Habertürk 27.02.2012

27 Şubat haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 27 Şubat haftasını yorumluyor... Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Haftanın ilk yarısında etkin olacak Güneş-Plüton altmışlığı, iş ve kariyer girişimlerimizde başarı elde etme şansı verirken, kişiliğimizi, yaratıcılığımızı ve otoritemizi güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Otorite temsilcisi kişilerle görüşmelerimizi, önemli iş ve girişimlerimizi, Perşembe öncesindeki üç günlük sürece denk getirebiliriz. Perşembe günü ise bu alanlarda streslere ve mücadelelere açık olacağız.

27 Şubat haftasına astrolojik bakış

Hafta sonunda stresli gezegensel etkileşimler öne çıkıyor. Güneş-Mars karşıtlığı ve Venüs-Satürn karşıtlığının etkinliğini göstereceği Cumartesi ve Pazar günlerinde kendimizi kabul ettirmekte sorun yaşayabiliriz. İş ve kariyer konularında, müşteri ilişkilerinde, önemli kişilerle toplantı ve görüşmelerde, özel ilişkilerimizde şartları fazla zorlamasak isabet ederiz. Önemli teklifler, ortaklaşa projeler, sosyal organizasyonlar açısından agresif, rekabete açık, geciktirici veya engelleyici etkiler hakim gözüküyor. Sağlığımıza da dikkat etmemizde, kendimizi gereksiz yere hırpalamaktan, yorgunluklardan uzak kalmamızda fayda var. Özellikle de kalp ve dolaşım, tansiyon sorunumuz mevcut ise. Sportif aktivitelerde sakatlıklarla karşılaşmamak adına temkinli olmamız isabetli olur. Sakarlık ev kaza riskleri hayli fazla hafta sonunda (Cuma gününden başlayarak)

Haftanın günlere göre detaylı değerlendirmelerine gelince…

Pazartesi gününe başlarken Ay Boğa burcunda ilerliyor. Şartları sabitleştirmek ve güvenceye alabilmek açısından güzel bir gündeyiz. Yapacağımız iş ve girişimlerde daha rahat ilerleyebilir, arzu ettiğimiz somut sonuçları elde edebiliriz. Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter kavuşumunun etkisi henüz devrede iken, Ay-Güneş altmışlığı da kesinleşecek. Bu çok olumlu etkilerin ardından Ay-Plüton üçgeni de etkinleşiyor. Tüm bu uyumlu ve etkili açıların ardı ardına geliyor olması, girişeceğimiz tüm işlerde pozitif geri dönüşler alma imkanımızı arttırıyor. Gün boyunca devam eden bu etkiler, akşam saatlerinde Ay-Mars yakınlaşmasıyla daha da güçleniyor. Doktorlarla, avukatlarla, dini kişilerle ve profesyonel kişilerle görüşmek, davalara girişmek, etkin ve unvanlı kişilerle birlikte işlere girişmek, onlardan yardım istemek, seyahatler, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgili girişimler, özel ilişkilerde başarı, ilişkide derinleşmek, irade gerektiren işlere girişmek, mücadeleye başlamak için uygun bir gündeyiz!

Salı günü boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Huzur ve güven elde etmek, somut adımlar atmak, garantici yatırımlar yapmak açısından gayet güzel bir gündeyiz. Ay-Mars yüzyirmiliğinin güçlü ve enerjik etkisi sabah saatlerinde henüz bizimle. Bu saatlerde Güneş-Plüton altmışlığı da kesinleşiyor. Bu olumlu açılar iş ve kariyer girişimlerimizde başarı elde etme şansı verirken, kişiliğimizi, yaratıcılığımızı ve otoritemizi güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Otorite temsilcisi kişilerle görüşmelerimizi, önemli iş ve girişimlerimizi aktif etmek açısından gün boyunca olumlu etkiler var. Kendimizi güçlü ifade edebilme kapasitemiz hayli yüksek. Başkaları üzerinde etki ve karizma ortaya koymak açısından bu iyi bir fırsat. Akşam saatlerinde Ay-Merkür altmışlığının iletişim ve haberleşmede, sözlü ve yazılı ifadede güçlendiren etkisi de devreye giriyor. Önemli görüşme ve toplantılarımızı bu güne denk getirmemiz gayet yerinde olur. En son açısını Merkür ile yapacak olan Ay 21:46’da boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında girişeceğimiz iş ve yapacağımız görüşmelerde aradığımız somut sonuçları alamayabiliriz.

Çarşamba sabahı 05:27’te Ay İkizler burcuna geçiyor. İletişimsel anlamda çok aktif, tempolu ve fikirsel anlamda hareketli bir güne başlıyoruz. Esnek ve açık fikirli olmamız, duruma göre kararlarımıza yön verebilme yeteneğimizi öne çıkarabilirsek, daha başarılı olabiliriz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün doksanlığının yanıltıcı, kararsız bırakan etkilerini göz ardı etmesek iyi ederiz. Önemli kararlarımızı, konuşma, yazışma ve toplantılarımızı öğle öncesi saatlere denk getirmesek isabetli olur. Zira, sonradan fikir değiştirilmesi, vazgeçilmesi, kararsızlık yüzünden sonuca varılamaması, yanlış kararlar alınması veya yanlış yönlendirilme, aldatılma gibi riskler hayli fazla. Ay-Uranüs altmışlığının yaratıcılığımızı dengeli bir şekilde ortaya çıkarabilmemize ve yeni şeyleri daha rahat ifade edebilmemize imkan sağlayan olumlu etkileri öğle üzeri devreye giriyor ve bütün öğleden sonra etkisini gösteriyor. Geç akşam saatlerinde ise yakınlaşan Ay-Güneş doksanlığının gerginleştirici etkileri devreye giriyor. Bu saatlerde özel ve sosyal ilişkilerimizde, aile içi ilişkilerde şartları fazla zorlamasak daha iyi olur.

Perşembe gününün tamamında Ay İkizler burcunda ilerliyor. Günlük olayların hız ve temposuna yetişmekte zorlanabilir, stres ve gerginlik hissedebiliriz. Çekişmeli ve rekabetin dozunu uç noktalara çekebilecek, provoke edici enerjilerin hakim olacağı bir gündeyiz, dikkat! Sabah erken saatlerde Ay-Güneş arasındaki doksan derecelik dik açı iyice etkinleşiyor ve hemen ardından Ay-Mars arasındaki doksanlık dik açı kesinleşiyor. . Gün boyunca, ama özellikle de öğle öncesindeki saatlerde iş ve kariyer konularında, müşteri ilişkilerinde, önemli kişilerle toplantı ve görüşmelerde, özel ilişkilerimizde şartları fazla zorlamasak isabet ederiz. Sağlığımıza da dikkat etmemizde fayda var. Otorite temsilcisi kişilerle, özellikle de erkek figürleriyle önemli toplantıları, müşteri ilişkileri ve büyük çaplı alışverişleri bu güne denk getirmek pek iyi fikir gibi gözükmüyor!

Cuma gününün büyük kısmında Ay İkizler burcunda ilerliyor. İletişim trafiğinin yine hareketli, ama bu kez pozitif yönde akacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde Ay-Venüs arasında altmış derecelik uyumlu açı kesinleşiyor. Özel ve sosyal ilişkilerde, artistik ve sanatsal konularda, giyim kuşam veya estetik güzellikle ilgili konularda adımlar atmak adına gayet olumlu saatlerdeyiz. Yaratıcılığımızı etkin bir şekilde iş ve projelerimize yansıtabileceğiz. Ay-Satürn arasındaki yüzyirmi derecelik uyumlu açı, daha evvelce ucu açık kalmış işlerimizi tamamlama, somutlaştırma, ortaya koyma şansı veriyor. Ama 15:14’te Ay’ın boşluğa girişinden, Ay’ın Yengeç burcuna geçiş yapacağı 17:09’a kadarki süreçte atacağımız adımlardan ve girişimlerimizden somut ve kalıcı sonuçlar elde etmemiz zor olabilir, dikkat! Akşam saatlerinde etkin olacak Ay-Merkür doksanlığı, kararlarımızda sübjektif kalabileceğimizi gösteriyor. Kararlarımız ve konuşmalarımızda ve duygularımız öne çıkacağından, mantıklı kararlar almakta zorlanabiliriz. Kırıcı konuşmalara ve yazışmalara açık saatlerde bulunduğumuzun farklında olursak, gereksiz stres yaşamayız. Akşam saatleri sonrasında Ay-Neptün yüzyirmiliği etkinleşiyor ve manevi değerlere, sanatsal yaratıcılığa, fedakarlık ve vericilik enerjisine daha açık hale geliyoruz. Spritüel çalışmalar açısından bu saatleri değerlendirebiliriz. Ay-Uranüs doksanlığının etkin olacağı geç saatlerde ise, ani ve beklenmedik durum değişikliklerine, duygu patlamalarına açık olacağız…

Cumartesi günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Ailevi ve milli temaların ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Gün boyunca duygusal halimiz dalgalı bir seyir izleyecek. Kah yapıcı etkiler, kah stresli etkiler devrede olacak. Biraz karmaşık bir gündeyiz kısacası. Ay-Jüpiter altmışlığının olumlu etkileriyle güne başlıyoruz. Sabah saatlerinde girişeceğimiz işlerden olumlu sonuçlar alabiliriz. Ardından gelecek Ay-Plüton karşıtlığı ise, duygusal gerginliklere, güç çekişmelerine işaret ediyor. Aile içi ilişkilere dikkat! Bu gergin etkile öğle sonrasındaki saatlere de yayılıyor. Akşam saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Güneş yüzyirmilik açısıyla dengeye geliyoruz. Ardından devreye girecek Ay-Mars altmışlığıyla agresyonumuzu ve enerjimizi dengeleme imkanı yakalıyoruz. Ama günün geneline damgasını vuracak Güneş-Mars karşıtlığı, stresli etkilerin baskın olacağına dikkat çekiyor. Kendimizi iyi ayarlamalıyız. İş ve kariyer konularında, müşteri ilişkilerinde, önemli kişilerle toplantı ve görüşmelerde, özel ilişkilerimizde şartları fazla zorlamasak isabet ederiz. Sağlığımıza da dikkat etmemizde, kendimizi gereksiz yere hırpalamaktan, yorgunluklardan uzak kalmamızda fayda var. Özellikle de kalp ve dolaşım, tansiyon sorunumuz mevcut ise. Sportif aktivitelerde sakatlıklarla karşılaşmamak adına temkinli olmamız isabetli olur. Sakarlık ev kaza riskleri hayli fazla hafta sonunda…

Pazar günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Aile içi ilişkilerin önem kazanacağı, duygusal güvence arzumuzun artacağı, ülkemizi ve halkı ilgilendiren konuların gündemimizde daha fazla yer alacağı bir gündeyiz. Kararlarımızda duygularımız öne çıkacak. Satürn etkisinin kendini ziyadesiyle göstereceği bu günde, girişimlerimizde hızlı ilerlemekte, kendimizi ve duygularımız ifade etmekte zorlanabiliriz. Alışverişlerimizde, yeme içme konusunda, artistik ve sanatsal projelerimizde, fiziksel görünümümüz ve estetik zarafet ya da dekorasyonla ilişkili konularda, sosyal ve özel ilişkilerimizde engellenme, geciktirilme, bastırılmışlık hissi ön plana çıkabilir. Önemli teklifler, ortaklaşa projeler, sosyal organizasyonlar açısından agresif, rekabete açık, geciktirici veya engelleyici etkiler hakim gözüküyor. Bu yüzden bizi biraz rahatlatacak doğa yürüyüşlerini, yalnız kalmayı ve biraz kendimizi dinlemeyi, sevdiğimiz kişilerle, kendimizi anlatmakta zorlanmayacağımız kişilerle bir araya geleceğimiz çok kalabalık olmayan ama özel kalan görüşmeleri tercih edebiliriz.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner Döşer
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER