Pudra.com 27.06.2011

27 Haziran-3 Temmuz arası haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Bu hafta sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak? İşte Astrolog Öner Döşer'den haftalık burç yorumlarınız..

Bu hafta sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak? İşte Astrolog Öner Döşer'den haftalık burç yorumlarınız..

27 Haziran-3 Temmuz arası haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?


KOÇ

Astrolog Öner Döşer Koçlara bu hafta, aile içinde önemli kararlar alabileceklerini, değişiklik yapabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

YENGEÇ

Astrolog Öner Döşer Yengeçlere bu hafta, ikili ilişkilerde zorlanmalara karşı dikkatli olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ

Astrolog Öner Döşer Terazilere bu hafta, ortaklaşa kazanımlarda olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN

Astrolog Öner Döşer Aslanlara bu hafta, iş, kariyer ve gelecek konularında olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

AKREP

Astrolog Öner Döşer Akreplere bu hafta, ikili ilişkilerde olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK

Astrolog Öner Döşer Oğlaklara bu hafta, özel ve sosyal ilişkilerde daha fazla sorumluluk alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BALIK

Astrolog Öner Döşer Balıklara bu hafta, parasal konularda risk almaktan kaçınmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

İKİZLER

Astrolog Öner Döşer İkizlere bu hafta, fiziksel yorgunluktan kaçınmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA

Astrolog Öner Döşer Kovalara bu hafta, ailevi konularda olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BOĞA

Astrolog Öner Döşer Boğalara bu hafta, finansal şans ve fırsatların devrede olacağı bir döneme girdiklerini müjdeliyor.Detaylar için tıklayınız.

YAY

Astrolog Öner Döşer Yaylara bu hafta, parasal konularda riskli girişim ve ortamlardan uzak durmalarını tavsiye ediyor.

BAŞAK

Astrolog Öner Döşer Başaklara bu hafta, ekonomik zorluklara karşı önlem almalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER