@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.05.2017

29 Mayıs-4 Haziran haftasının astrolojik yorumu

İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık yorumu Pudra.com'da.

29 Mayıs-4 Haziran haftasının astrolojik yorumu şu şekilde; 

29 Mayıs-4 Haziran haftasının astrolojik yorumu
29 Mayıs Pazartesi:
Haftaya duygularımız oldukça yoğun şekilde başlayabilir, kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde aniden gelişen olaylar gerginlik getirebilir. Öğleye doğru şifaya kavuştuğumuzu hissetsek de saat 09.00’dan 15.11’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 15.11’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde ise eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek. İki zorlayıcı gezegen karşı karşıya gelerek başta ilişkiler ve ortaklıklar olmak üzere pek çok konuda yüzleşme, rekabet ve mücadeleler yaşanabileceğine dikkat çekecek. Özellikle eğitim, hukuk, siyaset, din, inanç ve felsefe konuları üzerinde ciddi tartışmalar söz konusu olabilir. Çoğu zaman harekete geçecek cesaret ya da motivasyonu bulamamak, elimiz kolumuz bağlı hissetmek, engellendiğimizi ve desteklenmediğimizi düşünmek, yalnızlık hissetmek söz konusu olabilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği bugünlerde sözlere çok dikkat etmek gerekecek.
 
30 Mayıs Salı:
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Sabahın erken saatlerinde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Öğleye doğru ise kendimizi şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bu saatlerde enerjimiz ve yaşama sevincimiz de çok yüksek olabilir. Günün geri kalanında ise kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek zor olabilir. Yine de haftanın en rahat saatlerini salı gününün ilk yarısında yaşayacağımızdan, en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!
 

31 Mayıs Çarşamba:

Sabah saatlerinde oldukça uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Sonrasında da tüm hayatımızın dengede ve güvende olduğunu hissedebiliriz.  Öğle saatlerinde sosyalleşirken enerjimiz ve motivasyonumuz daha da yükselebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize doğru daha kolay yürüyebiliriz.  Öğle saatlerinde geçmişi sorgulamamızı gerektiren ve geleceğe dair karar vermemizi tetikleyen olaylarla da karşılaşabiliriz. Öte yandan saat 14:14’ten 19:15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 19:15’te başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki iki buçuk gün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca yaratıcılığımızı ifade etmek, alternatif yaklaşımlar geliştirmek, kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için fırsatlar çıkabilir. Ayrıca bugün iletişim gezegeni kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz için uygun koşullar olacağını sembolize ediyor. Zihinsel kapasitemizin çok yüksek olduğu bu günün özellikle ilk yarısını en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 
1 Haziran Perşembe:
Perşembe günü işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Bugün akşamüstü saatlerine kadar İlkdördünün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise belirsizlik ve karmaşanın yüksek olacağını, bu yüzden önemli kararlar vermemek gerekeceğini söylemeliyim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Bugün ilişkilerde de sorunları çözmek ve geleceğe yönelik sağlam bir zemin hazırlamak için son derece uygun göstergeler var. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 
2 Haziran Cuma:
Günün ilk yarısında kendimizi ifade etmek ve fikir birliğine varmak kolay olabilir. Ancak günün ikinci yarısı oldukça zor semboller birbirini takip edecek. Akşama kadar bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Gece saatlerinde ise önce endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalabilir, sonrasında ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Cuma gününün ikinci yarısında sakin ve esnek olanlar daha rahat edebilirler. Bugün gün boyunca kadersel şekilde gelişen olayların bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir ve doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Bugün ayrıca gökyüzünde güç savaşlarını tetikleyebilecek önemli bir sembolizm var. Bu etkiyi dışarıyla savaşmak yerine içimizde değerlendirdiğimizde hayatımızda önemli dönüşümler gerçekleştirecek gücü bulmamız mümkün olabilir. Ancak bunun için yaşayacağımız deneyimlere farkındalıkla yaklaşmamız ve en büyük endişelerimizle yüzleşerek şifalanmaya açık olmamız gerekecektir. Bol şans!
 
3 Haziran Cumartesi:
Saat 03:03’te başlayacak yeni döneme göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan bugün gerçekleşecek  önemli bir sembolizm, bugünlerde ilişkiler ve finansal konularla ilgili sürpriz olaylar ve ani değişiklikler söz konusu olabileceğinden çok dikkatli olmamız gerektiğini ve büyük riskler almamamızın daha mantıklı olacağını ortaya koyuyor. Neyse ki bugün gökyüzündeki başka bir önemli sembolizm de gün boyunca yeni deneyimler, fırsatlar ve açılımlardan yana son derece şanslı olabileceğimizi, ufkumuzu açacak yeni eğitimler, seyahatler ve ruhsal çalışmalara katılmak için de son derece uygun bir gün olacağını gösteriyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!
 
4 Haziran Pazar:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın çok erken saatlerinde kendimizi şanslı ve rahat hissetsek de öğleye doğru baskı hisleriyle yüzleşerek duygusal olarak zorlanmaya başlayabiliriz. Bugün ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve buluşmalar söz konusu olabilir. Genel olarak ilham gücünün çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Ancak aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olurken, en iyi fikir sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek olabilir. Bugün ayrıca savaş sembolü 20 Temmuz’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve artık fikirlerin değil duyguların çatışacağını sembolize ediyor. Bu süreçte duygusal ve içgüdüsel tepkiler vermek, fazlasıyla koruyucu olmak, kolayca kırılmak ve kabuğuna çekilmek ya da ani ve fevri davranmak gibi uçlara gidebilecek davranışlar söz konusu olabilir.  Harekete geçerken bu tip bir etki altında olmadığınıza emin olmanız büyük rahatlık getirebilir.
 
Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER