28.06.2016

27 Haziran-3 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

27 Haziran Pazartesi burç yorumu

Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissederek başlasak da, saat 10.07’den itibaren her şey değişebilir çünkü başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir, çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gün boyunca Sondördün’e doğru gidiyor olmanın verdiği gerginlik ön plana çıkabilir ve biz de hırsımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz. İlginç fikirlerin ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. Bugün ilişkilerde de aşk ve romantizm yükselebilir. Empati, fedakârlık, estetik duygusu ve zarafetin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Sanatla ilgilenenler ilham gücünün yüksekliğini hissedebilirler. Bugün ayrıca şifa sembolünün de geri harekete başlayacak olması, 1 Aralık’a kadar şifayla ilgili bilgilerimizi pekiştireceğimiz, şifayı kendi içimize daha fazla dönerek arayacağımız ve şifa çalışmalarını daha fazla içselleşeceğimiz bir döneme işaret ediyor.



27 Haziran-3 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu
28 Haziran Salı burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabilir, öğle saatlerinde ise duygusal olarak baskı altında hissedebiliriz. Bu saatlerde güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Gece saatlerinde ise ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Bu hafta önemli işlerinizi Salı gününe bırakmamanızı, bunun yerine kendinizi gergin ortamlardan uzak tutacak şekilde gününüzü düzenlemenizi tavsiye ederim.


29 Haziran Çarşamba burç yorumu

Bugün günün ilk yarısında enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızı rahatça ifade edebilir ve fikirlerimize aradığımız destekleri bulabiliriz. Ancak saat 10.47’den 13.03’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde yeni bir adım atmamamızda ve enerjimizi elimizdeki işleri bitirmeye odaklamamızda fayda olabilir. Saat 13.03’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ise huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Kısacası günün ikinci yarısı çok daha sakin ve ağır tempoda geçebilir.


30 Haziran Perşembe burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Öğleye doğru yaklaştıkça daha da keyifli hissedebiliriz ve uyum gücümüz de son derece yüksek olabilir. Öğleden sonra her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir ve ilginç karşılaşmalar yaşayabiliriz. Üstelik de bizim için önemli kişilerden aradığımız destekleri bulmak kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi de sağlayabilir. Akşamüstü saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Kısacası Perşembe günü olumlu semboller birbiri ardına gelecek. Üstelik bugün savaş sembolü Mars, 17 Nisan 2016 tarihinden beri sürmekte olan geri hareketini bitiriyor ve düzenli hareketine başlıyor. Mars geri giderken herhangi bir konuda harekete geçmekte ve kendimizi net şekilde ortaya koymakta tereddüt ettik ve hedeflerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekti. Geri hareketteyken sürekli eski sorunları gündeme getirerek özellikle finansal konuları, hayatı ve ölümü, cinsellikle ilgili konuları ve güç sahibi olmayla ilgili temalarla yüzleştirmişti. Çok şey yapmak istemek, sürekli yol ayrımına gelmek ve tereddütte kalmak bu süreç içinde hepimizi oldukça yıprattı. Bugünden itibaren yönümüzü geleceğe odaklamak, haftalardır sorguladığımız tüm bu konularda daha net olabilmek ve yapıcı adımlar atabilmek mümkün olabilecek. Bugün ayrıca iletişim sembolü konum değiştirecek ve duygularımızı daha fazla ifade etmeyi tercih edeceğimiz bir dönemin başladığını gösteriyor. 14 Temmuz’a kadar sürecek bu dönemde mantıklı kararlardan ziyade sübjektif bakış ve sezgiler ön planda olacak. Bugün bir başka sembolizmi ise ilişkilerle ilgili son derece kaderse gelişmeler ve ilginç karşılaşmalar yaşanabileceğini gösteriyor. Perşembe gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

1 Temmuz Cuma burç yorumu

Gece yarısından itibaren bütün huzur ve arayışımıza rağmen mücadeleye çok açık olabiliriz. Gerginliğin yüksek olabileceği bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 03.20’den 14.44’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından mümkün olduğunca sakin kalmak daha mantıklı olacaktır. Saat 14.44’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bugün ilişkileri, aşkı, dengeyi, uyumu, parayı ve sanatı sembolize eden Venüs ilginç etkiler arasında olacak. Bu etkilerden biri son derece olumlu, diğeri ise oldukça zorlayıcı. En son 24 Aralık 2015’te bir benzeri gerçekleşmiş olan olumlu sembolizme göre iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyecek. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şanslı olabileceğimiz günler söz konusu olabilir. Böylece çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Öte yandan zorlayıcı etki ise ne finansal konularda, ne ilişkilerde, ne de ortaklıklarda risk almaya veya sorun çözmeye uygun zamanlar olmadığını, bütün bu konularda gereken temizlikleri ve dönüşümleri gerçekleştirmek isteyenler için ise önemli bir fırsat dönemi olabileceğini söylüyor. Demek ki değişime direnenler için zorlayıcı olabilecek, değişim dönüşüme açık olanlar içinse fırsatlarla dolu olacak bir dönem bizi bekliyor. Bol şans!


2 Temmuz Cumartesi burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Sabah saatlerinde önce engellerle mücadele etmek gerekebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Sonrasında belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamakta fayda olacak. Öğleden sonra saatlerinde ise ilginç tesadüfler yaşayarak geçmişle gelecek arasında kaldığımızı hissedebiliriz. Akşama doğru abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz.


3 Temmuz Pazar burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Saat 06.43’ten 16.19’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmadığından yeni bir adım atmamak ve enerjimizi elimizdeki işleri bitirmeye odaklamak daha mantıklı olacaktır. Öte yandan bol bol sosyalleşebilir, keyifli sohbetler içinde olabiliriz. Saat 16.19’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugün önemli bir adım atmak yerine içe çekilerek geçtiğimiz ayın değerlendirmesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor. Bugün gün boyunca sezgilerimizi artıran ve bize ilham veren göstergeler de gerçekleşecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER