@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2013

25-31 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları

25-31 Mart 2013 haftasında bizi neler bekliyor? Hangi alanda önemli gelişmeler olacak? Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen bu haftanın astrolojik yorumunu Pudra.com'da anlatıyor.

25 Mart Pazartesi:

25-31 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya işleri toparlama isteği ile çalışkan bir şekilde başlıyoruz. Özellikle dikkat gerektiren işler ön plana çıkabilir ve detaylarla odaklanabiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızı ifade etmek bize çok kolay gelmese de öğlene doğru kendimizi güvende hissetmeye başlayabilir ve özelikle işimizle ilgili sağlam durduğumuzu fark edebiliriz. Sonraki saatlerde iyimserliğimiz ve coşkumuz yükselirken harcamalarımıza dikkat etmeli ve abartılara kaçmamaya özen göstermeliyiz. Öğleden sonraya doğru güçlü kişilerden destek bulmamız kolay olabilir. Saat 14.44’ten sonra ise gökyüzünde temel bir hareket olmadığından biz de yeni ve önemli bir harekette bulunmamalıyız. Öte yandan elimizdeki işleri toparlamak, sisteme koymak, düzenlemek, temizlemek için çok uygun bir öğleden sonra olabilir.

26 Mart Salı:
Gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge bulunmaması ileriye yönelik hareketlerden kaçınmamızın ve Salı gününe önemli işleri bırakmamamızın yerinde olacağını göstermekte. Üstelik bugün enerjimiz ve hırsımız yüksek olabilir ve hedeflerimize yürümek için büyük motivasyon duyabiliriz. Pazartesi öğleden sonra başladığımız temizlik, düzenleme, dosyalama gibi işleri devam ettirmek ve tamamlamak için çok uygun bir gün olabilir. Güç dengelerini kurmakta zorlanabileceğimiz Salı günü enerjimizi gereksiz yere harcamadığımıza dikkat etmeliyiz. Saat 23.00’te 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre çok daha sosyal olabilir, ilişkileri ve ortaklıkları önemseyebiliriz. Sanat ve diplomasi de ön plana çıkan konular olabilir.

27 Mart Çarşamba:
Sabah saatlerinde ilişkilerin gerektirdikleri ile isteklerimiz arasında denge kurmaya çalışacağız. Saat 11.26’da Dolunay gerçekleşecek ve günün, belki de haftanın en önemli olayı olacak çünkü bu dolunay büyük ve şok edici olayları tetikleyebilecek, pek çok kişinin hayatında ani gelişmelere gösterge olabilecek, harekete geçirici, gerginlik verici ve aynı zamanda fırsatlarla dolu bir dolunay olacak. Akşamüstü saatlerinde huzursuzluğumuz biraz azalabilir ve daha iyimser olmaya başlayabiliriz ancak Çarşamba gününün akşam saatlerinde çok daha dikkatli olmalıyız. Kolayca öfkelenmek, ani kararlar vermek veya içgüdüsel tepkiler göstermek bizi ilerde çok daha fazla zorlayabilir. Bu yüzden özellikle akşam saatleri sükunetimizi korumamız gereken ve koşulları hiçbir şekilde zorlamamamız gereken saatler olacak.

28 Mart Perşembe:
Bugün yine yeni girişimlerde bulunmak veya önemli kararlar almak için uygun bir gün olmasa da, ikili ilişkiler açısından romantik ve genel olarak keyiflerin ön plana geçtiği bir gün olabilir. Kendimizi duygusal şekilde ifade etmek ve takdir almak için de uygun bir gün olabilir. Ortaklıklara, uyuma, diplomasiye, dengelere çok dikkat edilmesi gereken bir gün. Sanatsal çalışmalar için uygun olabilecek bugün içinde yediklerimize, içtiklerimize ve harcamalarımıza daha da fazla farkındalık içinde olmalıyız. Çok ani olayların gelişebileceği, büyük riskler almaktan kaçınmanın tavsiye edilebileceği, sakin geçirmemiz gereken bir gün olabilir.

29 Mart Cuma:
Cuma günü de ani tepkilerde bulunma riskinin, sürpriz ve şok edici olayların ortaya çıkma olasılığının çok yüksek olduğu bir gün olacak. Bugün 2,5 gün sürecek yeni bir döngü başlıyor ve buna göre duygusal olarak çok daha yoğun ve derin hisler içinde olabilir, belki biraz da zorlanabiliriz. Eğer kendi gücümüzün farkında olabilirsek şifalanma ihtimalimiz çok yüksek olabilir. Sabah saatlerinde ilham gücümüz ve sezgilerimiz çok yüksek olabilir ancak akşama doğru kendimizi zor koşullar altında hissedebiliriz. Özellikle güvenlikle ve finansla ilgili konular duygusal olarak bizi zorlayabilir ve elimizi kolumuzu bağlı hissettirebilir. Eğer burada korkularımızla sağlıklı şekilde yüzleşip aşabilirsek gece yarısına doğru daha fazla ödül topladığımızı hissettirecek şekilde güçlü kişilerden destek bulabiliriz. Cuma günü bilgi akışı çok yoğun olabilir ancak bu bilgi akışının güvenilirliğini teyit etmemizde fayda olacaktır.

30 Mart Cumartesi:
Çok ilginç bir haftaya uygun çok ilginç bir hafta sonu geliyor çünkü bugün de gökyüzünde hiçbir temel gösterge yok ve bu yüzden bizim de radikal hareketler yapmamamızın, ileriye yönelik önemli bir girişimde bulunmamamızın yerinde olacağını biliyoruz. Sabah saatlerinde kadersel karşılaşmalar söz konusu olabilir. Gün boyunca duygusal yoğunluğumuz, sezgilerimizin gücü, algımızın derinliği dikkat çekici olabilir. Tutkularımız ve arzularımız ön plana geçerken derinlere yolculuk yapmak ve şifa çalışmaları içinde bulunmak için çok uygun bir gün olabilir.

31 Mart Pazar:
Sabahın erken saatlerinde itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre kendimizi çok daha rahat ve ferah hissediyoruz. İyimserliğimiz yükselirken ufkumuzu geliştirmek, yeni eğitim ve seyahatlere katılmak isteyebiliriz. Öğle saatlerine kadar biraz belirsizlik ve kararsızlıklar da olabilir ancak akşama doğru yaratıcılığımız ve farkındalığımız yükselebilir. Bugün ikili ilişkilerden yana dikkat çekici bir gün olabilir. Hem birbirini zorlamak ve adeta gücünü sınamak söz konusu iken, hem de yepyeni fırsatlar elde etmek, beraber gelişmek ve rahatlamak söz konusu olabilir.

İyi haftalar!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER