@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.04.2015

27 Nisan-3 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

27 Nisan Pazartesi

27 Nisan-3 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteğiyle başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren daha fazla rahatlayarak dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Aynı saatlerde oldukça keyifli ve rahat hissedebilir, ilişkilerde uyum ve dengeyi kolayca yakalayabiliriz. Ancak sabahın erken saatlerinde daha mücadeleci ve rekabetçi olmaya başlayabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek tavırlardan uzak kalmalıyız. Öğleden sonra ise duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Saat 17:13’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak.

28 Nisan Salı
Saat 04:08’den itibaren 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı geliyor. İşlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Sabah saatlerinde hedeflerimize ulaşmak için bazı engelleri aşmamız gerektiğini fark edebilir ve özgürlüğümüz kısıtlanmış hissedebiliriz. Öte yandan saatler ilerledikçe bu ruh halinden çıkıp kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimizin ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Akşam saatlerinde ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren analitik işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmekte fayda olabilir. Bugün dostlarımızın da desteğiyle enerjimizi bizi endişelendiren, yoran bazı kronik sorunları çözmeye ve şifa çalışmaları yapmaya yönlendirebiliriz.

29 Nisan Çarşamba
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Akşama doğru bazı endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabilir ve kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru enerjimiz, mücadeleci yönümüz gitgide artabilir, hedeflerimize daha yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Bugün ilişkilerinizle ve finansal durumunuzla ilgili kaygı duymamıza sebep olan olaylarla yüzleşmek zorunda kalırsanız konudan kaçmak yerine aslında sorunun ne kadar kronik olduğunu fark ederek yüzleşme yaşamanızda ve köklü bir çözüm yaratmaya çalışmanızda fayda olacak.

30 Nisan Perşembe
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak için son derece uygun saatler olacak. Saat 15:24’ten 17:03’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 17:03’te başlayacak yeni 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Akşam saatlerinde işimizi, hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek güvende hissettirebilir. Bugün gün boyunca ilham gücümüz ve sezgilerimiz de son derece yüksek olabilir. Keyfini çıkarın!

1 Mayıs Cuma
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde geçmişle yüzleşmek zorunda kalacağımız olaylar ve tesadüfler yaşayabiliriz. Bu yüzleşmenin sonucunda geleceğe yönelik yeni hedefler planlamaya başlayabiliriz. Saatler ilerledikçe daha fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Gece yarısına doğru duygusal olarak baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Bugün zihin ve iletişim sembolü 8 Temmuz’a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor ve zihinsel hareketliliğin başlayacağını sembolize ediyor. Böylece çok daha objektif değerlendirmeler yapabileceğimiz, iletişimde son derece rahat olabileceğimiz, eğitim ve tüm zihinsel faaliyetlerde hız kazanabileceğimiz bir süreç başlıyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

2 Mayıs Cumartesi
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren ani ve sürpriz olaylar huzursuz hissettirebilir. Ancak saatler ilerledikçe gerginliğimiz azalmaya başlayacak. Günün büyük çoğunluğunda keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Saat 17:04’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli akşamın tadını çıkarmak daha doğru olacaktır. Romantik bir yemek, dostlarla keyifli sohbetler veya sanatsal çalışmalar için son derece uygun bir akşam. Mutlaka değerlendirmenizi ve tadını çıkarmanızı dilerim!

3 Mayıs Pazar
Saat 04:48’de başlayacak yeni 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gün boyunca sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz oldukça yumuşamamızı sağlayabilir. Son derece romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygusal boyutta her şeyin derinden hissedildiği Pazar günü zihinsel boyutta ise zorlayıcı semboller buluyor. Öncelikle karamsar olabilir, çözüm üretmekte zorlanabiliriz. Fikirlerimize yeterince önem verilmediğini ve kendimizi yeterince İfade edemediğimizi hissedebiliriz. Kısacası bugün tartışmalarla sorunları çözmeye çalışmaktan ve zihnimize odaklanmaktan ziyade sezgilerimizin sesini dinlersek çok daha rahat bir gün geçirebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER