@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.11.2013

25 Kasım-1 Aralık 2013 haftasının astrolojik yorumu

Ay’ın gittikçe küçüldüğü bir haftaya giriyoruz. Arınmak, temizlenmek, işleri bitirmek için fırsatları iyi değerlendirmeli. Ağırlıktan kurtulmak, yenilenmek için güzel bir dönem. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

25 Kasım 2013 Pazartesi

25 Kasım-1 Aralık 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü detaylara ağırlık vermek iyi olacak. Ay’ın titiz Başak burcunda olması, gözden kaçmaması gereken noktaları anlatıyor. Pazartesi sendromunu yenmek için biraz daha erken kalkmaya razı olmalısınız. O zaman hızla ilerleyebilir, kendinize de zaman ayırabilirsiniz.

Öğlen 14.10’a kadar önemli işleri bekletmeli, elinizde kalan işleri tamamlamalısınız. Pazar 10.58’den sonra açısız kalıp boşluğa düşen Ay, yeni işlere başlamak için gereken enerjiyi vermiyor. Özellikle son açısının hayalci Neptün’le olması, işleri daha da zorlaştırıyor. Ay’ın, Güneş’le yaptığı sert kare açı da, iniş çıkışlar yaşayabileceğinizi haber veriyor. Öğlene kadar işler rayına oturmazsa boşu boşuna üzülmemelisiniz. Detaylara, verimli olmaya özen göstermeli ama ters giden şeyleri zorlamamalısınız.

26 Kasım 2013 2013 Salı
Ay, bugün de çalışkan Başak burcunda. Her şeyi toplamak, düzenlemek, verimli bir şekilde kullanmak için hareket edebilirsiniz. Ancak ilişkilerde bu kadar detaycı olmamalısınız. Aksi takdirde karşınızdaki kişiler hiçbir şeyi beğenmediğinizi düşünebilir. Yararlı olduğunu düşündüğünüz öğütler, eleştiri olarak algılanabilir. En iyisi enerjinizi ilişkilere değil, işlere vermeniz olacak.

Günün açılarına bakacak olursak, Ay’ın güçlü Plüton ile yaptığı uyumlu üçgen açı, beklediğiniz desteğin geleceğini anlatıyor. Güçlü ve karizmatik kişilerle bağlantı içinde olabilirsiniz. Onların gücünden yararlanmak istiyorsanız, uyum göstermelisiniz. Gücü arkanıza değil, yanınıza almalısınız. Ay’ın bir sonraki açısı, sorumluluk gezegeni Satürn’le destekleyici altmış derecelik açı olacak. Sorumluluklarınızın bilinciyle attığınız adımlarda ilerleme kaydedebilirsiniz. Günün bir diğer önemli açısı da, iletişim gezegeni Merkür’le birleşen sorumluluk gezegeni Satürn olacak. Bu enerjiler ard arda gelen benzer etkiler taşımakta, aynı şeyleri söylemekte. Aşılması zor gelen konuları daha iyi analiz edip, basamak basamak ilerlemeniz mümkün. O zaman başarı sizinle olacak.

27 Kasım 2013 Çarşamba
Bugün sabah saatlerinden itibaren verimli olmaya özen göstermelisiniz. Önemli işleriniz varsa, Ay boşluğa düşmeden, saat 13.43’ten önceye almalısınız. Ay’ın açısız kaldığı saatlerde istediğiniz gibi ilerlemek zor olur. Akşam saat 23.59’a kadar kendinize zaman ayırma şansınız varsa kişisel bakımınıza yönelmeniz yerinde olur. Mutfakla ilgili olarak daha sağlıklı ve doğal beslenmeye yönelebilirsiniz. Ofisteyseniz, işlerinizi daha verimli ve hızlı yapmak için gereken düzenlemeleri yapabilirsiniz. Kısacası bu saatler, detay gerektiren işler için çok yararlı.

Ay’ın öğlene kadar kuracağı bağlantılar ise aradığınız desteklerin geleceğini anlatıyor. Ay’ın ilk olarak akıllı Merkür’le kurduğu altmış derecelik açı, derin düşündüğünüzde çözüm yollarını göreceğinizi söylüyor. İlişkiler gezegeni Venüs’le uyumlu üçgen açıyı kuran Ay, ilişkilerinizi geliştirmeye özen göstermeniz gerektiğini anlatıyor.

28 Kasım 2013 Perşembe
Bugün Ay, nazik Terazi burcuna geçiyor ve cumartesi gününe kadar birçok gezegenle açı yaparak ilerliyor. İlişkilere daha önem vereceğiniz birkaç güne işaret ediyor. Etrafınızla iletişime geçmek ve yakınlaşmak için bugünleri fırsat bilmelisiniz. Bağlantılarınızı güçlendirmek ve sosyalleşmek için daha şanslı olacaksınız.

Ay, gün içinde önce Güneş’le altmış derecelik açı yapıyor. Önem verdiğiniz kişilerle bağlantı kurmanız olası. Attığınız adımların karşılığını alabilirsiniz. Ardından Ay, sıra dışı olayların habercisi Uranüs’le karşıtlık kuracak. Duygularınızı uyaracak farklı olayların gündeme gelmesi mümkün. Tepki vermeden önce daha duyarlı olmanızı öneririm. Güçlü Plüton ile kuracağı kare açı ise duygularınızın test edilebileceğini söylüyor. Duygularımızı anlatan Ay’ın, gün içindeki güçlü açıları ilişkilerin altını çizip duracak gibi.

Bugün başka açılar da gerçekleşmekte. İletişim gezegeni Merkür’ün güzel Venüs’le kuracağı altmış derecelik açı ve şanslı Jüpiter’le kuracağı üçgen bağlantı, yaratıcı düşüncelerle ilişkilerinizi geliştirebileceğinizi söylüyor. Venüs’le Jüpiter’in birbiriyle karşıtlığı ise günün önemini artırıyor. Bugün haftanın en güzel günü doğrusu. Etrafınıza neşeyle bakmalı ve her ne kadar farklı olaylar yaşasanız da, yakınlarınızla bağlantı kurmalısınız. Ay’ın Güneş’le son majör açısını yapıp küçülmeye başladığı bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Önem verdiğiniz kişilerle ve işlerle ilgilenmek için adım atmalısınız.

29 Kasım 2013 Cuma
Cuma günü Ay, Terazi burcunda ilerlerken hızlı hareket etmelisiniz. İletişim kanallarınızı açmak ve etrafınızla bağlantı kurmak için özen göstermelisiniz. Ay’ın şanslı Jüpiter ve güzel Venüs’le kuracağı kare açılar sizi desteklemekte. Ancak saat 13.13’te Ay, son açısını yapıp açısız kalacak ve boşluğa düşecek. Cumartesi sabah saat 06.02’ye kadar boşlukta kalacak. O yüzden önemli işleri bu zamana denk getirmemenizi tavsiye ederim. Ay boşluktayken neler yapacağınızı hatırlamak için "Astrolojide 'Ay Boşlukta' ne demek?" adlı yazımı okuyabilirsiniz.

30 Kasım 2013 Cumartesi
Ay, sabah erken saatlerden itibaren tutkulu Akrep burcuna giriyor. Kendinizi daha derin, azimli ve hırslı hissedebilirsiniz. Tabii ki kıskançlıktan uzak durmalısınız. Olayların önündeki perdeyi aralamak için daha istekli olabilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek hareket etmenizi, ancak endişeden sakınmanızı tavsiye ederim.

Ay’ın ilham veren Neptün’le kuracağı üçgen açı, sezgilerinizi artıracak. Gizemli ve saklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Akrep’in yoğun etkisiyle kendinizi daha iyi kontrol etmelisiniz. Geçmiş konular, başkalarının özel hayatı ister istemez dikkatinizi çekebilir. Ay ve Plüton'un altmış derecelik açısı, güçlü etkiler altında olduğunuzun altını bir kez daha çiziyor.

Kimliği anlatan Güneş de bugün harekete geçiyor. Sürprizlerin gezegeni Uranüs’le ise uyumlu üçgen açı içinde olacak. Önem verdiğiniz kişilerden yana beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sıra dışı olaylar karşısında kendinizi göstermek durumunda olabilirsiniz. Gelişmelere açık olmak şansınızı artıracak. Ay’ın Akrep burcundaki tutkulu ruh halinden sıyrılmaya özen göstermelisiniz. Değişikliklerin aslında sizi güçlendireceğini görebilirsiniz.

1 Aralık 2013 Pazar
Bugün, 3 Aralık’ta Yeniay doğmadan önce arınmak ve temizlenmek için oldukça iyi bir gün olacak. Akrep burcunun derin ve gizemli hali bugün ruhumuzu kaplayacak. Pazar gününü fırsat bilip, kendinizi keşfe çıkabilirsiniz. Geçmişi düşünüp olaylara nasıl tepki verdiğinizi de düşünmeniz olası. Ağırlıktan kurtulmak için tutkudan ve endişeden arınmalısınız.

Bugün Ay’ın zorlu Satürn’le birleşiyor olması, üzerinizdeki ağırlığı artırabilir. Ancak sorumluluklarınızı düşünerek hareket ederseniz, zaman alsa da, kalıcı başarı elde edebilirsiniz. Özellikle annelik, ailevi konular, anneniz ya da hayatınızda duygusal olarak bağlandığınız kişilerle ilgili ciddi olaylar ve kararlar gündeme gelebilir. Ay’ın önce bereketli Jüpiter’le uyumlu üçgen açısı, ardından güzel Venüs’le destekleyen altmış derecelik açısı zorlukların üstesinden gelebileceğinizi anlatıyor. Yeter ki gerçekçi olun ve endişeden sıyrılın. Yeniay'da yenilenerek gitmek için bütün yüklerden kurtulun.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER