@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.06.2013

24-30 Haziran 2013 haftası astrolojik ipuçları

Sevgi ve şefkat duygularının yükseleceği, kendimizi daha güvende hissedebileceğimiz bu dönemde aile bağları kuvvetlenebilir. Haftanın astrolojik ipuçları Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'den...

24 Haziran Pazartesi:

24-30 Haziran 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya yüksek bir sorumluluk duygusuyla ciddi bir başlangıç yapıyoruz. Halledilmesi gereken işler sabah saatlerinde biraz gerginlik yaratsa da hepsini hızlıca yoluna koymamız ve olayların gelişiminin de bizi desteklemesi ile başarılı sonuçlara ulaşabiliriz. Bugün özellikle akşama doğru mantığımızla duygularımızı dengelemek için çaba sarf etmemiz gerekebilir.

25 Haziran Salı:
Saat 10.26’ya kadar duygusal olarak rahat olmak ve dengeleri sağlamak çok kolay olmadığından önemli bir girişimde bulunulmaması tavsiye edilebilir. Bu saatten itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge söz konusu olacak. Buna göre ideallerimize yönelik bir duruş sergilemek, ekip ruhu içinde hareket etmek daha kolay olacak. Bize mantıksız gelen kurallara ve otorite figürlerine tahammülsüzlüğün daha fazla yükselmesiyle alternatif çözümler üretmek de mümkün olacak. Ancak saat 18.21’e kadar tüm bunları gerçekleştirmemizi zorlaştıran engellerle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Saat 18.21 sonrasında sorunları çözmeye ve rahatlamaya başlayabilir, yaratıcı ve sıra dışı yönlerimizi ortaya çıkarmaya başlayabiliriz.

26 Haziran Çarşamba:
Sabahın erken saatlerinde şans gezegeni burç değiştirecek ve 16 Temmuz 2014’e kadar kalacağı ve oldukça güçlü çalıştığı Yengeç Burcu’na geçecek. Bu başta Yengeç ve yükselen Yengeçler olmak üzere hepimiz için şansımızı daha iyi kullanabileceğimiz bir döneme işaret ediyor. Sevgi ve şefkat duygularının yükseleceği, kendimizi daha güvende hissedebileceğimiz bu dönemde aile bağları kuvvetlenebilir, ülkemize daha fazla bağlılık hissedebiliriz ve genel olarak manevi değerler ön plana çıkabilir. Daha fazla evlilik ve daha fazla çocuk sahibi olma şansı söz konusu olabilir. Yine Yengeç’le ilgili temalardan olan yiyecek içecek sektörü, emlak alım satımı, çocuklarla ilgili sektörler yükselişe geçebilir. Ülkemizin Yükselen Burcu da Yengeç olduğu için duyguların, merhametin ve güvenliğin artabileceğini, çeşitli fırsatların, rahatlamanın ve belki de yeni vizyonlar geliştirmenin bu dönemde ön plana geçebileceğini söyleyebiliriz. Yalnız bir konuya dikkat etmeliyiz: Saat 16.07’den itibaren Merkür geri hareketine başlayacak ve 1 Temmuz’a kadar bize önemli mesajlar getirecek. Bu dönemde elimizdeki işleri tamamlamak, tıpkı Merkür gibi geriye yönelik işler yapmak, yani düzenlemeler, derleyip toparlamalar, gözden geçirmeler, düzeltmeler, kontroller için en uygun zamanda olduğumuzu, ancak ileriye yönelik sonuçları öne çıkarmak, paylaşmak ya da sunmak gibi girişimlerde bulunmamamız gerektiğini söyleyebiliriz.

27 Haziran Perşembe:
Saat 11.31’e kadar olaylara müdahaleci olmak yerine gözlemci pozisyonunda kalmanızı tavsiye ederim. Bu saatten itibaren ise olumlu göstergeler birbirini izleyecek. Öncelikle 2,5 gün sürecek yeni süreçte çok daha duyarlı, hassas ve empati sahibi olabiliriz. Sezgilerimiz, ilham gücümüz ve merhametimiz yüksek olabilir. Öğle saatlerinde kendimizi çok şanslı hissedebilir, manevi olarak rahatlayabilir ve adeta koruma altında olduğumuzu hissedebiliriz. Ruhsal çalışmalar yapmak, yeni niyetlerde bulunmak için çok uygun zamanlar. Akşama doğru ise kendimizi çok güvende hissetmemizi sağlayacak destekler bulabilir, tüm ilham gücümüzü işimize yönlendirerek başarılı olabiliriz. Daha sonraki saatlerde önce biraz karmaşa ve kararsızlık hissetsek de sonuçta kendimizden ve hayatımızdan memnun şekilde bitirebiliriz Perşembe gününü. Bugün ayrıca aşk ve ilişkileri sembolize eden Venüs burç değiştirecek ve adeta çekingenliği bitirecek. Bunun yanı sıra 23 Haziran’a kadar eğlence, tatil ve hobilerle zaman geçirerek kendimizle ilgilenme isteğimizi yükseltecek. Biraz bencilce olsak da ilişkilerde de daha canlı ve eğlenceli olmamız mümkün.

28 Haziran Cuma:
Bugün duyarlılığımız, hassasiyetimiz ve sezgilerimiz yine çok yüksek ancak duygusal olarak biraz inişli çıkışlı hissetmemiz mümkün. Sabah saatlerinde endişelerimizle yüzleşebilir ve ilginç karşılaşmalar da yaşayabiliriz. Akşama doğru kırılganlığımız artabilir ve biraz gergin ve tepkisel de hissedebiliriz kendimizi. Akşam saatlerinde duygusal krizlere karşı sakin kalmak için tartışmalara girmemeli ve sözlerimize farkındalık getirmeliyiz. Kelimelerle değil duygularla kendimizi ifade etmemizin çok daha uygun olacağı bir gün.

29 Haziran Cumartesi:
Saat 16.06’ye kadar gökyüzünde hiçbir temel gösterge olmaması genel olarak koşulları zorlamamamız ve gözlemci durumda kalmamız gereken bir gün olduğunu göstermekte. Üstelik unutmayın ki Merkür de geri gidiyor ve aynı uyarıda bulunuyor bize. Kısacası Cumartesi gününe önemli işlerinizi, özellikle imza içeren, dikkatli olmayı gerektiren bir işi bırakmamanızı tavsiye ederim. Bugün ruhsal çalışmalar için, sanatla ilgilenmek için veya deniz kenarında zaman geçirmek için uygun olacaktır. Tabi saat 16.06 itibariyle bambaşka bir hava başlayacak. Enerjimiz, cesaretimiz, risk alma isteğimiz yükselecek ve kendimizi son derece coşkulu ve neşeli hissetmeye başlayacağız. Aşırılıklara dikkat ettiğimiz sürece bu yüksek enerjiyi çok iyi şekilde değerlendirebiliriz. Özelikle spor yapmak gibi fiziksel kondisyonumuzu kullanabileceğimiz işlerle uğraşabiliriz. Akşam saatleri ise sevdiklerimizle zaman geçirmek, keyifli olmak ve eğlenceli organizasyonlar yapmak isteyebiliriz. Cumartesi akşamını en mutlu şekilde değerlendirmenizi dilerim.

30 Haziran Pazar:
Pazar sabahına Son dördünün verdiği hırs ve motivasyonla başlayabiliriz. Bugün enerjimiz, gücümüz, risk alma isteğimiz çok yüksek olabilir. Mutlaka evden dışarı çıkmalı, hareket etmeli ve mümkün olduğunca spor yapmalıyız. Duygusal olarak çok rahat ettiğimiz bir gün olmayabilir çünkü en derin duygularımızla ve tutkularımızla yüzleşmemiz gerekebilir ve öğleden sonra da ani ve sürpriz olaylarla karşılaşabiliriz. İlişkilerle ilgili olarak da yarın kesinleşecek bir gösterge bugünden etkisini göstermeye başlayabilir ve yüzleşmememiz gereken sorunlar varsa açığa çıkarabilir. Akşama doğru enerjimiz ve motivasyonumuz daha fazla yükselebilir.

Sevginin, saygının, insan haklarının ön planda olduğu güzel bir hafta dilerim!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER