@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.03.2014

24 - 30 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu

Çok önemli bir haftaya giriyoruz. Hafta sonu doğacak Yeniay, önemli bir dönemin başlangıcı olacağa benziyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun, 24-30 Mart haftasını Pudra.com okuyucuları için yorumluyor.

24 Mart Pazartesi

24 - 30 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk gününe yoğun bir çalışmayla başlayabilirsiniz. Ay, kararlı Oğlak burcunda olacağı için, işinizle daha yakından ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirip hızla ilerlemenin yararını göreceksiniz.

Ay ile Güneş arasında oluşacak olan sert kare açıya dikkat etmeniz gerekir. Önemli kişilerle çatışmaya girmemelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Ay’ın gizemli Neptün’le kurcağı altmışlık açı, bazı sertlikleri yumuşatabilir. Ancak dağılmamak, konsantre olmak için dikkatli olmak gerekir. Aynı zamanda iletişim gezegeni Merkür’ün de, Neptün’le açı yapmasıyla, odaklanmak zorlaşıp, aklınız karışabilir. Ay’ın bereketli Jüpiter’le yapacağı karşıtlık açıyla, etrafınızdan yardım alabilirsiniz. Tüm bu etkilere bakarak, sorumlulukla ilerlemeniz işe yaratacak. Ay’ın sıradışı Uranüs gezegeniyle karesinde fark etmeden sert tepki verebilirsiniz. Birden bire ortaya çıkacak farklı olaylara hazırlıklı olmalı, inatçı davranmamalısınız. Ay’ın güçlü Pluto’yla birleşmesi, günün önemini anlatıyor. Güç savaşı değil, güçbirliği yapmalısınız. O zaman günü zaferle bitiren siz olacaksınız.

25 Mart Salı
Ay, bugün de iş bitirici Oğlak burcunda yoluna devam edecek. Ayrıca bu hafta sonu doğacak Yeniay’a kadar, Ay kapanırken ilerliyoruz. Biriken işleri bitirmek için güzel bir süreç... Ancak bugün, öğleden sonra 14.35 ile gece 00.39 arasında Ay Boşlukta yani açısız olacağı için, dikkatli olmalısınız. Önemli işleri bu saatlere denk getirmemeniz iyi olur.

Günün enerji akışına, gezegen açılarına bakarsak; Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki altmışlık açı, size odaklanma konusunda yardımcı olacak. Yılmadan ilerlerseniz gösterdiğiniz çabanın karşılığını alabilirsiniz. Ardından Ay’la savaşçı Mars arasında kare açı gerçekleşiyor. Kare açının doğası bazı olayları ortaya çıkarmak olduğu için hazırlıklı olmalı, duygusal tepki vermemelisiniz. Mars’ın kavgacı yönünü ortaya koymaktan kesinlikle çekinmelisiniz. Hatırlarsanız, mayıs sonuna kadar geri harekette olan Mars, rahat etmediği Terazi burcunda yer alıyor. Her türlü kavgadan, öfkeden ve hırstan uzak durmalısınız.

26 Mart Çarşamba
Güne Kova burcunun farklı enerjisiyle başlıyoruz. Olayları, kişileri daha değişik bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Kova’nın mucit tarafıyla hareket edebilirsiniz. Daha arkadaş canlısı olabilir, olaylara daha umutlu bakabilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha özgür hissedip kişisel farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Günün bağlantılarına baktığımızda, Güneş’le Ay arasında gerçekleşen altmışlık, sadece takviminizdeki değil, gökyüzündeki ayın da sonuna geldiğimizi söylüyor. Bugünden itibaren yeni, önemli işlere başlamak için acele etmemelisiniz. Elinizdeki işleri bitirmek için çok güzel bir zaman bu. Aynı zamanda diyete başlamak için de… Ay’ın küçüldüğü bugünlerde, bedende su tutmaz, ödemi ve fazlalıkları atmaya başlar.

Kıştan çıkıp bahara girdiğimiz bugünleri daha sağlıklı, fit olmak için fırsat bilmelisiniz. Ayrıca bu etkiyle, sizin için önemli kişilerden dedestek alabilirsiniz. Ay’ın sıradışı Uranüs’le kurduğu altmışlık açı da sizi destekleyecek. Yeter ki her zamanki bakış açınızı değiştirin.
Günün son bağlantısı, iletişim gezegeni Merkür ile bereket gezegeni Jüpiter arasında olacak. Fikirlerinize, projelerinize dönük yatırım desteği alabilirsiniz. Ancak Merkür’ün rahat çalışmadığı Balık burcunda oluşu, aklınızın karışma ihtimalini de gösteriyor. İki kere düşünmeli, bir bilene danışmalısınız.

27 Mart Perşembe
Günlük modunuzu, duygu durumunuzu anlatan Ay, farklı Kova burcunda yoluna devam ediyor. Sosyalleşmek için güzel bir gün… Arkadaşlarınızla bir arada olup, ortak hedefleriniz için hareket edebilirsiniz. Dernek, ekip, takım çalışması için planlama yapabilirsiniz. Tabii ki kişisel doğum haritanızın potansiyeli nispetince... Unutmayalım ki burada yaptığım yorumlar geneldir. Aslolan her zaman kişinin kendi doğum haritasıdır.

Ay’ın güzel Venüs’le yapacağı kavuşum güne avantaj katıyor. Özellikle Kova’lar ve yükselen Kova’lar bu dönem aşka yakın olabilirler. Ayrıca güzel bir hediye, küçük bir zam, başarılı bir alkış alabilirler. Umarım bu güzel durum hepimize yansır, içimize huzur ve barış getirir. Zira günün devamındaki bağlantılar hayatın diğer gerçeklerine işaret ediyor. Otoriter Satürn’le sert bir kare açı yapan Ay, ciddiyeti hemen kavramamız gerektiğini anlatıyor. Sorumluluk almamız, biraz daha dişimizi sıkmamız gereken günlerden geçiyoruz. Ay ile Mars arasında doğal akan enerjiyi anlatan üçgen açının gerçekleşmesi, günü hızlandıracağa benzer. Savaşçı Mars’a uyarsak gereksiz yere enerji ve ilişki kaybedebilirsiniz. En iyisi günü iyi planlamak olacak. Öğleden sonra 15.14’ten sonra Ay boşluğa düşüp açısız kalmadan önce hareket etmelisiniz. Gece saat 02.11’e kadar süren zamanda ise, önemsiz işlere yönelerek enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Şu sıralar her türlü provakosyondan kesinlikle uzak durmalısınız.

28 Mart Cuma
Duygularımızın smebolü Ay, bugün hassas Balık burcunda olacak. Haftanın son iş gününe daha hayalci, duygusal başlıyoruz. Daha alıngan olabilir, odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu gayet normal… Ülkemiz içinde önemli bir süreç bugünden itibaren başlıyor. Seçimlere giderken, bugünlerde yönetimle ilgili pek çok konu sahneye çıkabilir.

Ay’ın ilk bağlantısı gizemli Neptün’le olacak, bu da odaklanma sorununuzu artırabilir. Gerçekleri algılamada başarılı olamayabilirsiniz. Aldanmaya açık olduğunuzu bilmeli, net kararlar vermek için biraz daha beklemelisiniz. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki üçgen de sizi gerçeklerden uzaklaştırıp aşırı iyimser davranmanıza sebep olabilir. O yüzden bugün reel konularda net kararlar vermemelisiniz. Ancak ilhama açık konularla ilgileniyorsanız bugün çok şanslı olacaksınız. Şiir yazmak, aşk yaşamak, flört etmek için güzel bir gün. Son bağlantı iletişim gezegeni Merkür ile yenilmez Pluto arasındaki açı altmışlık olacak. Eğer reel hayatta karar vermeniz gereken konular varsa, konunun arkasındaki gerçekleri araştırabilir, güçlü kişilere danışabilirsiniz. Ama sezgilerle giderseniz üzülebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

29 Mart Cumartesi
Bugün de Ay, naif Balık burcunda olacak. Sezgileriniz, duygusal konular gün boyu ön planda olmaya devam edecek. Ancak kolay manipüle edileceğinizi unutmamalısınız. O yüzden dünyevi konularda karar verirken sezgilerinizi iyi ölçmeli, tartmalısınız. Ayrıca 15.45’le gece 04.54 arasında Ay boşlukta kalacağı için dikkatli olmalısınız. Ay’ın açısız kaldığı bu saatler önemli kararlar almak, harekete geçmek için pek uygun değil.

Ay ile güçlü Pluto arasındaki altmışlık açı, önemli kişilerden destek alacağınızı söylüyor. Bilinçli attığınız adımlara karşılık alabilirsiniz. Ay ile iletişim gezegeni Merkür ise, karar vereceğiniz şeyleri aceleye getirmemeniz gerektiğini anlatıyor. Zira Merkür rahat olmadığı Balık burcunda, aklınız her zamankinden daha fazla karışabilir. Aldanmaya, aldatılmaya açık olduğunuzu bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Ay’ın sorumluluk gezegeni Satürn’le kurduğu üçgen ayaklarınızı yere sağlam basmanıza yardım edecek. Önünüzdeki hayat gerçeklerinin farkına varacak, böylece odaklanmaya başlayacaksınız. Bugün ilişki gezegeni Venüs’te hareketli olacak. Önce savaşçı Mars’la üçgen açı yapıyor. Zor durumda olan Mars’la bu bağlantısı rahat değil… İlişki bazlı sorunların içine düşebilir, kişisel mücadeleye girebilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Venüs ardından, ciddi Satürn’le kare yapıp olayları daha da sertleştirebilir. İlişkilerde dengede kalmak, zorlanmamak için fevri davranmamalısınız.

30 Mart Pazar
Bugün farklı bir gün… Hatta bugünden sonrası… Önce Ay, savaşcı Koç burcuna geçip hayatımızı canlandırmaya başlayacak. Ancak Koç burcunun yöneticisi Mars’ın zor durumda olduğunu hatırlatmıştım. Gereksiz yere savaş içine girip, mücadeleden zarar görebilirsiniz. Her şekilde öfkeden, hırstan uzak durmalı, dış dünyada her ne oluyorsa olsun, tepkilerinizi ayarlamalı, kendinizi yönetmelisiniz.

Akşam doğan Yeniay, hayatımızda yeni bir dönemin açılacağını söylüyor. Ülkemizde seçimlerin yapılacağı bugünün ardından ortaya çıkan bu durum oldukça anlamlı… Gökyüzü açısından, nisan ayına oldukça yoğun enerjilerle gireceğimiz için, bu etkinin sadece burada sınırlı kalmayacağını anlamalıyız. Her türlü tepkinizi kontrol etmeli, gereksiz mücadelelere girmemelisiniz. Gerekirse ortaya koyacağınız gücü sonuna kadar sakmalı, barıştan yana adım atmalısınız. Ay ile bereketli Jüpiter arasındaki kare açı, verdiğiniz tepkilere göre gelişecektir. Jüpiter’in büyütücü etkisi hemen ortaya çıkacak.

Özellikle Koç’lar ve yükselen Koç’lar bu döneme cidden dikkat etmeliler. Ardından kendileri ya da yükselen burçları Yengeç, Terazi ve Oğlak olanlar veya kişisel doğum haritasında bu burçlarda vurgu olanlar, uzun zamandır süren sıkıntılı zamanların üstüne, artık olayların hızlanacağı bir döneme giriyorlar. Bu durumun sadece önemli bir süreç olduğunu bilmeli, endişeden uzak bir şekilde, olayları değil, kendinizi iyi bir şekilde yönetmelisiniz. Bazı kadersel olaylar ortaya çıkacağı için, ne beklentilerini gereksiz yere artırmalı ne de her şeyi tersinden algılayıp, korkmalısınız.

Baharla birlikte gelen değişim zamanı, umarım hepimize farkındalık getirir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER