@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.01.2014

27 Ocak - 2 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu

Bu hafta bir ay bitiyor, yenisi başlıyor. Bitirirken işleri toparlamak, sonuca erdirmek için bu zamanı iyi kullanmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

27 Ocak Pazartesi

27 Ocak - 2 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu
Bu hafta Ay kapanmakta… Yeniay Perşembe gecesi doğacak. Yeni adımlar atmanın habercisi Hilal’i Cuma akşamı göreceğiz. Yeni bir şeye başlamak için o zamana kadar sabırlı olmalısınız. Hilal’i görmeden, karanlıkta atılan adımların geri dönüşü zor olur. Hilal’le birlikte olaylar olumlu bir şekilde büyümeye başlar.

Haftaya iyimser ve canlı başlıyoruz. Ay, gelişime açık Yay burcunda olacak. Kendinizi daha hevesle anlatacak, olaylara daha geniş bakabileceksiniz. Yurtdışı, yabancılar ya da felsefik konular daha dikkatinizi çekebilir.

Gün içindeki harketlilik ise oldukça az… Ay sadece cesur Mars’la altmışlık açıyla bağlantı kuruyor. Bu açının doğası arkadaşça olduğu için size güç verecek kişilerden destek alabilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, Mars rahat etmediği Terazi burcundayken sizi yanlışa da sürükleyebilir. O yüzden empati yeteneğinizi daha çok kullanmalısınız.

28 Ocak Salı
Salı sabah erkenden, Türkiye saatiyle 00:03 ile 07:05 arasında Ay Boşlukta, yani açısız kalacak, ardından kararlı Oğlak burcuna gececek. Yaklaşık 2,5 gün boyunca daha azimli, konsantre olarak hareket edebilirsiniz. Ancak sorumluluklarınızın artması sebebiyle biraz endişeli olabilirsiniz. En iyisi adım adım ilerlemek, iyi bir planlama yapmak olacak.

Gün içindeki etkilere bakarsak, Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasındaki altmışlık açı, görüş alabileceğiniz kişiler olabilceğini söylüyor. Fikir alışverişi yapmak, başkalarına danışmak için fırsat yakalayabilirsiniz.

Ay ile gizemli Neptün arasındaki altmışlık, endişlerinizi yumuşatan bir etki taşıyor. Bazı sert gerçeklerin altından kalmak için daha yumuşak hareket edebilirseniz rahatlayacaksınız. Ancak olayları tümüyle akışına bırakırsanız sorumluluklarınız sebebiyle zorlanabilirsiniz.

Ay ile sürprizlerin gezegeni Uranüs’ün karesi, günü tedirgin bitirebileceğinizi söylüyor. Birden bire ortaya çıkan olaylar heyecan ve gerilim yaratabilir. Değişim zamanlarından geçtiğinizi bilerek ilerlemeniz yararlı olacak.

29 Ocak Çarşamba
Ay Oğlak burcunda yoluna devam edecek. Oğlak burcunun verdiği etkiyle hayatı daha ağır bir şekilde algılarız. Sorumluluklar, hayatın gerçekleri, kurallar, toplumsal ya da ailevi konular öne çıkar. Yapmanız gereken şey bunları dengeleyerek ilerlemek olacak. O zaman sorun olan şeylere kalıcı çözümler bulacaksınız.

Gün içinde bolca hareketlilik var. Astrolojide açılar, günün olaylarını anlatır. Ay ile yenilmez Pluto birleşimi önemli olayların gündeme geleceği bir günde olduğunuzu söylüyor. Duygularınızı ortaya koyarken sert hareket etmekten uzak olmalısınız.
Ay ile şanslı Jüpiter’in karşıtlığı aslında olayların etkisini olumlu yöne çekecek. Ancak Jüpiter’in genişletici etkisi, bazen ters yönede olabileceğinden dikkatli olmalısınız. Abartıdan kaçmalı, mütevaziliği elden bırakmamalısınız.

Ay ile güzel Venüs’ün kavuşumu oldukça iyi… Ancak Venüs’ün hala geri harekette olduğunu unutmamalısınız. İlişkilerde ters giden şeyler gündeme gelebilir. İyilik yapmak adına attığınız adım yanlış anlamaya sebep olabilir. Geçmişte kalan bir şey ortaya çıkabilir.

Ay’la sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki altmışlık size güç verebilir. Ay’ın iyice küçüldüğü bugün bir şeyleri bitirmek için daha kararlı davranabilirsiniz. Günü dikkatlice kullanırsanız, ne zamandır görmezden geldiğiniz, ilişkilerinizi etkileyen olayların üstüne gidip, kesin sonuca varabilirsiniz.

Ay’la savaşçı Mars arasıdaki kare açı, tepkilerinizi kontrol etmeniz gerektiğini anlatıyor. Karşınızdaki kişilerle tartışmamalı, kavga etmemelisiniz. Sakinliği korumanız umduğunuzdan da iyi sonuç verecek.

Güneş ile Uranüs arasındaki altmışlık açı güne damgasını vuracak. Sizin için önemli kişilerden beklenmedik destekler alabilirsiniz. Birşeyleri bitirmek, sonuca ulaştırmak için kolayca hareket edebilirsiniz. sorumluluklarınızı yerine getirip rahatlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Tek şart, herşeye daha geniş açıdan bakmak, gelişime açık olmak olacak. Akşam 18:48’den başlayarak Perşembe sabahına kadar Ay Boşlukta olacak. Bu saatlerde beklemede kalmak en iyisi olur.

30 Ocak Perşembe
Farklı bşr sabaha başlıyorsunuz. Ay değişikliklerin burcu Kova’da olacak. Kendinizi daha sıradışı bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Ancak Ay kapanmakta, gökyüzü karanlıkta olduğu için yeni işlere adım atmanızı hiç önermem. Bugünü elinizde kalan işlere ayırmanız ise çok isabetli olur. Ne zamandır bitiremediğiniz şeyleri kolaylıkla halledeceğinize siz de şaşacaksınız.

Ay’ın Uranüs’le yaptığı altmışlık açıda size yardım edecek. Sıradışı olaylara, sıradışı formüller bulabilirsiniz. Kendinizi farklı, özgün ifade etmenin yolunu bulabilrisiniz.

Akşam 23:38’de Güneş’le Ay birleşip Yeniay’ı oluşturacaklar. Yeniliklerin zamanı gelmeye başlayacak. Ancak her zaman altığını çizdiğim gibi, yeni bir işe başlamak için Hilal’i görmelisiniz. Karanlıktaki gökyüzü önünüzü görmeden hareket etmek anlamına gelir. Dua etmek, dilekte bulunmak içinse oldukça güzel zamanlar bunlar…

31 Ocak Cuma
Ay değişken Kova burcunda… Aynı zamanda toplumsal konulara yönelebilirsiniz. Herkesin eşitliğine, haklarına karşı duyarlı olabilirsiniz. Kendinizi daha özgürce ortya koymak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, gruplara katılabilrisiniz.

Gün içindeki etkilere bakarsak, Ay’la Satürn karesi duygularınızı dengelemeniz gerektiğini söylüyor. Eğer fazla bireysel davranırsanız bazı engelemelerle karşılaşabilirsiniz. Canınızın sıkılmaması için disiplini elden bırakmamalısınız.

Ay ile cesur Mars arasındaki üçgen açı hızlanmanıza sebep olabilir. Duygularınıza kapılmamalısınız. Başkalarının etkisiyle hareket etmemelisiniz. Provakasyona açık olduğunuzu bilmelisiniz.

Günün en güzel etkisi ilişki gezegeni Venüs’ün geri hareketinin sona ermesi… İkili ilişkilerde ters giden şeyler, yavaş yavaş düzelmeye başayacak. Maddi açıdan da daha rahat olabilirsiniz. Venüs geri giderken neye, kime, ne kadar değer verdiğinizi ve değer gördüğünüzü gözden geçirmenizi sağlamış olmalı….

Akşam 18:45’ten başlayarak, cumartesi sabahı 05:45’e kadar AyBoşlukta olacak. Bu süreçte boşa gitmesini istemediğiniz işleri bekletmelisiniz.

1 Şubat Cumartesi
Sabah erken saatlerde Ay naif Balık burcuda… Romantik birhafta sonu sizi bekliyor. Olaylara daha duygusal bakabilirsiniz. Fedakarlık, hassaslık ön planda olacak. sevdiğiniz bir kişiye açılmak için bundan güzel bir gün olamaz. Ay’ın en verimli günleri 1-4 Şubat arasında olacak. Bu günleri artmasını, çoğalmasını istediğiniz şeylere ayırmalısınız. Küçük de olsa atacağınız adımlar zaman içinde büyüyecek, verimli olacak. İstediğiniz şeye başlama fırsatınız yoksa bile bir kağıda ot almanız bile etkili olabilir. İlk adımı bugünlerde yapmanın yararını görebilirsiniz.

Ay’ın ilk bağlantısı akıl gezegeni Merkür’le… Merkür de, gün içinde Balık burcuna geçiş yapmış oluyor. Ancak hiç rahat etmediği bu burçtayken aklınız dağılabilir. Odaklanma zorluğu yaşayabilirsiniz. Gelecek hafta geri harekete başlayacak olan Merkür zor durumda… O yüzden akıl karşıklığı yaşayabilirsiniz. Hesap, kitap ya da planlama gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız.

Ay ile hülyalı Neptün kavuşumu romantizmi artırıyor. Bugün reel olaylar açısından zor, duygusal açıdan kolay bir gün. Bu dengeyi kurduğunuzda kolayca akıp gideceksiniz.

2 Şubat Pazar
Ay Balık burcunda… Pazar gününü akışa bırakmak için oldukça güzel şartlar oluşuyor. Başkalarına yardım etmek ruhunuzu besleyecek. Belki de hiçbir şey yapmadan oturabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın sadece o ana konsantre olursanız bugünün güzelliğini keşfedeceksiniz. Balık’ın verdiği hassasiyetle, olaylarla birlikte akacak, evrenle bir olacaksınız.

Günün tüm açıları oldukça yumuşak… Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki bağlantı siz bir şey istemeden herşeyin size geleceğini söylüyor. Manevi, dini, spritüel konulara yönelebilirsiniz. Sezgileriniz artabilir. İlahi olanla bağlantınız gelişebilir.

Ay, Pluto altmışlığıyla, zor gözüken şeyleri aşabilirsiniz. Duygularınıza güvenerek hareket etmeniz sayesinde güçleneceksiniz. Aşılmaz sandığınız konuların biraz fedakarlıkla hallolduğunu görüp sevinebilirsiniz.

Ay, Venüs altmışlığı da size desteğe gelmekte… İlişkilerinizi geliştirip, etrafınızla bağlantı kurabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ya da değer verdiğiniz insanlarla hoşça zaman geçirebilirsiniz.

Ay, Satürn üçgeni, sorumlukları dengeleyebileceğinizi gösteriyor. Yaptığınız fedakarlıklar, başkalarına uyum sağlamanız sayesinde sizin de işleriniz kolayca ilerleyecek. Sorun olan şeyleri kolayca aşabileceğinizi düşünüyorum. Yeter ki duygularınıza teslim olun, hayatı daha büyük bir boyutta görmeyi başarın…

Akşam 18:35’te boşluğa düşen Ay, Pazartesi sabaha kadar, kendinizi şımartmak için fırsat veriyor. Kişisel bakım, hijyen için fırsat yaratabilirsiniz. Yumuşak kremlerle oyalanmak, cilt bakımı yapmak hoşunuza gidebilir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER