27.11.2017

27 Kasım - 3 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Dolunaya doğru gidiyoruz ve Merkür yine geri hareketine başlıyor. Hepimize kolay gelsin! Zeynep Süzmen Şen'in yorumları Pudra.com'da.

Her ne kadar aşk sembolü Venüs, rahat bir konuma geçiyor olsa da bu hafta gerek iletişim sembolünün zorlayıcı etkiler altında olması, ani ve gerginlik verici olayların patlaması riski ile zor geçecek gibi duruyor.

27 Kasım - 3 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Üstelik dolunaya doğru gidiyoruz ve Merkür yine geri hareketine başlıyor. Hepimize kolay gelsin!
 
27 Kasım Pazartesi:
Haftaya ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek bir şekilde başlıyoruz. Günün ilk yarısında belirsizlik ve karmaşa söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamalıyız. Öte yandan bugün ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz oldukça yüksek olabilir. Günün geri kalanında da bulduğumuz destekler duygusal olarak çok güçlü hissetmemizi sağlayabilir.
 
28 Kasım Salı:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabahın erken saatlerinde endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalsak da öğleye doğru kendimizi oldukça keyifli, rahat ve huzurlu hissedebiliriz. Fakat öğle saatlerinde otorite figürleriyle yüzleşmek zorunluluğu, özgür hissetmekte zorlanmak, sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olursa koşulları fazla zorlamamakta fayda olabilir. Üstelik bu saatlerde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek de zor gelebilir.

Saat 15.09'dan 19.30'a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 19.30'da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.
 
Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolünün son derece zorlu etkiler altında olduğunu söylemeliyim. Açık fikirli ve iyimser olmanın zor olabileceği salı gününe mümkünse önemli anlaşma, sözleşme veya sunumları koymamaya özen göstermeliyiz.
 
29 Kasım Çarşamba:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı, hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve öz güvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Gün boyunca gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden daha sakince bir gün olmasını bekleyebiliriz. Ancak gece yarısına doğru güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir.
 astroloji30 Kasım Perşembe:
Bugün enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Sonrasındaysa aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir.
 
Kısacası perşembe günü öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Neyse ki akşama doğru önemli kişilerden alacağımız destekler özellikle iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Sonrasında ise kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek daha kolay olabilir.
 
Ancak saat 21.38'den 23.38'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 23.38'de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz.
 
1 Aralık Cuma:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak gün boyunca aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme konularında aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz.
 
Alışverişte bütçemizi zorlayacak kararlar vermeye daha fazla eğilim gösterebiliriz. Kısacası cuma günü dengeleri korumak son derece önemli olacak. Neyse ki bugün Venüs 25 Aralık tarihine kadar kalacağı yeni konumuna geliyor. İlişkilerde ve finansal konularda daha rahat bir dönemin başlayacağını sembolize ediyor. Bu konularda bir süredir devam eden şüphe, sıkıntı ve gerginlikler yerini özgürlük ve iyimserliğe bırakabilir.
astroloji    
Öte yandan bugün gökyüzünde önemli bir uyarı göstergesi de var. Ani olaylar ve sürprizler sembolünün karşısına savaş sembolünün geçmesi riskli olayları tetikleyebileceğinden sakinliğimizi ve sabrımızı korumaya, tehlike içeren işlerden ve gergin ortamlardan uzak durmaya özen göstermeliyiz. Lütfen dikkat! Aşırı tepkisel davranışlarda bulunmayacak farkındalıkta olmamızda fayda olacak!
 
2 Aralık Cumartesi:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Fakat saat 04.54’ten gün bitimine kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.
 
Gün boyunca gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden daha sakin bir gün olmasını bekleyebiliriz. Kısacası bu zorlayıcı hafta içinde cumartesi günü boş zamanlar geçirmenin keyfini çıkaracağımız bir gün olabilir.
 
3 Aralık Pazar:
Saat 00.20’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Saat 18.46’da dolunay gerçekleşecek. Her dolunay yeniayda atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. İkizler - Yay dolunayında dengelenmesi gereken iki uç inançlarımızla edindiğimiz yeni bilgilerdir. Buradaki denge kurma çabası bizi daha fazla okumaya, öğrenmeye, keşfetmeye yönlendirir. Gelişime en açık olduğumuz dolunaylardan biri olsa da zihnimiz biraz yorulabilir.
astroloji
Pazar günü genel olarak ilham gücünün çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olurken, en iyi fikir sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek olabilir.
 
Bugün ruhsallığını sembolize eden iki gezegen birbiriyle uyumlu bir şekilde etkileşimde olacağından inançlarla ilgili konularda doğal bir akış, derinleşme, genişleme hissedebilirsiniz. Manevi yanınızın, sezgilerinizin ve rüyalarınızın bu dönemde ön plana çıktığını ve nasıl yükseldiğinizi fark edebilirsiniz.
 
merkurBugünün bir diğer sembolizmine göre ise iletişim ve zihin sembolü Merkür saat 10.34'te gerilemeye başlıyor! 23 Aralık 2017'ye kadar devam edecek olan bu hareket ileriye yönelik adımlar atmaktansa geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını belirtiyor. Bu geri hareketin eğitim ve seyahat planlarımız ile ilgili bir kez daha düşünmek ve aksayan noktaları tespit etmek için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Ancak teknolojik aletlerle ilgili yedekleme işlemlerinizi yapmayı ve seyahat rezervasyonlarınızı kontrol etmeyi unutmayın!
 
Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek, temizlemek ve içe dönüşler gerçekleştirmek son derece kolaydır. Bu yüzden derin şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 
Mutlu haftalar!
 
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER