@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.07.2015

27 Temmuz-2 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta hayatı fazla ciddiye aldığımız günler yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

27 Temmuz Pazartesi

27 Temmuz-2 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyerek başlıyoruz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi çok daha hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmeliyiz. Gün boyunca ilginç tesadüfler ve mutlu karşılaşmalar yaşayabilir, ihtiyaç duyduğumuzda dostlardan destek alabiliriz.

28 Temmuz Salı
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bugün ön plandaki temalarımız olabilir. Sabah saatlerinde dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir, yaratıcılığımızı ortaya koyabilir ve kronik endişelerinizle yüzleşerek onları şifalandırma fırsatı yakalayabiliriz. Öğleden sonra daha da rahatlamaya başlayabilir, oldukça şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde çeşitli fırsatlar da söz konusu olabilir. Saat 16:37’den 21:48’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 21:48’de 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Akşam saatlerinde kendimizi oldukça keyifli hissedebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Özellikle iş arkadaşlarımızla yemeğe çıkmak, dostlarla keyifli sohbetler veya sanatsal çalışmalar için son derece uygun bir akşam.

29 Temmuz Çarşamba
Bugün hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren her şeyin son derece kadersel şekilde değişmeye başladığını fark edebiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüz yüksek olabilir ve sezgilerimize güvenebiliriz. Merhamet ve empati gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Günün ikinci yarısında ise duygusal baskılar söz konusu olabilir. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve hayatımızda bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz.

30 Temmuz Perşembe
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı esnek olmamız gerekebilir. Öğleye doğru ise rekabete ve mücadeleye çok açık olabileceğimizden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Akşama doğru bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Saat 21:51’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak.

31 Temmuz Cuma
Saat 00:41’de başlayacak 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Sabahın erken saatlerinde ilginç tesadüfler söz konusu olabilir ve olayların çok kadersel aktığını fark edebilirsiniz. Ancak bunun hemen ardından Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissetmeye başlayabilirsiniz. Saat 13:42’de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Aslan-Kova Dolunay'ı kendimizi ortaya koyma ve grupla birlikte hareket etme düşüncelerimizi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, kendimizi düşünmekle hümanizmi dengeleme çabası, mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını getirir. Keyifle değerlendirmenizi dilerim. Bugün ayrıca geri gitmekte olan Venüs tekrar Aslan Burcu’na geri dönüyor ve böylece ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para konularında 8 Ekim tarihine kadar eğlenceyi, canlılığı, özgüveni ve cömertliği tekrar öne çıkarıyor. Öte yandan yine bu konularda 6 Eylül’e kadar geri hareketin verdiği dengesizlikleri de hissedebilir, geçmişe yönelik hesaplaşmalara girişebilir ve kararlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz.

1 Ağustos Cumartesi
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun bir gün. Sabahın erken saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelse de sonrasında dostlardan destek almak kolay olabilir. Akşama yaklaştıkça iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Akşam saatlerinde ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla, finansal sorunlarla veya otorite figürleriyle uğraşmamız gerekebilir. Kısacası Cumartesi gecesi kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalıyız.

2 Ağustos Pazar
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun bir gün. Gece yarısından itibaren kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorabilir. Saat 01:03’ten 01:37’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacak. 01:37’de başlayacak 2,5 günlük süreçte ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. Özellikle bugün öğleden sonra saatlerinde ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Ancak dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Zihinsel yaratıcılığın da yüksek olduğu ve bu yüzden ilginç fikirlerin ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. Bugün ayrıca iş, sorumluluk ve zorluklar gezegeni Satürn düzenli hareketine dönecek. Satürn hayatımızın belkemiği gibidir ve başta işimiz olmak üzere hayat düzenimizle ilgili her şeyi sembolize eder. 14 Mart 2015 tarihinden beri, yani 4 aydan fazla zamandır hepimiz işimizi ve genel olarak hayatımızı fazlasıyla sorguladık. Bu süreçte pek çok kişi hayat planlarını değiştirme ya da yeniden gözden geçirme yoluna gitmiş, daha fazla özgürleşebilmek için hâlihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar vermiş olabilir. Eğer bu süreyi yeni atılacağınız yolda gereken değerlendirmeleri, araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullandıysanız, şimdi ileriye yönelik harekete geçmenizin ve planlarınızı uygulamaya koymanızın zamanı geldi demektir. Her durumda işler rayına oturmaya başlayacak diyebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER