@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.12.2014

29 Aralık-4 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta enerjik, mücadeleli ve iletişimin yoğun olacağı günler yaşayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

29 Aralık Pazartesi

29 Aralık-4 Ocak haftasının astrolojik yorumu
Haftaya enerjik, mücadeleci, canlı ve hareketli başlıyor ve risk almak istiyoruz. Sabahın erken saatlerinde beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir ve korkularla yüzleşmemize sebep olacak olaylar duygusal baskı yaratabilir. Ardından geçmişle yüzleşmek zorunda kalabilir ve her şeyin çok kadersel biçimde geliştiğini fark edebilirsiniz. Kısacası Pazartesi sabahı sakin ve sabırlı olmayı başaranlar için daha kolay geçecek. Öğleden sonra ise motivasyon ve gücümüzün çok daha fazla yükseldiğini fark edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Akşama doğru duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelse de akşam saatlerinde çok daha mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Gece boyunca daha fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Pazartesi gecesini en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

30 Aralık Salı
Salı günü saat 12:57’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve her ne kadar harekete geçme içgüdümüz yüksek olsa da önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım. Saat 12:57’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Günün geri kalanında ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz de yükselebilir ve çok daha sakin saatler geçirebiliriz.

31 Aralık Çarşamba
Bugün yine huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün ilk yarısında bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Böylece bazı endişelerimizi şifalandırma şansına kavuşabiliriz. Sabah saatlerinde oldukça keyifli ve sakin bir gökyüzü söz konusu olsa da, saatler ilerledikçe hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı ve baskıcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olacak. Yeni yıla huzurlu girmek isteyenlerin bu noktaya dikkat etmelerinde fayda olacak. Mutlu yıllar!

1 Ocak Perşembe
Yeni yılın ilk saatleri savaş gezegeninin etkisiyle yüksek dinamizm ve gerginlik riski taşısa da, sabah saatlerinde önce kendimizi rahat şekilde ifade edebilir, sonrasında ise hep keyif veren şeylerle ilgilenebilir, mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Gerek sosyalleşmek, gerek romantik saatler geçirmek ya da sanatla ilgilenmek ve böylece hayatın tadını çıkarmak için güzel bir gün olabilir. Yalnız saat 14:19’dan 19:09’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak yerinde olacak. Saat 19:09’da 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Akşam saatlerinde bazı sorumluluklar ve zorunluluklar bizi kısıtlanmış hissettirebilir. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Bugün gün boyunca aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebileceğimizden yeme içme, alışveriş başta olmak üzere tüm davranışlarımızda farkındalık içinde olmayı hatırlamalıyız.

2 Ocak Cuma
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz ve ilham gücümüz de çok yüksek olabilir. Bu saatlerde biraz da karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Gününü ikinci yarısında oldukça sosyal olabilir, dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebiliriz. Akşama doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de her şeyin çok kadersel biçimde geliştiğini fark edebiliriz.

3 Ocak Cumartesi
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Öğle saatlerinde motivasyon ve gücümüzün daha da yükseldiğini fark edebilir, kendimizi en iyi şekilde ifade edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Saat 13:55 sonrasında ise gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak yerinde olacak. Bugün hayatımızda bizi kısıtlayan şeylere tepki göstermemiz, bu uğurda mücadeleye girişmemiz mümkün olabilir. Her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda değişim yaratmak istiyorsak bu günleri bir fırsat olarak kullanabiliriz.

4 Ocak Pazar
Saat 03:08’den itibaren Pazar gününe oldukça yoğun bir duygusallıkla başlıyoruz. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Gün boyunca ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz yükselebilir. Meditasyon yapmak, su kenarı yerlerde olmak, sinemayla ya da müzikle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü ayrıca ilişkilerle ilgili somut adımlar atmak, kendimizi sağlamda hissetmek ve şifa çalışmaları yapmak için de son derece uygun bir gün olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER