@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.05.2014

26 Mayıs - 01 Haziran haftasının astroloji rehberi

Yeniay’ın doğacağı bir haftaya giriyoruz. Yenilikler yapmak için iyi bir dönem. Astroloji Uzmanı Asude Argun, bu haftanın astrolojik yorumunu Pudra.com'da anlatıyor.

26 Mayıs Pazartesi

26 Mayıs - 01 Haziran haftasının astroloji rehberi
Haftanın ilk günü Ay, sakin Boğa burcunda olacak. Bugün huzuru, rahatı, konforu yakalamak isteyebilirsiniz. Boğa’nın verdiği etkiyle damak tadınızı renklendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeme, içmeye eğiliminiz artabilir. Keyfinizi artıracak şeylere yönelmek yaşam gücünüzü artıracak.

Gün sakinliğini koruyacak gibi, gökyüzü çok hareketli değil… Tek bağlantı naif gezegen Neptün’le altmışlık açı olduğu için, gün içinde keyfinizi bozacak şeyler olmasa gerek. Ancak rehavet çöküp, tembelleşme ihtimaline karşı duyarlı olmalısınız. İşin güzel tarafı daha yaratıcı, aşk dolu olacaksınız. Sevdiğinizle romantik dakikalar geçirmek için önünüzde engel yok. Zamanı keyifle geçirmenizi dilerim.

27 Mayıs Salı
Modumuzu sembolize eden Ay, bugün de Boğa burcunda yoluna devam ediyor. Hayatın sakinliğini fark etmek, yaşadığınız anın güvenliğini anlamak için oldukça güzel bir yolculuk bu. Maddi ve manevi sahip olduklarınıza şükredebilir, kazancınızı, esenliğinizi artırmak için hareket edebilirsiniz. Önemli işlerinizi öğlen olmadan halletmenizi tavsiye ederim. Zira Ay, 12:10’dan itibaren Çarşamba sabahı 07:48’e kadar boşlukta olacak. Ay’ın açısız kalacağı bu zamanlarda kolay ilerlemeyebilirsiniz.

Gün bağlantılarına gelirsek, ay ile güçlü Pluto arasındaki üçgen, gücünüzü artırmaya yardım edecek. Maddi, manevi açıdan daha desteklendiğinizi görebilirsiniz. Ay ile şanslı Jüpiter’in altmışlık açısına söyleyecek söz yok. Keyfinizi, şansınızı artıracak olaylar sizin ilk adımı atmanızla gelişecek. Umarım kişisel doğum haritanızda bu etkileri almak üzere konumlanmıştır. Unutmayın burada genel etkilerden söz ediyoruz, aslolan her zaman için sizin horoskobunuzdur.

28 Mayıs Çarşamba
Sabah saatlerinden itibaren Ay, hareketi seven İkizler burcunda olacak. Cuma akşamüstüne kadar sürecek bu yolculukta, renkli, eğlenceli, bilgi içeren şeylere yakın olabilirsiniz. Boğa’nın sakinliği bitip, İkizler’in cıvıltısı ortaya çıkmakta… Eğitim, iletişim, bilgi, ticaret, haberleşme gibi pek çok konuda gelişme olabilir.

7 Haziran’la 1 Temmuz arasında, İkizler burcunun yöneticisi olan, iletişim gezegeni Merkür geri harekete başlayacak. Bu tarihler arasında, iletişim kaynaklı sorunlar olabilir. O yüzden şimdiden bu birkaç günü olumlu değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu gece doğacak Yeniay’ın ardından yeni adımlar atabilirsiniz. Planlamayı, yazışmayı, düzenlemeyi bugünlerde yapıp Hilal’i gördükten sonra eyleme geçebilirsiniz. Kısacası hafta sonu güzel başlangıçlar için kolları şimdiden sıvayın.

Günün etkilerine bakarsak, iletişim gezegeni Merkür ile ilişkilerin gezegeni Venüs arasındaki altmışlık uyum sizi destekliyor… Düşüncelerinize değer katacak, ilişkilerinizi artıracak olaylar gündeme gelebilir.

Akşam saatlerinde Yeniay doğuyor. Biliyorsunuz ki gökyüzünün ayları, takvimlerinizden farklı ilerliyor. İkizler burcunda gerçekleşen Yeniay’la yeni bir dönem başlıyor. İletişim, eğitim, basın, yayın, gazetecilik, medya ile ilgili konular daha çok gündemde yer alabilir. Ancak tam da bu ay içinde gerçekleşecek İkizler’in yöneticisi Merkür’ün geri gidişi, karışıklıklara, yanlış anlamalara, gereksiz tartışmalara yol açabilir. Ancak eğer siz, Yeniay’ın güzel etkisiyle adım atarsanız, bu geçişten en az etkilenenlerden olabilirsiniz. O yüzden bu haftayı bu bilinçle değerlendirin.

Bugün Ay ile hayallerin gezegeni Neptün arasında kare gerçekleşirken, hayallerinize ulaşmanın mantıklı yollarını düşünmeye başlayabilirsiniz. Ne hayalden, ne de gerçekten kopmayın. Hilal’i göreceğiniz yarın akşamdan sonra, o konuyla ilgili küçük de olsa bir adım atıp, ay içinde ilerleyebilirsiniz.
Yeri geldikçe bahsediyorum. Hilal’i görmek çok önemli… İnternette dolanan 'tam şu anda Yeniay doğuyor, dileklerinizi dileyin' söylemlerinden uzak durun. Yeniay doğduğu anda gökyüzü en karanlıktadır. Karanlığı sadece karanlıklar sever. Işığı görmeden, önünüzü görmeden adım atmayın. Yani 1 ya da 1,5 gün sabredip, Hilal’i görün. Önemli olan tohumu doğru zamanda toprağa ekmektir. Ne önce, ne sonra…

29 Mayıs Perşembe
Ay, iletişimci İkizler burcunda yoluna devam ediyor. Etrafınızla daha çok bağlantı kurabilirsiniz. Yoğun bir trafik sizi bekliyor olabilir. Telefonunuz ardarda çalabilir, toplantı toplantı üstüne gelebilir. Bu kadar yoğunluklar kelimelerinize dikkat etmeniz yerinde olur. Yanlış anlamalar ya da dedikodulardan sakınmalısınız. Özellikle öğlen 12:59’dan itibaren, Cuma akşam 17:14’e kadar Ay Boşlukta olacağı ilerlemek zorlaşabilir. O yüzden iç dünyanızda kalmanız yerinde olur.

Günün hareketlerine bakarsak, benliğimizi anlatan Güneş ile hayalci Neptün arasındaki kare açı, gerçekleri görmek için daha özenli olmanızı tembihliyor. Ayaklarınızı yere sağlam basarak, hayallerinize erişebilirsiniz. Ama gerçekleri gördüğünüzden emin olmalısınız. Ay ile savaşçı Mars arasında gerçekleşecek üçgenle, gün içinde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Bir anda kızıp, ağzınızdan olmadık bir laf çıkabilir. Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki altmışlık sizi kendinize getirmeyi vaad ediyor. Olmadık olaylara açık bir gündesiniz. Bu kadar hareketle dengeniz oynamasın.

30 Mayıs Cuma
Bugün akşam 17:14’e kadar Ay Boşlukta… Bu saatleri normalde zaman alacak işlere ayırırsanız rahat edersiniz. Sonrasında daha rahat hareket edebilir, yeni işlerinize kolaylıkla adım atabilirsiniz. Yeniay’ın büyüyen, bereketli etkisi yanınızda olacak. Ay akşam saatlerinde Yengeç burcuna geçince, daha sezgisel hareket edebilirsiniz. İç sesinize güvenin. Hafta sonu boyunca sizi yanıltmadığını göreceksiniz.

Günün bağlantılarında yine Ay’ın hareketleri öne çıkıyor. İlk bağlantısı iletişimci Merkür’le birleşmek oluyor. Merkür artık Yengeç burcuna geçtiği için rasyonel düşünmek zor olabilir, duygusal kararlar almanız çok normal… Ardından güzel Venüs’le altmışlık kuran Ay, duygularınızı ve ilişkilerinizi besliyor olacak. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Aşk arayanlar içinse oldukça güzel bir etki bu…

31 Mayıs Cumartesi
Ay, hassas Yengeç burcunda olacak. Duygusal konular, ailevi, anaç, domestik konular ön plana çıkabilir. Türkiye’nin yükselen burcu da Yengeç olduğu için toplumsal olaylara, halkla ilgili konulara da daha yakın olabiliriz. Zor bir dönemden geçtiğimiz için birlikteliğe her zamandan daha fazla ihtiyacımız olduğunu hatırlatırım.

Gün içinde Güneş ile savaşçı Mars arasında kurulan üçgen açıya dikkat etmek gerekiyor. Mars Terazi burcunda rahat etmediği için iletişim kaynaklı sorunlar olabilir. Yanlış anlamalar sebebiyle doğan anarşiyi kontrol etmek gerekir. Zira günün devamında açılar sertleşiyor. Ay’ın Mars, Pluto ve Uranüs’le kuracağı t-kare açı formu oldukça zorlayıcı etkileri anlatıyor. Bazı sorunlar gün yüzüne çıkıp, tepkisel davranmanıza sebep olabilir. Duygularınızı kontrol ederek, empati kurarak sorunları halledebilirsiniz. Kendinize ve etrafınıza daha fazla şefkat göstermelisiniz.

1 Haziran Pazar
Ay, yumuşak Yengeç burcunda yoluna devam ediyor. Bugün daha ılımlı bir gün olacağa benzer. Dün ise Yengeç’in kabuklu, sert tarafları ön plandaydı… Ailevi konular, manevi olaylar gündemde olabilir. Ancak umarım sizi kızdıracak şeylerin etkisi artık uzaklaşmış olur. Olmasa da her şeyi oluruna bırakmanız gereken bir gündesiniz. Ay sabah 09:33’ten başlayarak Pazartesi gece yarıcı 04:44’e kadar boşlukta kalacağı için, boş yere kendinizi üzmemelisiniz. Bu saatleri kendinize ayırmanız, kişisel konulara yoğunlaşmanız iyi gelecek.

Ay ile Satürn arasında gerçekleşen üçgen açı, sorumluluk gerektiren işleri bekletmemeniz gerektiğini söylüyor. Yapmanız gereken işlerde rahat ilerleyebilirsiniz. Ay ile Jüpiter’in birleşimi ise oldukça şanslı etkiler yaratır. Gün içinde endişeden uzak, zamanın tadını çıkararak, yavaş ilerlemenin keyfine varacaksınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER