@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.09.2012

24-30 Eylül 2012 Haftalık burç yorumları

Astrofiber sitesinin uzmanları, 24-30 Eylül 2012 haftasında bizi nelerin beklediğini anlatıyor. Bu haftanın astrolojik yorumunu Pudra.com'da okuyun.

24 EYLÜL PAZARTESİ: Haftaya Oğlak burcunda ilerleyen Ay’ın getirdiği sorumluluk bilinciyle başlıyoruz. Duygusal anlamda fazla heyecanlı olmayabiliriz ancak iş ve görevlerimizi ciddiyetle ele alabilecek konsantrasyonu sağlayacak gücü kendimizde bulabiliriz. Ay-Mars arasında oluşacak açının da olumlu etkisiyle mücadeleci ve stratejik davranarak başarıya giden girişimlerde bulunabiliriz. Detayları kaçırmadan, metotlu hareket ederek ve stratejiyi başarılı bir şekilde uygulayarak yönetimi ele alabiliriz. Akşam saatlerine doğru Ay-Satürn karesinin verdiği enerjiyle hem bedensel hem duygusal yorgunluk hissedebilir, koşulların bizi kısıtladığını düşünebiliriz. Örneğin işimiz ve ailemiz arasında sıkışıp kalabilir, kural ve geleneklere uymak zorunda olduğumuz için işbirlikleri ve özel ilişkilerimizde sorunlar yaşayabiliriz. Diplomatik davranabilir, söylemlerimizde kontrollü ve özgüvenli olabilirsek üstesinden gelebiliriz. Terazi burcunda olan gezegen birikimi zaten bizi adil, dengeli ve uyuma yatkın hareket etmeye yöneltiyor.

24-30 Eylül 2012 Haftalık burç yorumları

25 EYLÜL SALI: Bugün Ay Kova burcunda. Bir gün öncesinin karamsar enerjilerden biraz olsun uzaklaşıp geleceğe dair umutlar besleyebilir, kendimizi daha özgür ve yaratıcı hissedebiliriz. Hedeflerimiz üzerinde insiyatif alarak ilerleyebilir, grup çalışmalarına katılabilir, varolan projelerimizi geniş perspektiften bakarak yeniden değerlendirebiliriz. Güneş- Ay arasında oluşan üçgen yani olumlu açı zihinsel olarak hem yenilikçi hem kreatif hem de işbirliklerinden yana bizi destekleyebilir. Hedeflerimizle duygusal isteklerimizi birbiriyle örtüştürerek pozitif gelişmeler kaydedebiliriz. Ay- Uranüs sekstil açısı bu durumu besler bir nitelikte olup; özgün fikirlerimizi sunmamıza ortam hazırlayacak ve bizi geliştirecek fırsatları hiç beklemediğimiz anda belki karşımıza çıkaracaktır. Venüs-Mars arasındaki kare açı etkisini artık iyice yoğunlaştırıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde fırtınalı ilişkiler, tutku ve rekabet içeren aşklar yaşanabilir, para ve yatırımlarla alakalı güç savaşlarına tanık olabiliriz.

26 EYLÜL ÇARŞAMBA: Bugün gökyüzünde oldukça fazla hareketlilik göze çarpıyor. Ay Kova burcundaki yolculuğunu sürdürürken diğer gezegenler de kendi aralarında birçok açı içine giriyorlar. Ay öce Merkür sonra Jüpiter ile olumlu açılar kurarak Merkür’ün enerjisini Jüpiter’e taşıyor. Merkür-Jüpiter kontakları geniş bir zihinsellik içerir, entelektüel kapasiteyi arttırır, bilgi, ticaret, anlaşmalar ve eğitim alanında fırsatlar getirir. Ancak Merkür’ün yanan yol olarak tabir edilen 15 derece Terazi burcunda ve Jüpiter’in İkizler burcunda oluşu iletişimde ve bahsedilen alanlarda istediğimizi bulamayacağımıza işaret ediyor. Tutamayacağımız sözler verebilir, etkilemek amacıyla boş vaadlerde bulunabiliriz. Venüs-Mars arasındaki kare açıya Ay’ın da eklenmesiyle gökyüzünde sabit burçlarda T-kare denen bir açı kalıbı meydana geliyor. İlişkiler ve anlaşmalarda gücü elde tutmak adına rekabetçi ve hırslı davranarak gereken esnekliği göstermeyebilir ve ısrarcı tutumumuzdan dolayı zararlar görebiliriz. Parasal konularda gelecek kaygısında olmak bizi hareketsiz bırakabilir, çözüm üretmekte ve hedeflere ulaşmakta zorluklara sebep olabilir. Sanat ve estetikle alakalı girişimler için uygun bir süreç olmayabilir. Bu tarz girişimler için biraz daha sabır göstermeliyiz.

27 EYLÜL PERŞEMBE: Bugün 2009 Ekiminden beri Terazi burcunda ilerlemekte olan Satürn artık son derece olan 29 dereceye ulaşıyor. Son dereceler her zaman dikkatle takip edilmesi gereken derecelerdir zira tüm olumsuzlukları üzerlerinde taşırlar. Özel ve sosyal ilişkilerde, iş ortaklıklarında ve anlaşmalarda 5 Ekim’e kadar ekstra dikkatli olmalı, uyumdan yana davranmaya gayret etmeliyiz çünkü ani kopuşlar ve sonlanmalar yaşamaya açığız. Sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçerek günün koşullarını yumuşatıyor, bizi daha kararsız ancak sezgilerimiz doğrultusunda davranmaya itiyor. Ay- Neptün ile kavuşarak bizi duygusal ve hassas kılarak fedakarlığa yöneltmekle birlikte idealize ettiklerimizi gerçekleştirmemiz için gerekli hayal gücünü bize veriyor. Balık burcunun duygusal ikilemlere ve yanılsamalara yatkın olduğunu göz ardı etmeden hareket etmekte fayda var zira sonradan girişimlerimizi kontrol etmekte ve işlerimizi yoluna koymakta zorluklar yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde Ay- Pluto arasındaki olumlu açı bu kontrolü sağlamamıza yardımcı olabilir, kuralların ve geleneklerin getirdiği yaptırım gücünü aşırı hayalciliğimiz üzerinde uygulayarak bir nebze olsun sağlam temeller inşa etmemize destek olabilir.

28 EYLÜL CUMA: Ay Balık burcundaki ilerleyişini bugün de sürdürmekte… Öğlene kadar olan süreçte duygusal dalgalanmalara ve işlerimizde ilerisini öngörmekte zorlanacağımız koşullar olabilir. Ancak tevekkel ve akışı kabullü tarzımızla olayları olabildiğince rahat karşılayabiliriz. Ay-Jüpiter karesinin devreye girmesiyle duygusal tepkilerimizde artış yaşayabilir, hislerimizi mantıkla açıklamak için çaba içine girebilir ve sonucunda zihinsel karmaşa yaşayabiliriz. Bu kombinasyonu olumlu kullanabilirsek ikna kabiliyetimizi sergileyebilir, sanat ve özellikle yazı, şiir, el beceriler gibi alanda yaratıcılığımızı ortaya çıkaracağımız fırsatları yakalayabiliriz. Akşam saatlerinde Ay- Mars arasındaki akıcı ve olumlu açı duygularda derinleşme, ruhumuzun ihtiyaçlarını sezmenin yanı sıra tutkularımızı ifade ederken yumuşak bir uslüp kullanmamıza olanak sağlayabilir. Yine akşam saatlerinde etkisini hafta sonuna kadar hissedeceğimiz enerjilerle kuşatılıyoruz. Güneş- Uranüs-Pluto arasında öncü burçlarda olacak T-kare açı kalıbının sinyallerini yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Mücadele ve fiziksel aktivitenin vurgulanacağı, ilişkilerde güç savaşlarının yaşanacağı, değişim ve dönüşümlerin söz konusu olacağı bir sürece yaklaşmakta olduğunun bilicine varmalıyız.

29 EYLÜL CUMARTESİ: Güne Ay’ın Balık burcunda ve boşlukta olacağı koşullarla başlıyoruz. Girişimci olmak yerine eldeki işleri tamamlamaya bakmalı, sakin kalmaya gayret ederek uğraşlarımızı ve sorunlarımızı ele almaya çalışmalıyız. Akşam üstü saat 16.14’ten itibaren Ay’ın Koç burcuna geçişi Güneş-Uranüs-Pluto arasındaki gerilimli açının devreye girmesine tetik oluyor. Bu saatten sonra güç savaşlarına, ilişkiler ve ortaklıklarda aniden oluşacak kopmalara karşı hazırlıklı olmalıyız. Ay Koç burcunda iken cesaretimiz yükselir, rekabetçi ve kavgacı tavırlar gösterir, kendi isteklerimizin peşinden koşar adeta bir savaşçı oluruz. İşbirliği yapmak, uyumlu davranmak yerine bireyselliğimizi ön plana çıkararak hareket ederiz.

30 EYLÜL PAZAR: Bugün sabaha karşı 06.18’de Koç burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Gerçi biz etkilerini bir önceki günden itibaren zaten görmeye başlamıştık. Terazi- Koç ekseni ilişkiler ve ortaklıkları içerir, rekabet-işbirliği, iddia ve taviz, bencillik-adil olma karşıtlığıdır. Kısacası ben-biz aksıdır. 7 derece Koç burcunda yaşanacak Dolunay bu temalar etrafında şekillenecektir. Terazi burcundaki Güneş’in yöneticisi Venüs Aslan burcunda olduğu için zevkler, keyifler, aşk, sanatsal yetenekler, romantik ilişkiler ve maddi kazançlar ön planda olacaktır. Güneş’in karşısına geçerek farkındalık yaratacak olan Ay’ın yöneticisi Mars Akrep burcunda… Güçlü olduğu bir konumda olmasından dolayı fevri duygularımızı, tutkularımızı ve rekabetçiliğimizi belli bir strateji üzerinden ifade etme imkanı bulacağız. Aynı zamanda ruhumuzun derinliklerinde kalmış hislerimizi ortaya çıkarmak ve sözlere dökerek açık etmek için içsel bir itilim içinde olacağız. Sanki bu Dolunay Güneş ve Ay’dan ziyade Mars ve Venüs’ün güç savaşı gibi görünüyor. Uranüs’ün Ay’a eşlik etmesi davranışlarımızın öngörülemez olacağına ve her zamanki alışılmış metotları kullanmayacağımıza, Pluto’nun ise bahsettiğimiz bu karşıtlığa derinlerden baskı uygulayarak dönüşüme sebep olacağına işaret ediyor. Satürn’ün de son derecede olduğunu göz önüne alırsak ilişkilerin mercek altında ve bıçak sırtında olduğunu düşünebiliriz. Diplomasi ve işbirliği adına Satürn’ün pek desteğini göremeyebiliriz. Söylemekten çekindiğimiz duygu ve düşüncelerimizi açığa çıkarmamız sonucunda beraberlikler bitebilir veya beklenmedik bir şekil alarak başka bir forma girebilir. Bu durum aynı zamanda iş hayatımız ve para kaynaklarımız için de geçerli olabilir. Doğru stratejiyi uygulayarak karşımızdakileri istediğimiz konuma getirebilir; tutkuyla peşinden koştuğumuz iş anlaşmalarını imzalayabilir ve ortaklıkları kurabilir veya bize fayda sağlayacak olmayanlara artık ani bir hamleyle son noktayı koyabiliriz.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER