Habertürk 22.04.2012

23 Nisan haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 23 Nisan haftasını yorumluyor... Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Ay’ın büyümekte olduğu, dolayısıyla girişeceğimiz işlerin hızlı gelişeceği, yeni girişimler yapmak, adımlar atmak için ideal bir haftaya giriyoruz!

23 Nisan haftasına astrolojik bakış

Haftanın ilk yarısında yüksek tempo ve hareketlilik dikkat çekiyor. Pazartesi günü kesinleşecek Güneş-Mars üçgeninin mücadele motivasyonunu arttıran ve başarı azmi getiren etkileri sayesinde girişeceğimiz işlere daha iyi asılabiliriz. Ama gün boyunca Ay’ın boşlukta ilerleyecek olması, kalıcı sonuçlar elde etmemizi zorlaştırabilir. Salı günü kesinleşecek Merkür-Plüton karesi ise, iletişim ve ifade alanlarında stresler yaşanması ihtimalini güçlendiriyor. Fikirlerimizi kabul ettirmekte zorlanabiliriz.

Haftanın son üç gününe Güneş-Plüton üçgeninin karizma ve başarı vaat eden olumlu açısıyla giriyoruz. Güçlü ve etkin kişilerden destek alabilir, girişeceğimiz işlere iyi odaklanarak istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.

Haftanın günlere göre detaylı değerlendirmelerine gelince…

Pazartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Boğa burcunda ilerliyor. Şartları stabil kılmak isteyeceğimiz, maddi güvence arzusunun ön planda olacağı bir gündeyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun! Ülkemiz açısından Türkiye Büyük Millet Meclisi ile ilgili konular, müttefik devletlerle ilişkiler, kolektif organizasyonlar ve etkinlikler teması ön planda olacak. Gün boyunca Ay boşlukta ilerleyeceğinden, girişeceğimiz işlerde beklediğimiz sonuçları elde edemeyebiliriz. Günün akışına kendimizi bırakır ve gereksiz yere huzursuzluk yaratmazsak, çok sakin ve keyifli bir gün geçirebiliriz. 20:06’da Ay İkizler burcuna geçiyor. Bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerden netice almamız mümkünleşiyor, ama yine de yakınlaşmakta olan Ay-Neptün karesinin belirsizleştiren ve kararsız bırakan etkileri devrede olacak, dikkat!

Salı günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. İletişim ve haberleşmenin hız kazanacağı, kendimizi ifade etme becerimizi iyi kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Fikirsel olarak esnek davranabilirsek, işlerimizde daha hızlı ilerleyebiliriz. Ay-Mars karesinin etkin olacağı sabah erken saatlerde tartışmacı ve gergin etkiler öne çıkabilir. Bu açının hemen arkasından yine sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Uranüs altmışlığı, güne daha heyecanlı, hevesli ve hareketli başlayacağımızı gösteriyor. Yaratıcı fikirlerimizi işimize yansıtmamız sayesinde ilginç projeler ortaya çıkarabiliriz. Öğle saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Merkür altmışlığı da bunu destekliyor. Önemli konuşmalar, yazışmalar, seyahatler, eğitimle ilgili konulara girişimler açısından öğle saatleri sonrasını kullanabiliriz. Yapıcı etkiler günün geneline yayılıyor.

Çarşamba günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. Hızlı düşünüp, hızlı kararlar alma eğiliminde olacağımız bir gündeyiz. Fikirsel anlamda takıntılı ve ısrarcı davranmak kaybettirebilir, dikkat! Ülkemiz açısından hastaneler, hastalıklar, gizli vakalar ve perde arkası oyunları veya gizli düşmanlıkları gün ışığına çıkaracak gelişmeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Venüs kavuşumu, aşk ve ilişkiler alanında şanslı saatlerde olduğumuzu gösteriyor. Her türlü sevgi alışverişine yönelik, artistik ve sanatsal değer taşıyan, giyim kuşam ve estetikle alakalı işler açısından öğle öncesindeki saatleri kullanabiliriz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Plüton karesi iletişim ve ifade alanlarında stresler yaşanması ihtimalini güçlendiriyor. Fikirlerimizi kabul ettirmekte zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn altmışlığı, şartları stabil kılabileceğimiz, olgunluk ve sabır göstermemiz sayesinde karşılaşacağımız durumların üstesinden gelebileceğimizi gösteriyor. 23:31’de Ay boşluğa giriyor.

Perşembe gününe başlarken Ay İkizler burcunda boşlukta ilerliyor. 08:43’te Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Duygusal temaların öne çıkacağı bir gündeyiz. Ülkemiz açısından halkla ilgili konular, halkın görüş ve duygularını öne çıkaracak temalar dikkat çekebilir. Öğle saatlerinde etkinleşecek Ay-Neptün üçgeni, sezgilerimizin ve manevi temaların ağırlık kazanacağını gösteriyor. Ay-Neptün uyumlu açıları sosyal ilişkiler, seyahatler (özellikle suda seyahatler), artistik-müzikle alakalı ve psişik aktiviteler, hastaneleri veya ziyaret, ilaç tedavisine girişmek, ruhsal ve mistik öğretilere başlamak için uygun görülmüştür. Ay-Mars arasındaki uyumlu açının etkin olacağı ikinci vakti civarında girişeceğimiz işlerde enerji ve eforumuzu daha etkin ortaya koyabileceğiz. Cesaret ve motivasyon isteyen işlere girişmek için kullanılabilir bu saatler. Ay-Uranüs karesinin etkin olacağı akşam saatlerinde ise değişken ve kararsız etkiler öne çıkıyor. Girişeceğimiz işlerin ne yönde ilerleyeceğini kestirmekte ve şartları yönetmekte zorlanabiliriz. Gece saatlerinde ise Ay-Güneş altmışlığının yapıcı etkisi devreye giriyor ve gergin etkiler yerini uyumlu ve ılımlı etkilere bırakıyor. Kadın-erkek ilişkileri, ebeveynlerle ilişkiler, otorite figürleriyle ilişkiler açısından olumlu etkiler gece boyunca devrede olacak.

Cuma günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Ailevi ve milli temaların öne çıkacağı, duygusal kararlar ve tepkiler vermeye açık olacağımız bir gündeyiz. Sabah saatlerinde henüz Ay’ın Plüton ile uzaklaşan açısı etkin olacak ve Ay Plüton’un ışığını Merkür’e taşıyacak. Bu gergin açılar iletişim ve ifade alanlarında gerginlikler ortaya çıkarıyor. Fikir ve görüşlerimizi kabul ettirmekte zorlanacağımız sabah saatlerinde, şartları fazla zorlamasak iyi ederiz. Gergin etkiler öğle saatlerine kadar devam ediyor. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Jüpiter altmışlığının olumlu etkileri devreye girmeye başlıyor ve akşam saatlerinden sonra bu etkiler maksimuma varıyor. Günün ikinci yarısını iyi değerlendirebiliriz. Ay-Jüpiter uyumlu açıları hemen her şey için olumlu görülmüştür. Rsik almak, genişleme enerjisi taşıyan işlere girişmek, asil ve etkin kişilerle görüşmek, profesyonel kişilerle görüşmek, hukuksal ve eğitsel işlere girişmek, seyahat organizasyonlarına kalkışmak, dini ve ilahi temalara yönelmek açısından olumlu etkiler hakim olacak günün ikinci yarısında…

Cumartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Günün ilk kısmında kendimizi duygusal açıdan baskı altında ve depresif hissedebiliriz. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn karesi bu türden etkiler ortaya çıkarabiliyor. Girişeceğimiz işlerde hızlı ilerleyemeyebilir, engellenme veya geciktirilme gibi durumlarla karşılaşabiliriz. Sağlığımıza da dikkat etmemiz yerinde olur. Klasik astrolojide Ay-Satürn kareleri hemen her şey için kötü ve uygunsuz görülmüştür. Özellikle tıbbi girişimler, ilaç tedavisine girmek, seyahat etmek, aşkla ilgili konular, yaşlı ve olgun kişilerle görüşmek açısından uygun değildir. 10:06’da Ay boşluğa girdikten sonra da Satürn doğasında bu gergin etkiler devrede olacak ve artı olarak Ay da boşlukta ilerliyor olacak. Bu şartlarda Ay’ın Aslan burcuna geçiş yapacağı 19:11 sonrasına değin girişeceğimiz işlerde hızlı ilerlememiz, kalıcı ve somut sonuçlar elde etmemiz pek zor olacak. Ay’ın Aslan’a geçmesiyle birlikte iyimser ve kendine güvenli etkiler de devreye giriyor.

Pazar günü boyunca Ay Aslan burcunda ilerliyor. Neşe, heves ve heyecanın öne çıkacağı, iyimser etkilerin ağırlık kazanacağı bir gündeyiz. Ülkemiz açısından parasal konular, geleceğe yönelik yatırımlar ve halkın maddi durumu gündemde yer alabilir. Ay-Uranüs üçgeninin heyecanlı ve hareketlilik getiren olumlu etkileri hemen sabah saatlerinden itibaren kendisini gösteriyor. Yaratıcı fikirler, sürprizler, birden oluşan organizasyonlar ve programlar keyif verecek. Öğle saatlerinde etkinleşecek Ay-Güneş karesi, özel ve sosyal ilişkilerde gerginlik yaratabilir. Bu yüzden öğle ve öğle sonrasındaki saatlerde gergin atmosfer yaratmamaya özen gösterebiliriz. Akşam saatlerinde ise Ay-Merkür üçgeninin iletişimi olumlu kılan iyicil açısı etkinleşiyor. İletişim ve haberleşme, öğrenme ve öğretme, yazışmalar, konuşmalar, toplantılar, seyahatler, geziler açısından çok olumlu etkiler söz konusu. Güneş-Plüton üçgeninin karizma ve başarı vaat eden olumlu açısı da gün genelini etkiliyor. Güçlü ve etkin kişilerden destek alabilir, girişeceğimiz işlere iyi odaklanarak istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner Döşer
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER