Pudra.com 26.12.2011

26 Aralık haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 26 Aralık 2011 haftasını yorumluyor.. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Burcunuzun haftalık yorumu için tıklayınız.

26 Aralık haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 26 Aralık 2011 haftasını yorumluyor.. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Jüpiter direkt hareketine dönüyor! Böylece bir müddet için Zodyak’ta geri hareketli gezegen kalmıyor. Uzun zamandır bizi bekleten şans ve fırsatların yeniden karşımıza çıkacağı, olayların daha rahat ilerleyeceği bir sürece giriş yapıyoruz. İyi değerlendirmemizde fayda var.

29 Aralık Perşembe günü Güneş-Plüton kavuşumu kesinleşiyor. Otorite ve kararlılığımızı ısrarlı bir şeklide ifade etmek isteyeceğimiz bir gündeyiz. Gerçi Perşembe günü Ay bu ikiliyi destekleyici açılar yapıyor ve genel anlamda destek almamızı sağlıyor ama hafta sonunda Ay’ın bu ikiliyi gergin açılarıyla tetiklemesi dolayısıyla güç çekişmelerine girme eğilimi gösterebiliriz. Otorite temsilcisi kişiler açısından da zorlu etkiler söz konusu olabilir. Öte yandan, Güneş-Dünya-Plüton dizilimlerinde sert ve fırtınalı hava koşulları oluşabiliyor. Bu bağlamda Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde tedbirli olmakta fayda var.

Hafta sonunda etkisini gösterecek olan Merkür-Mars arasındaki dik açı 1 Ocak Pazar günü kesinleşiyor. Sözlü tartışmalara, sert eleştirilere açık olacağımızı göz ardı etmemek, kendimizi ifade ederken eleştiri ve düzeltmelerin dozunu ayarlamamız yerinde olur.

Yeni yıla girerken Ay Koç burcunda hareket ediyor olacak. Yeni yıla aktif ve dinamik bir duygu halinde giriyoruz. Yeni yıla nasıl bir enerjiyle girmekte olduğumuz hakkındaki yazımı hafta sonuna doğru yayınlayacağım.

Pazartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Oğlak burcunda ilerliyor. İş ve gelecekle ilgili hedeflerimize yönelik önemli gelişmeler bekleyebileceğimiz bir gündeyiz. Temkini ve disiplini elden bırakmamak gerekiyor. Tüm gezegenlerin direkt harekette olması, daha hızlı ilerleme olanağı sağlıyor. Ama yine de Ay-Satürn karesini geçene kadar istediğimiz denli kolay ilerleyemeyebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde bu açının gerginliğini daha belirgin bir şekilde hissedebiliriz. Girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları elde etmekte zorlanabiliriz. 15:36’da boşluğa girecek olan Ay 19:15’te Kova burcuna geçene kadar boşlukta ilerliyor. Bu ara saatlerde girişeceğimiz işlerden somut ve kalıcı sonuçlar elde edemeyebiliriz. Ay’ın Kova burcuna geçişiyle birlikte rahatlamaya başlıyoruz. Sosyal aktiviteleri düzenlemek açısından bu saatler sonrasını değerlendirebiliriz. Ay’ın Jüpiter ile dik açı ve ardından Uranüs ile altmış derecelik açı yapacak olması özgürlük arzumuzu arttırıyor. Bu açılar aynı zamanda yaratıcılığımızı aktif bir şekilde ortaya koyabileceğimiz saatlerde olduğumuzu da gösteriyor.

Salı günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. İnsani ve toplumsal konuların öne çıkacağı, geleceğe yönelik trendler hakkında bilgi alışverişlerinde bulunacağımız bir gündeyiz. Yardımlaşma ve duygusal destekler açısından da gayet olumlu etkiler söz konusu. Sabah saatlerinde Ay-Venüs kavuşumunun dişil enerjiyi aktif eden ve kadınlarla birlikte girişilen işlerden fayda elde etmeye yönelik etkisi kendini göstermeye başlıyor. Artistik ve sanatsal alanlarda kendimizi göstermek, dekorasyonla, giyim kuşamla ilgili işlere girişmek, hediyeler almak, yeme içme konularını düzenlemek, ilişkilerde sağlam adımlar atmak için de gayet uygun zamanlardayız. Olumlu etkiler tüm güne yayılıyor. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Merkür altmışlığının kendini iyi ifade edebilmeye imkan veren uyumlu açısı da devreye giriyor. Önemli konuşmalar, yazışmalar, toplantılar yapmak için bu saatleri kullanabiliriz.

Çarşamba günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Toplumu ilgilendiren insani konuların, sosyal ilişkilerin, yardımlaşmanın ve ekipçe birlikte hareket etmenin faydasını göreceğimiz, hayalimizdeki şeyleri somutlaştırmak üzere aktif etmek açısından bir gündeyiz. Yeni şeyler öğrenmek, bilgide derinleşmek, bilgi paylaşmak adına olumlu enerjiler hakim. Özellikle de Ay-Satürn arasındaki yüzyirmi derecelik uyumlu açının etkin olacağı akşam saatlerinden itibaren öğrendiğimiz şeyleri içselleştirebilir, bizi bilgeleştirecek deneyimler yaşayabiliriz. Kendimizden yaşça olgun kişilerden, otorite temsilcisi kişilerden destek bulabiliriz. Ay-Neptün kavuşumunun etkin olacağı geç akşam saatler ruhsal çalışmalara yapmak, hayal gücü gerektiren işlere yönelmek açısından gayet güzel gözüküyor. İlişkilerde fedakarlık temasının ön plana çıkacağı bu saatlerde yaratıcılığımız da yüksek olacak. Artistik ve sanatsal konulara yönelmek, psişik aktivitelere girişmek, ilaç tedavisine girişmek, ruhsal ve mistik öğretilere başlamak için uygun saatlerdeyiz. Ay 23:32’de boşluğa giriyor.

Perşembe günü ilk saatlerinde Ay Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Hayal gücü, yaratıcılık ve kabullenişin yanı sıra kararsızlık etkisinin de kendini göstereceği bir gündeyiz. Evrensel ve insani konular, din ve inançlarla ilgili temalar dikkat çekebilir. Güne başlarken Ay-Jüpiter arasındaki altmış derecelik uyumlu açının etkisi devrede olacak. Gün boyunca Güneş-Plüton kavuşumu etkin olacak. Otorite ve kararlılığımızı ısrarlı bir şeklide ifade etmek isteyeceğimiz bir gündeyiz. Ay’ın bu ikiliyle olumlu açıları sayesinde önemli kişilerden destek alma şansımız artıyor. Öğle saatleri sonrasında güç sahibi ve otorite temsilcisi kişilerle görüşmelerimizden veya girişeceğimiz işlerden beklediğimiz destekleri daha rahat bulabileceğiz ve güzel ilerleyebileceğiz. İlerleyen saatlerde Ay-Güneş arasındaki altmış derecelik olumlu açının etkileri de devreye giriyor. Kadın erkek ilişkileri açısından ve ailevi ilişkiler açısından da olumlu saatlerdeyiz.

Cuma günü boyunca Ay Balık burcunda ilerliyor. Kararsızlık ve belirsizlik etkisi güne hakim olacak. Şartları fazla zorlamamakta, olayları akışına bırakmakta ve toleranslı olmakta fayda var. Sabah saatlerinde Ay-Merkür arasındaki gergin açının etkileri devreye giriyor. Sözlerimize ve yazdıklarımıza dikkat etmemizde fayda var. Ayrıca sonradan yerine getiremeyeceğimiz sözler vermemek isabetli olur. Ay’ın Mars ile karşıt açısının da ekleneceği öğle sonrasındaki saatlerde gergin etkiler daha da belirginleşiyor. Tartışmalardan uzak kalmak, rekabetin dozunu iyi ayarlamak yerinde olur. Son açısını Mars ile yapan Ay 15:38’de boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerden beklenen sonuçları almamız zor gözüküyor. Tabii bu hiçbir şey yapmayacağız anlamına gelmiyor. Sadece somutlaştırmak veya uzun vadeli kararlar almak gereken durumlardan kaçınmamız yeterli olacaktır.

Cumartesi sabahı erken saatlerde Ay Balık burcunda hareket ediyor. 11:49’da Ay Koç burcuna geçiyor. Günün geri kalanında kendimizi çok daha enerjik hissedeceğiz. Oldukça aktif, hareketli, tempolu bir öğle sonrası bizi bekliyor. Hızlı karar almaya ve aceleciliğe de meyilli olacağımızdan, Ay-Uranüs kavuşumunun etkinleşeceği öğle sonrasındaki saatlerde sakarlıklara, kazalara karşı uyanık olmamızda fayda var. Öte yandan, özelikle de ilerleyen saatlerden itibaren yeniliklere, değişimlere, sürprizlere açık olacağız. Kendimizi coşkulu ve çocuksu bir şekilde heyecanlı, her zamankinden farklı hissedeceğimiz zamanlar gece saatleri boyunca da devam ediyor. Güzel bir yılbaşı gecesi bizi bekliyor! Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay-Plüton arasındaki dik açı kesinleşeceğinden, eğlence dönüşü yollarda, trafikte dikkatli olmamızda fayda var. Pek tabii yediğimize, içtiğimize de…

Pazar günü boyunca Ay Koç burcunda ilerliyor. Yepyeni bir yılın ilk günü için kendimizi oldukça dinamik hissedeceğiz. Yeni şeylere, değişikliklere ilgi göstereceğimiz bir gündeyiz. Ay-Güneş karesinin etkin olacağı sabah saatlerinde kadın-erkek ilişkilerinde, ebeveynlerle ilişkilerde hassasiyetler olabilir. Merkür-Mars karesinin kesinleşeceği bir günde olacağımızdan, sözlü tartışmalara, sert eleştirilere açık olacağımızı göz ardı etmemek, kendimizi ifade ederken eleştiri ve düzeltmelerin dozunu ayarlamamız yerinde olur. Gergin etkiler öğle sonrasında yumuşamaya başlıyor. Ay-Venüs altmışlığının kendini göstereceği öğle sonrası saatlerinde uyumlu etkiler iyice aktifleşiyor. Özel ve sosyal ilişkiler, alışverişler, artistik ve sanatsal konular, keyif ve zevkle ilgili temalar açısından güzel enerjiler getiren bu saatleri iyi değerlendirebiliriz.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner Döşer
Astroloji Uzmanı

Burcunuzun haftalık yorumu için tıklayınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER