@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.05.2015

25-31 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta işlerimizi toparlamak, temizlemek ve düzenlemek için çok uygun günler yaşayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

25 Mayıs Pazartesi

25-31 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Saat 11:52’ye kadar oldukça enerjik olabilir ancak işlere bir türlü odaklanamayabiliriz. Saat 11:52’de ise 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlerimiz ön plana geçiyor. İşlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Öğle saatlerinde hedeflerimize ulaşmak için bazı engelleri aşmamız gerektiğini fark edebilir ve özgürlüğümüz kısıtlanmış hissedebiliriz. Günün geri kalanında İlkdördün'ün getirebileceği gerginliği hissetsek de yeni girişimlerde bulunmak için motivasyonumuz da yükselebilir. Bugün ilişkilerde ani olaylar, sürprizler ve şoklar söz konusu olabilir. Öte yandan sanatsal çalışmalarda son derece özgün ve yaratıcı sonuçlar elde edilebilir.

26 Mayıs Salı
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde bir yandan kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebilir bir yandan da rekabete ve mücadeleye açık ve gergin olabiliriz. Ardından da kendimizi ifade etmemiz zorlaşabilir çünkü mantığımızla duygularımız arasında kalabiliriz. Saatler ilerledikçe aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Genel olarak hayatta gitmek istediğimiz yönü sorgulayabileceğimiz, belirli bir hedefe odaklanmakta zorlanabileceğimiz, ancak ilham gücümüzün yüksek olacağı bir gün bizi bekliyor.

27 Mayıs Çarşamba
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Öte yandan saat 05:21’den 28 Mayıs saat 00:43’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından gün boyunca yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Bugün ilişkimizdeki kronik sorunları şifalandıracak, endişelerimizi giderecek gelişmeler yaşayabiliriz. Öte yandan zihnimiz bugün son derece aktif olabilir. Aşırı derecede dinamik bir zihin en sonunda gerginliğe ve sözlerimizin çok sert çıkmasına sebep olabilir. Aklınıza ilk gelen sözü öfkeyle ifade etmemek için öncelikle zihninizdeki sesleri sakinleştirecek aktiviteler içinde bulunmanızı, özellikle de meditasyon yapmanızı tavsiye ederim.

28 Mayıs Perşembe
Saat 00:43’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren işimizi, hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek güvende hissettirebilir. Öğle saatlerine doğru kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimizin ve özgüvenimizin daha da yükseldiğini fark edebiliriz. Bu saatlerde ilginç tesadüfler söz konusu olabilir ve olayların çok kadersel aktığını hissedebilirsiniz. Akşama doğru fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak için son derece uygun saatler olacak. Bu zamanı oldukça sosyal geçirebilir, dostlarımızla bol bol sohbet edebiliriz. Gece yarısına doğru enerjimiz, mücadeleci yönümüz git gide artabilir, hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Gün boyunca doğru kişilerle doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu hissedebiliriz.

29 Mayıs Cuma
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde kendimizi önce duygusal olarak baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Bu duyguların ardındansa daha fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Ancak öğle saatlerinde tekrar ani ve sürpriz olaylar huzursuz hissettirebilir. Akşam saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Saat 23:21’den sonraya önemli bir iş bırakmamakta fayda var. Bugün zihnimiz oldukça karışık olabilir, odaklanmakta, karar vermekte, dikkatli davranmakta ve gerçekçi olmakta zorlanabiliriz. Önemli ve detaylara dikkat etmek gereken işlerinizi bugüne bırakmamanızı tavsiye ederim.

30 Mayıs Cumartesi
Saat 12:34’e kadar ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha doğru olacaktır. Saat 12.34’te başlayacak yeni 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sözler ve kararlar bugün son derece önem taşıyacak ama iletişim sembolü Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmamalıyız.

31 Mayıs Pazar
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Saatler ilerledikçe aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Akşam saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Aşırılıklara kapılmamak ve dengede kalmak bu akşamın en önemli tavsiyesi olabilir. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olurken, en iyi fikir sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER