@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.01.2015

26 Ocak-1 Şubat haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta kendimizi mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. İletişim, eğitim gibi konularda hız kazanmamız da mümkün. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

26 Ocak Pazartesi

26 Ocak-1 Şubat haftasının astrolojik yorumu
Haftaya enerjik, mücadeleci, canlı ve hareketli başlıyor ve risk almak istiyoruz. Akşamüstü saatlerine kadar yüksek bir motivasyonla bize keyif veren şeylerle ilgilenebilir, mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Gerek sosyalleşmek gerekse romantik saatler geçirmek ya da sanatla ilgilenmek ve böylece hayatın tadını çıkarmak için güzel bir gün olabilir. Saat 16:24’ten 18:38’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak yerinde olacak. Saat 18:38’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz.

27 Ocak Salı
Bugün yine huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşecek İlkdördün harekete geçme isteğimizi tetikleyebilir ve bizi hırslandırabilir. Öğleden sonra saatlerine kadar aldığımız desteklerle hedeflerimize kolayca yürüyebiliriz. Sonrasında duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelse de akşam saatlerinde kendimizi güçlü hissetmeye başlayabilir, sorunlarımızı çözerek tekrar rahatlayabiliriz. Bugün geleceğe yönelik kararlar almak ya da kadersel anlaşmalar yapmak da olası. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü olan Venüs 20 Şubat’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Bu konumda güçlü çalışan ve tüm bu konularda daha fazla empati, anlayış, zarafet, uyum getiren ve böylece çok daha yüksek bir potansiyel vaat eden Venüs, önümüzdeki üç gün boyunca öncelikle bu konularda önemli yüzleşmeler yaşamamız gerektiğini sembolize edecek.

28 Ocak Çarşamba
Sabah saat 04:19’dan itibaren gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından gün boyunca yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece günün tadını çıkarmak yerinde olacak. Gün boyunca aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebileceğimizden yeme içme, alışveriş başta olmak üzere tüm davranışlarımızda farkındalık içinde olmalıyız. Duygularımızı dışa vururken de aşırılıklara kaçmadan, dengede kalmaya dikkat etmeliyiz. Bu dengelere dikkat ettiğimiz taktirde son derece iyimser, neşeli ve rahat bir gün geçirebiliriz. Zihinsel olarak yeni bilgilere açık olmamız yaratıcılığımızı artıracaktır.

29 Ocak Perşembe
Saat 00:37’de 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde özellikle ilişkilerin gerektirdiği bazı sorumluluklar ve zorunluluklar bizi kısıtlanmış hissettirebilir. Öğle saatlerine doğru ise biraz karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Akşama doğru daha da rahatlayabilir ve hayatımızdan son derece memnun hissedebiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi rahat şekilde ifade edebilir, eğitim ya da sohbet ortamlarında oldukça sosyal bir gece geçirebiliriz.

30 Ocak Cuma
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde biraz gergin ve endişeli hissederseniz hiç merak etmeyin saatler ilerledikçe daha fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğunuzu fark edebilir ve şükredebilirsiniz. Saat 11:25 sonrasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece günün tadını çıkarmak yerinde olacak. Gün boyunca kendimizi oldukça güçlü hissedebilir, henüz ileriye yönelik adım atmaya başlamasak da hedeflerimize odaklanabiliriz. Yalnız ilişkilerden yana zorlayıcı sembollerin olduğu Cuma gününde bu konudaki sorunları çözmeye çalışmak çok olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Karşılıklı olarak empati gücümüzün fazla yüksek olmayabileceğini hesaba katmalı ve biraz sabırlı olmalıyız.

31 Ocak Cumartesi
Cumartesi gününe saat 09:09’dan itibaren oldukça yoğun bir duygusallıkla başlıyoruz. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Gün boyunca hep keyif veren şeylerle ilgilenebilir, mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Gerek sosyalleşmek gerek romantik saatler geçirmek ya da sanatla ilgilenmek ve böylece hayatın tadını çıkarmak için güzel bir gün olabilir. Akşam saatlerinde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz daha da yükselebilir. Meditasyon yapmak, su kenarı yerlerde olmak, sinemayla ya da müzikle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerle ilgili birkaç gündür süren sorunları çözmek ve şifa çalışmaları yapmak için de son derece uygun bir gün olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

1 Şubat Pazar
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz ve duygusal yoğunluğumuz da çok yüksek olabilir. Sabah saatlerinde her şey kadersel olarak yön değiştirebileceğinden koşulları pek fazla zorlamamakta fayda var. Gelişen ani olaylar huzursuzluk verebilir ve öğle saatlerine doğru da duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir. Kısacası günün ilk yarısında sakin ve sabırlı davranabilenler, olaylara hızlıca duygusal tepkiler vermek yerine biraz dışarıdan bakabilenler bu saatleri daha kolay geçirecekler. Bugün bittiğinde geriye dönüp baktığınızda belki de hayatınızın yönünü değiştiren olaylar yaşamış, karşılaşmalar yaşamış ve sürprizlere rastlamış olduğunuzu fark edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER