@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.02.2014

24 Şubat - 2 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu

Bu hafta ay bitiyor, haftasonu Yeniay doğuyor. Birikmiş işleri bitirmek, ağırlıklardan kurtulmak için çok güzel bir haftadayız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

24 Şubat Pazartesi

24 Şubat - 2 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk gününe Ay, iyimser Yay burcundayken başlıyoruz. Kendinizi daha canlı, hevesli bulabilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili konuları bugün gündeme almanızı tavsiye ederim. Üst seviyede eğitim almak için adım atabilirsiniz. Dini, manevi, ahlaki konulara ilginiz artabilir. Yurtdışı, yabancılarla bağlantınız güçlenebilir. Hukuksal konulara da gelişmelere açıksınız.

Ay’ın bağlantısı Mars’la olumlu altmışlık açı olduğu için, hızla ilerleyebilirsiniz. Ancak Mars rahat etmediği Terazi burcunda olduğu için, tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İyimserlikle, heyecanla hareket edebilirsiniz.

İşlerinizi, saat 11:26’da Ay açısız kalıp, boşluğa düşmeden halletmeniz yerinde olur. Sonrasında 15:51’e kadar beklemede kalmalı, ruhunuzu dinlendirmenin yollarını bulmalısınız. İş yerinde çalışıyorsanız, yeni işlere başlamak yerine oyalanmanızı tavsiye ederim.

Ardından Ay, kararlı Oğlak burcuna geçecek. Çarşamba öğleden sonrasına kadar daha kararlı olabilirsiniz. Sorumlulukların bilinciyle hareket edebilirsiniz. Ay’ın küçülmeye başladığı, Merkür’ün geri harekette olduğu bugünlerde tamamlanması gereken işler için bundan güzel zaman olmaz. Gezegenlerden korkmadan, günü pasif değil, aktif yaşamak gerek…

25 Şubat Salı
Bugün Ay, disiplinli Oğlak burcunda… Satürn yönetimde olan Oğlak burcu, ciddiyeti, kararlılığı, disiplini gündeme getirecek. Kendinizi karamsar ve endişeli bulursanız merak etmeyin. Olaylara konsantre olur, yapılması gerekenlere çaba gösterirseniz pek çok işi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Günün etkilerine bakınca, Ay ile yumuşak Neptün arasındaki olumlu altmışlık açı, Oğlak’ın sert taraflarını rahatlatacak. Duygusal olarak endişelerin üstesinden gelebilirsiniz.

Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açıyla, destek alabilirsiniz. İşlerinize yardım edenler olacağa benzer. Baba, eş ya da yöneticinizden yana şanslısınız. Siz sorumlulukla yaklaşınca, yükünüzü hafifletenler olacak.

Ay ile Güneş arasındaki bu son açısal bağlantı, Ay’ın kapanmakta olduğunun da habercisi… 1 Mart’ta Yeniay doğana kadar, eski işleri bitirmek, son düzenlemeleri yapmak yerinde olacak. Yeni işleri Yeniay’dan 1,5 gün sonra doğacak Hilal’e saklamalısınız.

Ay’la sıradışı Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı, birden bire ortaya çıkacak olayları anlatıyor. Zorlukları aşmak için farklı çözüm yolları bulabilirsiniz. Teknolojiyi ya da teknik aletleri işlerinizi kolaylaştırmak için kullanabilirsiniz.

Ay ve şanslı Jüpiter arasında gerçekleşecek karşıtlık, beklediğiniz desteği alabileceğinizi anlatıyor. Manevi anlamada kendinizi daha rahat hissdebilirsiniz.
Ay’ın son bağlantısı Pluto’nun kavuşumu olacak. Günün sonunda galibiyet istiyorsanız gün boyu disiplinli hareket etmelisiniz. Kararlılığınız sayesinde başarıya ulaşacaksınız.

Gün içinde güzel Venüs ile ciddi Satürn arasındaki altmışlık açı tamda günün özeti gibi. İlişkilerinizi geliştirmek, olumlu yönde ilerlemek için ciddiyeti elden bırakmamalısınız. Bu bağlantı birkaç gün öncesi ve sonrasında da etkili olacak.

26 Şubat Çarşamba
Güne Ay Oğlak’ta başlıyoruz, akşam saatlerinde ise Kova burcunda olacak. Sabah saatlerine ağır, ciddi işleri bitirmek yerinde olur. Zira saat 12:52 ile 16:56 arasında Ay boşlukta kalacak. Ay’ın açısız kaldığı bu saatleri kendinize yönelerek geçirmelisiniz.

Gün içinde bir çok hareket var. Ay’ın açılarından başlarsak, ilk önce ciddi Satürn ile yaptığı altmışlık bağlantı, sorumluluklarınızı hatırlatıyor. Siz bir adım attığınızda, karşınızdaki de bir adım atarak size yardım edecek.

Ay ile aşk gezegeni Venüs’ün birleşimi günün en güzel bağlantısı. Fazla açıklamaya gerek yok, sanırım, bugün aşk size çok yakın… Yeter ki ayaklarınız yere sağlam bassın. Karşı tarafı bu tutumunuzla etkileceksiniz.

Ay ile cesur Mars arasındaki kare açıyla, aşkınızı itiraf etmek için hareket edebilirsiniz. ancak dozu fazla kaçırmamalısınız. Israrcı olduğunuz takdirde yalnız kalabilirsiniz. Partnerinizi anlamaya çalışmalısınız.

Ay, akşamüstü Kova burcuna geçtiğinde kendinizi daha özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkıp arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmekten hoşlanacaksınız. Yalnız başınıza evde kaldıysanız güzel bir kitap arkadaşınız olabilir.

Günün hatta haftanın en önemli bağlantısı bugün gerçekleşiyor. Bereketli Jüpiter ile sıradışı gelişmelerin gezegeni Uranüs arasında geçekleşecek karenin etkisi hafta boyunca görülecek. Özellikle toplumsal olaylarda sıradışı gelişmeler ortaya çıkıp, hızla büyüyebilir. Uranüs Koç burcundayken isyanları, öfke patlamalarını, baş kaldırıyı anlatıyor. Her şeyi büyüten Jüpiter hak arayışını anlatıyor. Kitlesel olaylar, protestolar, hak arayışları gündeme gelebilir. Tabii her şeyin barış ortamında olmasını dileyerek…

27 Şubat Perşembe
Ay, değişkenlikten hoşlanan Kova burcunda… Bugün rutinlerden uzak durmalısınız. Her zaman kullandığınız yolu bile değiştirin. Farklı şeyler yapmanın verdiği hazzı tatmalısınız. Değişiklik yapmak, bakış açınızı da değiştirecek. Arkadaşlarınızla birlikte olabilir, sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz.
Gün içinde az bağlantı olsa da hızlı bir gündeyiz. Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki altmışlık açı bunu destekliyor. Özgün ve özgür olmaktan zevk alacaksınız. Teknolojik ürünlerle daha yakın olabilirsiniz. Bugün mucit yanınız iş başında…

Ay ile kavuşan iletişim gezegeni Merkür de size farklı fikirler verecek. Aklınıza rutin dışı şeyler gelebilir. Bir sorunu çözmek için birden fazla yolu keşfedebilirsiniz. Merkür geri harekette olduğu için, eksi arkadaşlarınızı aramak için fırsat yaratmalısınız. Belki de aradığınız soruya cevabı böylece bulabilirsiniz.

28 Şubat Cuma
Ay arkadaş canlısı Kova burcunda olacak. Sosyalleşmek için ayda bir gelen bu şanslı iyi kullanmalısınız. Türkiye saatiyle 12:55 ile 16:53 arasında Ay boşluğa düşeceği için işlerinizi erkenden halletmelisiniz.

Ay iyice küçüldüğü, artık görünmez hale geldiği için, yüklerden kurtulmak için bugünü iyi kullanmalısınız. Bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklara veda etmekte hiç zorlanmayacaksınız. Tüm yüklerinizi, fazla kilolarınızı, eskimiş ilişkilerinizi bugün gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Niyetinizi hafiflemekten yana yapmalısınız.

Ay ile ağır Satürn arasındaki kare açı, sorumluluklarınızı hatırlatıyor. Bireysel adımlar atsanız da tek başınıza olmadığınızı hatırlamalısınız. Ay’la cesur Mars arasındaki üçgen açı, aradığınız cesaretin uzakta olmadığını söylüyor. Sadece dengeyi iyi kurmalısınız, inatçı davranmamalısınız. Akşamüstü Ay Balık burcuna geçtiğinde kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz. Daha hassas, naif, alıngan olduğunuz bir dönem başlıyor.

Günün en önemli etkisi ay başından beri geri harekette olan Merkür’ün düzelmesi… İletişim sorunlarına yavaş yavaş veda edebilirsiniz. Merkür’ün normal hızına dönmesi için birkaç gün daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

01 Mart Cumartesi
Ay, kibar, hassas Balık burcunda güne başlıyoruz. Sabah erken saatlerde Yeniay doğuyor. Bu hassas enerjiyi yaklaşık 1 ay boyunca yaşayacağımızı anlatıyor. Daha fedakar, yardımsever, manevi konulara önem veren bir dönemden geçmeye başlıyoruz. Ama odaklanmakta zorlanabilir, kolay dağılabiliriz. Dikkatli olmakta yarar var. Yeni işlere adım atmak için Yeniay’ın ham enerjisinin geçmesini, yarın Hilal’i görene kadar beklemelisiniz.

Ay önce gizemli Neptün’le birleşiyor. Bugün olayları net görmek kolay olmayabilir. Her şeyi olduğundan fazla büyütebilir, idalize edebilirsiniz. Bir yandan da daha romantik bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu etkiyel hafta sonunu aşkla, hülyalar içinde yaşabilirsiniz. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki üçgen bu konuları artırabilir. Daha iyimser, canlı olabilirsiniz. Ay ile güçlü Pluto arasındaki altmışlık ise size güç veriyor.

Bugün ayrıca Güneş ile Jüpiter arasında da olumlu bir bağlantı gerçekleşiyor. Şansın sizden yana olduğunu, manevi olarak korunduğunuzu göreceksiniz. Dileklerinize ulaşmak için günün güzel enerjisini kullanmalısınız.

Gün güzel enerjilerle dolu, ancak ilerki günlerde gerginliğe yol alabilecek bir olay da bugün gerçkeleşiyor. Savaşçı Mars Aralık ayından beri hiç rahat etmediği Terazi burcundaydı. Öfke krizleri, sinir patlamalarına neden oluyordu. Bugün itibariyle bir de geri harekette başlıyor. 20 Mayıs’a kadar Mars Terazi burcunda geri gitmekteyken, ilişki bazlı tersliklere açık olduğunuzu bilmelisiniz. Sizin için bu durumu burçlara özel yazdım.

02 Mart Pazar
Bugün de Ay, naif Balık burcunda… Pazar gününü fırsat bilip uzun bir uyku çekebilirsiniz. Kalktıktan sonra da kendinizi akışa bırakmanızı tavsiye ederim. Balık’ın sezgisel tarafıyla hayatı içinizde hissedebilirsiniz. Üstüne saat 13:05 ile 17:40 arasında Ay boşlukta olacağı için kesin planlar yapmamalısınız.

Günün bağlantılarına bakınca Ay ile ciddi Satürn arasındaki üçgen, sorumluluklarınızı dengeleyebileceğinizi söylüyor. Olayları akışına bıraktığınızda yardım alabilirsiniz. Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık açıyı iyi değerlendirmelisiniz. İlişkinize daha olumlu yaklaşmalısınız. Zira günün ilerleyen saatlerinde tatlı başlayan olaylar sertleşebilir.

Ay, akşam üstü Koç burcuna geçtiğinde hareketlenebilirsiniz. Ancak durduk yere öfkelenmeniz, sertleşmeniz de olası… Kendinizi kontrol etmelisiniz.
Bugün gerçekleşecek dişil Venüs ve eril Mars arasındaki sert kare açı, birkaç gün öncesi ve sonrası etkili olacak. İlişkide gerginlik yaşamanız çok olası. Partnerinizi anlamaya çalışmalı, sürtüşmeden uzak durmalısınız. Birlikteliğinizin denendiğini bilmelisiniz.

Günün ve haftanın son transiti oldukça önemli; zorlukların gezegeni Satürn geri harekete başlıyor. 5 Ekim 2012’de Akrep burcuna geçen Satürn, ilk geri hareketini 18 Şubat-8 Temmuz 2013’de yapmıştı. 2 Mart-20 Temmuz 2014 arasında tekrar geri harekete başlıyor. Ardından 23 Aralık 2014’te Yay burcuna geçecek. Daha önceki tarihlerde yaşadıklarınıza yakın olaylar gündeme gelebilir. Özellikle Akrep’ler, yükselen Akrep’ler ve Ay burcu Akrep olanlar üzerindeki baskının biraz hafiflediğini hissebilir. Tabii ki diğer sabit burçlarda, yani Aslan’lar, Boğa’lar ve Kova’larda etki altında olacaklar.

Satürn’ün hayatınıza getirdiği sorumlulukları fark etmeli, olayları ciddiye almalısınız.

Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmaz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER