@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.08.2015

24-30 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Yılın en şanslı gününü yaşayacağımız bu hafta Dolunay'ın etkisiyle mükemmele ulaştırma ve olduğu gibi kabul etme ikilemini yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

24 Ağustos Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyerek başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Sabah saatlerinde oldukça keyifli hissedebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Öğle saatlerinde kronik endişelerinizle yüzleşerek onları aşma fırsatı yakalayabilir ve ardından da dostlarınızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

24-30 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
 

25 Ağustos Salı astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren rahat ve iyimser olabilir, kendimizi inançlı ve özgür hissedebiliriz ancak astroloji açısından duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Saat 01:04’ten 07:22’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 07:22’de 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde işlerin yolunda gitmesiyle özgüvenimiz yükselebilir ve  hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Öğleye doğru daha da rahatlamaya başlayabilir, oldukça iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde çeşitli fırsatlar söz konusu olabilir. Akşam saatlerine doğru ilham gücümüz yükselebilir ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Haftalık burç yorumlarınızı dikkate almanızda fayda var.
 

26 Ağustos Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde duygusal baskılar söz konusu olabilir. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz. Günün ikinci yarısındaysa ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı esnek olmamız gerekebilir. Yine de bugün kendimizi doğru ifade etmek, anlaşılmak, desteklenmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için de uygun bir gün olabilir. Anlaşma ve sözleşmeler, sunuşlar ve tüm sohbetler olumlu sonuçlar getirebilir.
 

27 Ağustos Perşembe astroloji yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Bu saatlerde zihinsel olarak aktif olabilir ve kendimizi ifade etme fırsatları bulabiliriz. Saat 10:20’den 11:04’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 11:04’te başlayacak 2,5 günlük süreçte idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Günün geri kalanında ilginç tesadüfler söz konusu olabilir ve olayların çok kadersel aktığını fark edebilirsiniz. Bugün şans gezegenini en fazla ön plana çıkartan, yılın en şanslı günlerinden biri. Belki de pek çoğumuz bugün hayatın çeşitli alanlarında önemli fırsatlar yakalayabiliriz. Özellikle işimizle ilgili konularda, emek verdiğimiz alanlarda gelişim kaydetmek açısından semboller bugün oldukça güçlü. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü 2 Kasım’a kadar kalacağı yeni konuma gelecek ve böylece daha fazla keyifli sohbetler içinde olabileceğimiz, diplomatik ve hoşgörülü şekilde iletişim kurabileceğimiz günler başlayacak.
 

28 Ağustos Cuma astroloji yorumu

Bugün de idealist taraflarımız ön planda olacak. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Sabahın erken saatlerinde ise rekabete ve mücadeleye çok açık olabileceğimizden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda olacaktır. Öğle saatlerinde kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorabilir. Günün ikinci yarısındaysa ihtiyaç duyduğumuzda dostlardan destek alabilir, kendimizi daha özgür ve yaratıcı hissedebiliriz.
 

29 Ağustos Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de idealist taraflarımız ön planda olacak. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün. Ancak sabahın erken saatlerinden itibaren bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla, finansal sorunlarla veya otorite figürleriyle uğraşmamız gerekebilir. Bu saatlerde kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalıyız. Saat 10:03’ten 11:52’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacak. Saat 11:52’de başlayacak 2,5 günlük süreçte ise çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Ancak dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı tavsiye ederim. Öğleden sonra saatlerinden itibaren iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebilir, sonrasındaysa Dolunay’a doğru yaklaşmanın getirdiği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Saat 21:35’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Başak-Balık Dolunay'ı detaylarla büyük resim arasında kalmamıza, her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmakla olduğu gibi kabul etme arasında bocalamamıza sebep olduğu kadar, özellikle bedeni şifalandırmak ve her türlü ruhsal çalışmalar yapmak için de çok uygundur. Bu süreçte ilham gücümüzü işimize odaklayabiliriz. Ruhsal çalışmalardan edindiklerimizi ne derece pratiğe dökebildiğimizi görme fırsatına da bu dönemde kavuşabiliriz.
 

30 Ağustos Pazar astroloji yorumu

Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. Özellikle bugün sabah saatlerinde ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Ancak dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı tavsiye ederim. Neyse ki sabah saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Akşama doğru kronik endişelerinizle yüzleşerek onları aşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu saatler şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun saatler olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER