@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2016

28 Mart-3 Nisan haftasının astrolojik yorumu

Size tavsiyemiz, bu hafta yaşayabileceğiniz anlaşmazlıkları tartışarak çözmeye çalışmayın. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları...

28 Mart Pazartesi burç yorumu

Haftaya saat 08.46’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteğiyle başlıyoruz. Öte yandan gün boyunca gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Hedeflerimize yönelik hareket etmek, kendimizi hırslı ve güçlü hissetmek açısındansa avantajlı bir gün olabilir. Enerjimiz çok yüksek olabileceğinden her türlü fiziksel aktivite, özellikle de açıkhava yürüyüşleri ve spor bugün hepimize çok iyi gelebilir.

28 Mart-3 Nisan haftasının astrolojik yorumu
 

29 Mart Salı burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştiremeyebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar ve sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Öğle saatlerine doğru duygularımızı içten ve canlı bir şekilde ortaya koyabilir, kendimizi kolayca ifade edebiliriz. Akşamüstü saatlerinde önce aşırılıklara kaçma eğilimi gösterebilir, sonrasında ise tam tersine içe kapanabilir, otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Bugün ilişkiler ile ilgili çok kadersel olaylar yaşayabilir, ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve zorlansak da geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz.


30 Mart Çarşamba burç yorumu

Bugün saat 03.56’dan 19.45’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 19.45’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolü oldukça zorlayıcı bir etki altında olacak. Zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirebileceği baskıyı hissedebilir, sert sözler sarf edebiliriz. Bu yüzden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici de olabilir. İkili ilişkilerle ilgili de bugün biraz endişeli ve kırılgan olabileceğimizi hesaba katarak tartışmalara girmemeye özen göstermeliyiz.
 

31 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Öğleden sonra saatlerine kadar ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebilir, sonrasında ise Sondördün’ün getirebileceği gerginlikten etkilenebiliriz. Bugün zihin ve iletişim sembolü oldukça zorlayıcı etkiler altında olacak. Sözlerimiz çok ani ve sert çıkabileceğinden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayacaktır. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de yine pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler yaratıcı fikirleri ve buluşları destekleyebilir.


1 Nisan Cuma burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanmaya başlayabiliriz ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini ve hayatımızı nelerden arındırmak istediğimizi daha iyi kavrayabiliriz. Baskı altında hissetmek gücümüzü zorlarken aniden gelişen olaylar gerginliği daha da yükseltebilir. Öğle saatlerinde ise kendimizi ifade etmekte zorlanabilir, duygu-mantık çelişkisi yaşayabiliriz. Neyse ki günün ikinci yarısı çok daha rahat geçecek gibi duruyor. Öğleden sonra saatlerinde keyfimiz yerine gelebilir ve sosyalleşmek ve diğerlerine uyum sağlamak çok daha kolay olabilir. Saat 18.40’dan sonra kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de pek fazla risk almamamızda fayda olabilir.
 

2 Nisan Cumartesi burç yorumu

Saat 03.38’de başlayan yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca desteklenmek ve hedeflerimize yönelebilmek bizi güçlü hissettirebilir. Motivasyonumuz ve enerjimizin son derece yüksek olduğu cumartesi gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


3 Nisan Pazar burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de uygun günler olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz yükselebilir ve kendimizi daha da özgüvenli ve rahat hissedebiliriz. Desteklendiğimizi hissetmek her şeyin yolunda olduğu duygusunu verebilir.  Öğleden sonra saatlerinde daha fazla sosyalleşebilir ve heyecanlı, yaratıcı saatler geçirebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER