24.07.2017

24-30 Temmuz 2017 haftasının astrolojik yorumu

Zorluklara karşı direnerek mutlu sona ulaşacağınız bir hafta sizi bekliyor. Astroloji danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

24 Temmuz Pazartesi:

24-30 Temmuz 2017 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana alarak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirmek isteyerek başlıyoruz. Günün ilk yarısında kendimizi şanslı, neşeli ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Günün ikinci yarısında ise tüm hayatımızın dengede ve güvende olduğunu fark edebiliriz. Bugün ayrıca yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere de açık olabiliriz. İlginç fikirlerin ve buluşların ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. Ancak bugün ilişkileri, aşkı ve parayı sembolize eden Venüs’ün konumu oldukça zorlu olacak ve bu konularda zorlanma ve engellenme hissedilebilecek. Bu sınavı farkındalıkla atlatan ilişkiler bu dönemden daha da güçlenerek çıkabilir.
25 Temmuz Salı:
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Sabah saatlerinde sosyalleşebilir ve dostlarımızdan destekler alabiliriz. Sonrasında ise kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Bugün saat 12.23’ten 13.32’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 13.32’de başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir.
26 Temmuz Çarşamba:
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Günün ikinci yarısında ise kendimizi duygusal olarak çok daha güçlü hissedebiliriz. Bugün iletişim sembolü konum değiştirerek 31 Ağustos’a kadar kalacağı yeni yerine geçiyor ve böylece en güçlü çalıştığı konuma gelmiş oluyor. Bu yüzden bu dönemde zihinsel işlerde son derece dikkatli, titiz, net ve verimli olabiliriz.
27 Temmuz Perşembe:
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Bugün saat 09.31’den 18.36’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalı, tercihen temizlik ve tamirat işleriyle zaman geçirmeliyiz. Bizi endişelendiren, yoran kronik bazı sağlık sorunlarımızdan kurtulmak için şifa çalışmaları yapmaya da yönelebiliriz. Saat 18.36’da başlayacak yeni döneme göre ise ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. İlişkilerle ilgili son derece kaderse gelişmeler ve ilginç karşılaşmaların da yaşanabileceği bir gün olabilir. Öte yandan bugün sadece 2 yılda bir gerçekleşen gergin bir sembolizm koşulları ve kendimizi çok zorlamamamız gerektiğini gösteriyor. Her ne kadar harekete geçme isteğimiz, hırsımız, mücadele isteğimiz ve rekabet eğilimimiz bu sembolizm ile son derece yüksek olsa da, anlık öfkelere, tartışmalara, patlamalara, güç savaşlarına da eğilim gösterebiliriz. Bu dönemde enerjimizi yeni bir şeylere başlamaya, sanata veya spora adanmaya, irade gerektiren sigara bırakma gibi kişisel çabalara yönlendirmemiz çok daha sağlıklı olacaktır. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenmeniz ve bol bol meditasyon yapmanız da tavsiye edilir. Bol şans!
28 Temmuz Cuma:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün gece yarısından itibaren aldığımız desteklerle motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize kolayca yürüyebiliriz. Ardından özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Öte yandan günün büyük çoğunluğunda başka sembol gerçekleşmeyeceğinden daha sakin bir gün geçirmemiz mümkün olabilir.
29 Temmuz Cumartesi:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde başta kariyerimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissedebiliriz. Öğleden sonra ise kadersel karşılaşmalar ve buluşmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde daha da ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Gece yarısına kadar devam edecek bu sembolün keyfini çıkarmanızı dilerim.
30 Temmuz Pazar:
Saat 03.24’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir. Fakat öğleden sonra saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşabiliriz. Akşama doğru ise İlkdördün’ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Kısacası Pazar gününü ikinci yarısında öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Pazar günü ilişkilerde ve ortaklıklarda hem kronik endişelerimizle yüzleşmemiz, hem de desteklendiğimizi hissetmemiz ve yaratıcı çözümler bulmamız mümkün olabilir.
Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER