@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2013

28 Ocak-3 Şubat 2013 haftası astrolojik ipuçları

28 Ocak-3 Şubat 2013 haftasında gökyüzü oldukça sakin. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da haftaya dair astrolojik ipuçları veriyor.

28 Ocak Pazartesi

28 Ocak-3 Şubat 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya canlı, rahat ve özgüvenli başlıyoruz. Bugün eğlenmek ve kendimizi ortaya koymak ihtiyacı duyabiliriz. Yaratıcı işlerle uğraşanlar için parlamalarının kolay olduğu bir gün olabilir ve özellikle sabah saatlerinde çok kadersel karşılaşmalar da yaşanabilir. Saatler ilerledikçe rekabeti, muhalefeti, çaba sarf etmeyi tetikleyen durumlar ortaya çıkabilir ve sakin kalmak zor olabilir.
Bu gösterge daha atak olabilmek için bizi destekleyebilir de. Saat 19.00 sonrasında girişimlerden çok net bir sonuç çıkmayabileceğini bilerek planlarınızı yapmanızı tavsiye ederim.

29 Ocak Salı
Saat 01.28’den itibaren başlayarak 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge işleri toparlamaya, daha titiz çalışmaya ve detayları görmeye davet ediyor bizi. Sabahın çok erken saatlerinde belirsizlik, karmaşa ve konsantrasyon zorlukları hissetseniz de günün geri kalanında bu havayı üstünüzden atabileceksiniz. Öğlene doğru keyfiniz ve iyimserliğiniz artarken özellikle verdiğiniz sözlerde ve konuşmalarınızda abartılara kaçmamaya özen göstermelisiniz. Öğleden sonra kısa bir süre için endişeleriniz olsa da akşama doğru kendinizi son derece güçlü hissedebilir, desteklendiğinizi görebilir ve özellikle iş ve para konularında çalışmalarınızın somut sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

30 Ocak Çarşamba
Bugün gökyüzünde çok fazla hareket yok ve adeta işlerin detaylarına takılmış çalışıyor gibiyiz. Akşama doğru çok kadersel şekilde ihtiyaç duyduğunuz destekler karşınıza çıkabilir. Bugün saat 13.37’de Şans gezegeni geri hareketini bitirip düzgün hareketine dönecek. 4 Ekim’den beri çok ümit vaad ettiği halde bir türlü netleşmeyen bazı konuların artık çok daha rahat aktığını görebilir, kendinizi daha rahat, iyimser, inançlı ve hepsinden de fazla şanslı hissedebilir, daha büyük bir bolluk bereket hissi içinde olabilirsiniz. Özellikle eğitim, iletişim, yayıncılık ve seyahat işleriyle uğraşanların hayatında işler çok daha yolunda gitmeye başlayabilir ve diğerleri de kişisel eğitim ve seyahat planlarını netleştirebilirler. Gece yarısından sonra oluşacak bir gösterge etkisini gün boyunca hissettirmeye başlayabilir ve buna göre otorite figürleriyle anlaşmak oldukça zorlaşabilir. Babamızla, eşimizle veya yöneticimizle önemli konuları konuşmak veya bir sorunu çözmeye çalışmak için hiç uygun bir gün olduğu söylenemez. Birkaç gün sabrettikten sonra çözümleri görmek ve harekete geçebilmek çok daha kolay olacaktır.

31 Ocak Perşembe
Saat 00.44’te netleşecek olan zorlu gösterge bugün de aynı Çarşamba günü gibi otorite figürlerinden yana işlerin kolay akmayabileceğini işaret ediyor. Böyle günlerde kişileri ve olayları zorlamak hiç uygun olmasa da, kendi içimizde otorite kavramını sorgulamak ve bizi nerelerde durdurduğunu fark etmek için önemli fırsatlar da yakalayabiliriz. Kendinizi ortaya koymanızı engelleyen, adeta duvara çarpıyor hissettiren kişi, olay veya durumlar neler ve bunları nasıl aşabilirsiniz gibi konularda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca saat 08.36’dan itibaren 2,5 günlük bir gösterge başlıyor ve bu sürede ikili ilişkilerin, ortaklıkların, uyum ve dengenin çok önemli olacağını, sosyalleşmenin ise oldukça fazlalaşacağını tahmin edebiliyoruz. Ani olaylar ve şaşırtıcı gelişmeler ise bugün aradığınız bu denge hissinden zaman zaman uzaklaştırıcı olabilir. Akşam saatleri ise çok daha rahat, keyifli ve iyimser geçebilir. Perşembe akşamı keyfinizi çok uzatmadan tadında bırakmanızı tavsiye ederim. Gece yarısından sonra oluşacak bir gösterge etkisini gün boyunca hissettirmeye başlayabilir ve buna göre çok kadersel konuşmalar, anlaşmalar ve kararların ortaya çıkacağı günler bizi bekliyor olabilir.

1 Şubat Cuma
Gece yarısından sonra bütün iyi niyetinize rağmen kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz ve zorlanmanız mümkün. Ancak Cuma günü sabahın erken saatlerinde çok olumlu bir gösterge gerçekleşecek ve günün geri kalanında başka bir hareket gözükmediğinden tüm güne damgasını vuracak. Buna göre gün boyunca son derece sosyal olabilir, arkadaşlarımızla bilginin, iletişimin, sohbetin çok rahat aktığı ortamlarda bulunabilir, kendimizden ve hayattan memnuniyet duyabiliriz. Her şey son derece kolay ve akıcı olabilir. Öte yandan gece yarısından sonra oluşmuş olan göstergenin gün boyunca kadersel konuşmalar, anlaşmalar ve kararları ortaya çıkarabileceğini de unutmamalıyız.

2 Şubat Cumartesi
Bugün ilişkilerle ilgili olan iki gezegen birden burç değiştiriyor ve böylece önümüzdeki günlerde özel hayatımızda her şeyin oldukça farklı olabileceğini sembolize ediyor. Empati ve fedakarlık oldukça yükselebilir ve herkes birbirinin ideallerine daha fazla hoşgörü gösterebilir. Bugün saat 14.02’ye kadar önemli bir adım atmamak ve gözlemci kalmak yerinde olacaktır. Bu saatten itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve duygusal olarak yoğun ve derin hissedeceğimiz, sezgilerimizin çok güçlü olacağı günlere işaret ediyor. Öğleden sonra sırasıyla motivasyon ve cesaret, ilişkilerle ihtiyaçları dengeleme çabası ve daha sonra da ilham gücümüzün yükselmesi ön planda hissettiğimiz temalar olabilir. Akşam saatlerinde empatinin yükselmesi ve duygusal ihtiyaçlarımızın karşılandığını hissetmemiz bizi daha fazla yumuşatabilir.

3 Şubat Pazar
Duygusal derinliğimiz ve yoğunluğumuz devam ediyor ancak Pazar günü biraz daha farklı duygular içinde olabilir, bu aşırı derinliğin biraz sıkıntısını da hissedebiliriz. Sabahın erken saatlerinde daha sakinken daha sonra biraz kaygılı olmaya başlayabiliriz. Hayatı aşırı ciddiye alan, sorumlulukları, finansal konuları fazla önemseyen ve bütün bunlar yüzünden karamsarlaşan biri haline gelmeye başlarsanız bu ruh haline kendinizi fazla kaptırmamaya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Öğleden sonra gerçekleşecek olan Sondördün biraz daha harekete geçmemize, hırslanmamıza tetikleyici olabilir. Pazar günü kendi kabuğumuzda ve kendi duygusal derinliğimizde yoğunlaşmak isteyebiliriz. Hırslarımız, tutkularımız ve korkularımızla yüzleşmek için çok uygun bir gün olabilir.

İyi haftalar…

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER