilgilidir. Hem kendimizi hem de karşımızdakileri çok zorlayabiliriz. Daha duyarlı olmaya ve empati kurmaya çalışmakta fayda var.

27 TEMMUZ CUMA: Ay hala Akrep burcunda fakat boşlukta. Yani Ay Akrep burcundan Yay burcuna geçene kadar hiçbir
gezegenle birincil açı ilişkisine girmeyecek. Ay’ ın boşlukta olduğu zamanlarda yeni girişimlerde, başlangıçlarda bulunmamaya çalışırız. Böyle zamanlarda işlerin ağır aksak ilerleyeceği, hız kazanamayacağını söyleyebiliriz. Dün gerçekleşen İlk dördün fazı devam etmekte. Bu faz kendi kanatlarımızla uçma isteğimizi anlatır. Başladığımız işleri, hırs ve azimle sürdürmek, krizlerle baş etmek, varolan sorunları çözmek için uygun bir gün olabilir. Bugün konsantrasyonumuz yüksek olacağından, dikkat gerektiren konularda başarılı olabiliriz.

28 TEMMUZ CUMARTESİ: Sabah saatlerinde Ay, Yay burcuna girerek boşluktan çıkıyor. İlk olarak Neptün'le kare açı ardından Kuzey Ay Düğümü’yle kavuşum yapacak. Ay/ Neptün kareleri hayal kırıklığı ve engeller getirebilir. Beklentilerin gerçekleşmemesi, girişimlerin ummuduğumuz gibi ilerlememesi hayal kırıklığına yol açsa da hemen ardından gelecek Kuzey Ay Düğümü kavuşumu, kadersel olayların ve grupların yardımını anlatabilir. Bugün yaşanacak yoğun açılar, günümüzü hareketli geçirmemizi sağlayabilir. Ay’ ın, Güneş ve Merkür ile üçgen açısı yine ateş elementinde gerçekleşecek. Hedeflerimize ilerlemek için gereken cesaret, iyimserlik ve enerjiye sahip olabiliriz. Duygu ve düşüncelerimiz arasında ki uyum girişimlerin rahat ilerlemesine, çevresel desteklere ve ruhsal bütünlüğe yardımcı olacaktır. Akşam saatlerinde önce Ay / Uranüs üçgeni ardından günün son açısı Ay / Jüpiter karşıtlığı yaşanacak. Ani duygusal değişimler, beklenmedik olaylar karşısında planlamadığımız girişimlerde bulunabiliriz. Jüpiter karşıtlığı da zihinsel aktiviteyle birlikte karmaşaya da yol açabilir. Tabii bugün; geri harekette ki Merkür’le Güneş’ in kavuşumunu unutmamak gerekir. Daha önceden ifade edemediğimiz düşünceleri söylemek, gecikmiş kararları almak, kaçırdığımız fırsatlar üzerinde tekrar düşünmek için uygun bir zaman.

29 TEMMUZ PAZAR: Ay hala Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, Pazar gününü neşeli, iyimser ve enerjik geçirebiliriz. Ay/ Mars sekstili de harekete geçme ve risk alma isteğimizi körükleyebilir. Kendimizi fazla yormamalı, fiziksel olarak aşırı yükler altına girmemeliyiz. Girişimlerimizde Merkür’ ün geri harekette olduğunu unutmamalı, uzun vadeli planlar yapmamalıyız. Bugün alacağımız kararların sonradan değişebileceğinizi göz önünde bulundurmalıyız. Aşk ilişkilerinde ve sosyal ortamımızda hareketlilik yaşanabilir. Ay/ Venüs karşıtlığı değişken burçlarda kararsızlığa, sevgiden emin olamamaya, duygusal iniş çıkışlara yol açabilir. İlişkilerde istikrarsızlık, sosyal ilişkilerde ise karmaşa yaşayabiliriz. Fakat arkasından gelen Satürn sekstiliyle durumu toparlayabiliriz. Daha sakin ve planlı davranabilir, duygusal karmaşadan kendimizi kurtarabiliriz.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER