Habertürk 26.03.2012

26 Mart haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 26 Mart haftasını yorumluyor... Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Haftanın ilk yarısında kendimizi daha iyi ifade edebilir, yapacağımız görüşmelerde güzel gelişmeler kaydedebiliriz. Yakınlaşan Merkür-Venüs altmışlığı bunun işaretlerini veriyor. Zihnimizi artistik ve sanatsal projelere yönlendirerek bu güzel etkiyi en iyi şekilde kullanabiliriz. Merkür-Venüs arasındaki altmış derecelik uyumlu açı Perşembe günü kesinleşiyor. Aynı gün Güneş-Plüton arasındaki doksan derecelik dik açı da kesinleşiyor. Otorite ve güç çekişmesini ifade eden bu gergin açı, özellikle lider ve yönetici figürlerini zor birkaç günün beklediğinin işaretçisi gibi gözüküyor. Kişisel bağlamda da tehlikeli ve riskli temalardan uzak durmamız isabetli olur. Gergin etki hafta sonunda da kendisini gösterebilir.

26 Mart haftasına astrolojik bakış

Haftanın günlere göre değerlendirmelerine gelince…

Pazartesi günü boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Sakin ve durağan şartlar isteyeceğimiz, maddi güvence arayacağımız ve temkinli hareket ederek başarıya ulaşabileceğimiz, çok şanslı bir gündeyiz. Ülkemizle ilgili olarak, alacak verecekler, ödemeler ve vergilerle ilgili konular dikkat çekebilir. Ay-Jüpiter kavuşumunun olumlu etkisi gün geneline yayılıyor. Merkür gerilemesini dikkate almak kaydıyla, parasal konularda girişimlerimizden olumlu sonuçlar alabiliriz. Ay-Jüpiter kavuşumları genel olarak pek çok şey için uygundur. Doktorlarla, avukatlarla, dini kişilerle ve profesyonel kişilerle görüşmek için uygundur. Davalar veya buna benzer pek çok konu açısından da uygun görülmüştür. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Venüs kavuşumunun olumlu etkileri de devreye giriyor. Ay-Venüs kavuşumları zevkle alakalı şeyler, aşkla ilgili konular, eğlenmek, yeni giysiler giymek, güzel gözükmek, rahatlamak ve gevşemek için uygundur. Aşktan yana şanslı olduğumuz bu güzel akşamı iyi değerlendirebiliriz. Artistik ve sanatsal konularda da yaratıcılığın öne çıkacağı, üretken olacağımız bir gündeyiz.

Salı gününün ilk yarısında Ay Boğa burcunda ilerliyor. Güne daha stabil ve istikrarlı başlıyoruz. Ay-Merkür altmışlığının etkin olacağı sabah saatlerini iletişim ve haberleşme temalarında değerlendirebiliriz aslında. Ama Ay’ın boşlukta ilerleyeceğini hesaba katmamızda, sonuç beklediğimiz veya kesinleştirmemiz gereken işlere girişmememizde fayda var. En azından Ay’ın İkizler burcuna geçeceği 13.44’e kadar. Öğle sonrasındaki saatlerde hareketlilik artıyor ve tempo yükseliyor. Ay-Neptün arasındaki dik açının etkinleşeceği bu saatlerde duygusal anlamda huzursuzluk hissedebiliriz. Kadınlarla, ailevi temalarla ilgili konularda stresler yaşayabiliriz. Bu yüzden netleşmemiş duygularımızı ifade etmek için fazla acele etmesek iyi olur. Ay-Neptün arasındaki stresli açılar seyahatler, spekülatif konular, yeni arkadaşlıklar kurmak, aşkla ilgili konular ve evlilik, kontratlar yapmak, müzikle alakalı, artistik veya ruhsal ve psişik konularla ilgili başlangıçlar yapmak, ameliyatlar ve tedavilere girişmek açısından uygun değildir. Gece saatlerinde Ay-Uranüs altmışlığının olumlu etkileri devreye giriyor. Heyecanlı, değişik, yeni temalara daha açık olacağımız bu saatlerde yaratıcılığımızı ve zihinsel algı yeteneklerimizi daha güçlü ifade edebiliriz. Sosyal aktivitelere katılmak, idealist ve yenilikçi bakış açısı getiren konulara dahil olmak açısından güzel bir akşamdayız.

Çarşamba günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. Hızlı, hareketli ve gece saatlerinde erken saatlerde agresyonun dikkat çekebileceği bir gündeyiz. Sabaha karşı ise olumlu etkiler yer alıyor. Ay-Güneş arasındaki uyumlu açı, gerek karşı cinsle, gerek ebeveynlerle, gerekse iş ve sosyal ortamda iyi ilişkiler sayesinde başarılı sonuçlar elde edebileceğimizi gösteriyor. Olumlu etkiler gün geneline yayılıyor. Ay-Güneş arasındaki uyumlu açılar etkin ve unvanlı kişilerle birlikte işlere girişmek, onlardan yardım görmek için uygun. Kısa seyahatler, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgili girişimler için uygun görülmüştür.

Perşembe günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor. İletişim trafiğinin hızlı akacağı bir gündeyiz. Öğle öncesinde daha ziyade ılımlı ve akıcı etkiler söz konusu. Ülkemiz açısından, gizli konuların, dedikoduların, paparazilere konu olan temaların dikkat çekebileceği bir gündeyiz. Gün içerisinde enerjinin dalgalandığını, bir uyumlu, bir uyumsuz aktığını hissedebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde yakınlaşan Ay-Merkür karesi iletişimde biraz gerginlik yaratsa da, Merkür-Venüs altmışlığının olumlu etkisi akşam saatlerinde bu gerginliği yumuşatacaktır. Ay’ın Satürn ile uyumlu açısının etkinleşeceği geç akşam saatlerinde daha temkinli ve kontrollü davranabilirsek, girişeceğimiz işlerden somut sonuçlar elde edebiliriz. 21:05’te Ay boşluğa girene kadar pek tabii ki. Bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerin ucu açık kalabilir. Günün sonunda etkisi maksimuma varacak Güneş-Plüton arasındaki dik açı ise, tüm bu etkilerin üzerine çıkabilir ve günün trendsini belirleyebilir. Otorite ve güç çekişmesini ifade eden bu gergin açı, özellikle lider ve yönetici figürlerini zor birkaç günün beklediğinin işaretçisi gibi gözüküyor. Kişisel bağlamda da tehlikeli ve riskli temalardan uzak durmamız isabetli olur.

Cuma gününe geçişten kısa bir müddet sonra, 02:08’de Ay Yengeç burcuna giriş yapıyor. Duygusal temaların, empati ve sahiplenmenin öne çıkacağı bir gündeyiz. Ülkemiz açısından en çok halkımız, halkımızın sağlığı ile ilgili konular ön plana çıkabilir, duyguların daha etkin ifade edileceği bir günde olabiliriz. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Neptün uyumlu açısı sayesinde daha ziyade yumuşak ve ılımlı etkiler öne çıkacak gibi gözüküyor. Ama ilerleyen saatlerde Ay-Uranüs arasındaki dik açının stres yaratan ve koşulları beklenmedik yöne çekebilen etkileri aktifleşiyor. Duygusal anlamda türbülanslar yaşayabiliriz. Bu yüzden ani ve hızlı karar almamamızda, olaylara karşı hızlı tepki vermekten kaçınmamızda fayda var. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Mars arasındaki uyumlu açının etkileri devreye giriyor. Efor ve gücümüzü etkin bir şekilde kullanabileceğimiz, cesaret ve kararlılığımız sayesinde başarı elde edebileceğimiz saatlerdeyiz. Ay-Plüton arasındaki karşıt açının ve ardından Ay-Güneş arasındaki gergin açının etkin olacağı akşam saatlerinden itibaren ise oldukça gergin etkiler devreye giriyor. Güç çekişmelerine, ilişkilerde gerginliklere ve sorunlara çok açık olacağımız gece saatlerinde yangına körükle gitmekten uzak kalmalı, toleranslı ve esnek olmayı başarabilmeliyiz.

Cumartesi günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Duygularımızı ifade etme arzumuzun artacağı, sezgilerimizin yüksek olacağı, ailevi temaların, halkımızı ilgilendiren konuların öne çıkacağı bir gündeyiz. Ay’ın açılarının çok aktif olmaması, genel anlamda sakin bir günde olacağımızın işaretçisi. Ay-Jüpiter arasındaki uyumlu açının etkileri sabah erken saatlerde henüz devrede olacak. Bu şartlarda iyimser etkilerin ağırlık tutacağını düşünebiliriz. Parasal konularda genel anlamda şanslı bir gündeyiz ve asil ve etkin kişilerle görüşmelerde, sosyal aktivite ve organizasyonlarda ilerleme sağlayabiliriz. Gece saatlerinde yakınlaşan Ay-Merkür uyumlu açısı sayesinde kendimizi daha iyi ifade etme, önemli konuşmalarda ve görüşmelerde başarı sağlayabilme potansiyelimiz artıyor.

Pazar günü sabah saatlerinde Ay henüz Yengeç burcunda ilerliyor. Aile içi konuların, duygusal alışverişlerin, yeme içme ve ev alışverişi gibi konuların öne çıkacağı bir tatil sabahı bizi bekliyor. Erken saatlerde etkinleşen Ay-Satürn arasındaki dik açı bizi biraz zorlasa da, hemen ardından gelecek Ay-Venüs altmışlığı, sabah saatlerini keyifli geçireceğimizi işaret ediyor. Bu olumlu açı güzel bir tatil kahvaltısı, doğa yürüyüşü, sevdiklerimizle geçireceğimiz hoş vakitler açısından gayet güzel bir atmosfer sunuyor. Sabah 07:21’den 11:36’da Ay’ın Aslan burcuna geçeceği bu aradaki sürede bu türde hoş aktivitelere yönelmemiz gayet isabetli olur. Ay’ın Aslan burcunda hareket edeceği gün boyunca ilişkilerde açık ve sıcakkanlı akışlar öne çıkacak. Sosyal ilişkiler, sanatsal ve artistik yönü olan aktiviteler, eğlence etkinlikleri açısından harika bir gündeyiz! Ay-Uranüs arasındaki yüzyirmi derecelik uyumlu açının kendini göstereceği geç akşam saatlerinde bu güzel etkiler maksimuma varıyor. Hoş sürprizlere, yeniliklere açık olacağımız bu güzel akşamı iyi değerlendirebiliriz…

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner DÖŞER
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER