@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.02.2015

23 Şubat-1 Mart haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta sosyal ve duygusal yönümüzün, rahat etme isteğimizin ön plana çıktığı günler yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

23 Şubat Pazartesi

23 Şubat-1 Mart haftasının astrolojik yorumu
Saat 02:29’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğimizi ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyarken, öğlene doğru ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz de yükselebilir. Öğleden sonra saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Genel olarak huzur arayışında olduğumuz Pazartesi gününde kendimizi çok da rahat hissedemeyebiliriz çünkü otorite figürleri, sorumluluklar ve zorunluluklarla ilgili sorunlarımızla yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

24 Şubat Salı
Bugün yine huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğimizi ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren kendimizi oldukça güçlü hissedebilir, daha fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Ancak saat 04:58’den sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak yerinde olacak. İlişkiler, ortaklıklar, finansal konular ve sanatsal çalışmalardan yana da kendimizi güvende hissedebileceğimiz, kolayca destek bulabileceğimiz, somut adımlar atarak sonuç alabileceğimiz bir gün.

25 Şubat Çarşamba
Saat 06:54’te 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar motivasyon ve gücümüzün yükseldiğini fark edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Ancak bu hislerin hemen ardından bazı zorlukların ve engellerin başladığını görürseniz biraz sabırlı olmalısınız. Sonuçta uyumlu, keyifli, mutlu ve huzurlu saatler ödülünüz olabilir. Akşama doğru İlkdördün’ün getirebileceği gerginlikle hırslarımız da yükselebilir ancak bu saatlerde biraz da karmaşa halinde olacağımızdan analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir.

26 Şubat Perşembe
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde oldukça sosyal olabilir, dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ya da ekip çalışmaları içinde bulunabiliriz. Sonrasında daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Saat 10:44’ten sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak uygun olacak. Gün boyunca kendimizi güvende hissederek ileriye yönelik adımlar atmak istesek de koşulların belirsizliğine ve karmaşıklığına dikkat etmeliyiz.

27 Şubat Cuma
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Saat 14:50’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak yerinde olacak. Özellikle uzun zamandır ihmal edilen mailleri yanıtlamak, bir şeyler okumak, telefon görüşmelerini tamamlamak için son derece uygun saatler. Saat 14:50’de 2,5 günlük yeni bir süreç başlayacak ve duygusallık yoğunlaşmaya başlayacak. Günün ikinci yarısında kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Bugün geleceğe yönelik bazı kararlar alabiliriz. Önemli sözleşme, anlaşma ve paylaşımlar için saat 14:50’yi beklemenizi tavsiye ederim.

28 Şubat Cumartesi
Bugün de oldukça duygusal hissedebilir, kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Ancak gece yarısından itibaren gerginlik riski yüksek olabilir. Bu saatlerde rekabet ve mücadele içeren ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Sabah saatlerinde ilişkilerin gerektirdikleriyle kendi ihtiyaçlarımız arasında denge kurmakta zorlanabilir, ancak olumlu sonuçlara vararak hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Öğleden sonra ise zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Önce her şeyin çok kadersel biçimde değiştiğini fark edebiliriz. Sonrasında ani olaylar gerginlik getirebilir ve korkularla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir. Saat 19:54’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak yerinde olacak. Kısacası Cumartesi gününün ikinci yarısı sakin ve sabırlı olmayı başaranlar için daha kolay geçecek.

1 Mart Pazar
Bugün de oldukça duygusal hissedebilir, kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak yerinde olacaktır. Bugün zihin ve iletişim sembollerinde önemli bir hareketlilik söz konusu olacak. Yaratıcı fikirlere, ufkumuzu geliştirecek bilgilere açık olmak bize çok şey kazandırabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER