@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.10.2015

26 Ekim-1 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Dolunay'ın etkisiyle bazı korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

26 Ekim Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya oldukça canlı, hareketli ve risk almaya istekli başlıyoruz. Ancak sabahın erken saatlerinde duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve biraz zorlanabiliriz. Öğleye doğru ise ani olayların getirebileceği huzursuzluk ve gerginlikler söz konusu olabilir. Öğleden sonra saatlerinde de duygularımızla mantığımızı dengelemek ve kararlı olmak zor gelebilir. Saat 15:26’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Hem zihinsel hem de duygusal olarak ani tepkilere ve gerginliğe açık olabileceğimiz Pazartesi günü neyse ki sıra dışı düşünceler, yaratıcılık ve bizi özgürleşmeye götürebilecek radikal hareketler için çok uygun. 

26 Ekim-1 Kasım haftasının astrolojik yorumu
 

27 Ekim Salı astroloji yorumu

Saat 09:08’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Öğle saatlerine kadar Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissetmemiz mümkün. Saat 15:05’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Akrep-Boğa Dolunayı'nda dengelenmesi gereken iki uç, sahip olduklarımızı korumak ile güven alanından çıkarak risk almaktır. Bir tarafta bizi güvende hissettiren, keyif ve huzur veren temalar varken diğerinde tutku, güç ve dönüşüm bulunur. Dolunay bazı korkuları da gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede korkularımızla yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız. Akşama doğru gergin hava oldukça yumuşayabilir, merhametimiz ve ilham gücümüz yükselebilir. Bugün ilişkilerinizle ve finansal durumunuzla ilgili kaygı duymamıza sebep olan olaylarla yüzleşmek zorunda kalırsanız konudan kaçmak yerine aslında sorunun ne kadar kronik olduğunu fark ederek yüzleşme yaşamanızda ve köklü bir çözüm yaratmaya çalışmanızda çok büyük fayda olacaktır.
 

28 Ekim Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde önemli kişilerden destek bulmak kendimizi daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Sabah saatlerinde işlerimiz yolunda gidebilir, kendimizi özellikle iş ve para konularında rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleye doğru ise çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün. Akşama doğru ise yüksek bir motivasyonla ve iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve çok daha güçlü hissedebiliriz. Bu hafta önemli işlerinizi halletmek için Çarşamba gününü tercih edebilirsiniz. Saat 18:21’den sonra ise gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak veya sadece bu keyifli akşamın tadını çıkarmak daha doğru olacaktır. 
 

29 Ekim Perşembe astroloji yorumu

Saat 09:25’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öte yandan bugün öğleden sonra saatlerine kadar sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğünüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bugün biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Akşama doğru ise kendinizi aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmaktansa manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim.
 

30 Ekim Cuma astroloji yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimine dikkat etmeliyiz. Öğleye doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de sonrasında sosyalleşebilir, yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyabilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Akşama doğru kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında kalmak bizi biraz yorabilir. Sonrasındaysa hırslarımızın yükselmeye başladığını ve duygusal olarak zorlandığımızı hissedilebilir. Bu saatlerde rekabet ve mücadeleler yaşanabileceğinden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Öte yandan Cuma günü genel olarak ilham gücünün de çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. 
 

31 Ekim Cumartesi astroloji yorumu

Sabah saatlerinde zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak saat 05:53’ten 10:11’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamanızı, önemli işlerinizi halletmeye çalışmamanızı ve sadece iletişimle ilgili işlerinizi tamamlamanızı, haftalık burç yorumlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederim. İhmal edilmiş telefonlar, yanıtlanmamış e-mail ve mesajlara bu saatlerde yanıt verebilir veya sadece sohbet ederek ya da bir şeyler okuyarak zaman geçirebilirsiniz. Saat 10:11’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşam saatlerine doğru ilham gücümüz ve sezgilerimiz de git gide yükselebilir. 
 

1 Kasım Pazar astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren duygularımız, empati gücümüz ve sezgilerimiz son derece yoğun ve akıcı olabilir, kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz de oldukça yüksek olabilir. Ancak öğle saatlerine doğru duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve biraz zorlanabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde bulduğumuz destekler kendimizi çok şanslı hissetmemize yardımcı olabilir ve bizi oldukça rahatlatabilir. Böylece bazı endişelerimizi şifalandırma fırsatı da yakalayabiliriz. Akşama doğru ise ani olayların getirebileceği huzursuzluk ve gerginliğe dikkat etmekte fayda olacak. Yaratıcılığımızı ortaya çıkaracak çalışmalar yapmak için uygun bir akşam olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER