28.08.2017

28 Ağustos- 3 Eylül 2017 haftası astrolojik yorumu

Bu hafta yılın diğer haftalarına göre daha sakin geçecek. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

28 Ağustos Pazartesi:

28 Ağustos- 3 Eylül 2017 Haftası İçin Astrolojik İpuçları
Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Bugün hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında önce kontrol dışı koşullarla karşılaşabilir, geçmiş ve geleceği sorgulayabilir, ardından da gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Saat 12.37’den 22.47’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 22.47’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ise kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz.

29 Ağustos Salı:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında İlkdördün’ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise belirsizlikler ve karmaşalar söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir.

30 Ağustos Çarşamba:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak günün büyük çoğunluğunda bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları çok fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Neyse ki akşama doğru bulduğumuz desteklerle oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Akşam saatlerinde ise doğru yolda olduğumuzu ve hedeflerimize kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz.

31 Ağustos Perşembe:
Bugün sabah saatlerinde kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabahın erken saatleri yenilik, yaratıcılık ve ekip çalışmaları açısından son derece uygun saatler olabilir. Saat 07.42’den 11.18’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 11.18’ de başlayacak 2,5 günlük sürece göre ise hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim gezegeni Merkür Aslan Burcu’na geçerek 10 Eylül’e kadar iletişimin daha canlı, sıcak, özgüvenli ve eğlenceli olacağını ve önem sıralamasında kendimizi ilk sıraya koyacağımızı sembolize ediyor. Ancak Merkür’ün 5 Eylül’e kadar geri harekette olduğunu da unutmamalıyız.

1 Eylül Cuma:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün ilk yarısında saatlerinde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Sezgilerimizin de ne kadar yüksek olduğunu fark edebiliriz. Fakat günün ikinci yarısında güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Cuma günü adeta iki ayrı günü içiçe yaşıyor gibi hissetmemiz mümkün olabilir.

2 Eylül Cumartesi:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Öğleden sonra şifa çalışmaları ile ilgilenebilir, ancak akşama doğru aniden gelişen beklenmedik olaylarla gerginlik hissedebiliriz. Saat 19.29’dan 23.06’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 23.06’da başlayacak 2,5 günlük sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Bugün yaratıcılığımızı ifade etmek, alternatif yaklaşımlar geliştirmek, kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için yüksek bir motivasyon duyabilir ve yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

3 Eylül Pazar:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Ancak gün boyunca kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Öte yandan zihnimiz bugün son derece aktif olabilir. Aşırı derecede dinamik bir zihin en sonunda gerginliğe ve sözlerimizin çok sert çıkmasına sebep olabilir. Bugün aklınıza ilk gelen sözü öfkeyle ifade etmemek için öncelikle zihninizdeki sesleri sakinleştirecek aktiviteler içinde bulunmanızı, özellikle de meditasyon yapmanızı tavsiye ederim.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER