@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.03.2016

29 Şubat-6 Mart haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları Pudra.com'da.

29 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz ve bugün hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkıyor. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi ifade etmekte zorlanabilir, duygu-mantık çelişkisi yaşayabiliriz. Günün ikinci yarısında ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Saat 21.56’dan itibaren gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir.

29 Şubat-6 Mart haftasının astrolojik yorumu
 

1 Mart Salı burç yorumu

Saat 01.57’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gün boyunca kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi tam bilemeyebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Salı günü ayrıca ilişkilerde ve ortaklıklarda desteklendiğimizi hissetmemiz çok kolay olabilir.
 

2 Mart Çarşamba burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan gece yarısından itibaren Sondördün’ün getirebileceği gerginliği hissedebiliriz. Sabah saatlerinde ise otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Ancak öğleye doğru keyfimiz yerine gelebilir ve sosyalleşmek, diğerlerine uyum sağlamak ve yaratıcılığımızı ortaya koymak çok daha kolay olabilir. Öğleden sonra saatlerinde aşırılıklara kaçmadığımız sürece iyimser ve neşeli olsak da akşam saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Bu yüzleşmelerin sonucunun şifalanmak olduğunu unutmamalıyız.
 

3 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Saat 04.55’ten 12.02’ye kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamız da fayda olabilir. Saat 12.02’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bugün ilişkilerde sürprizler ve heyecanlar söz konusu olabilir. Sanatsal çalışmalarda ise çok daha yaratıcı olunabilir.
 

4 Mart Cuma burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Öğleye doğru da kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz yükselebilir ve kendimizi daha da özgüvenli ve rahat hissedebiliriz. Günün geri kalanı ise biraz daha zorlayıcı semboller içeriyor. Akşamüstü saatlerinden itibaren duygusal olarak zorlanmaya başlayabiliriz ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini ve hayatımızı nelerden arındırmak istediğimizi daha iyi kavrayabiliriz. Baskı altında hissetmek gücümüzü zorlarken akşama doğru aniden gelişen olaylar gerginliği yükseltebilir. Uzlaşıdan çok mücadele ve ani gelişmelere açık olduğumuzdan Cuma gününü ikinci yarısında sakin kalabilenler kazançlı çıkacaktır. Neyse ki akşam saatlerinde rahatlayabilir, iyimserleşebilir, manevi yönden çok güçlü hissedebilir, şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz.
 

5 Mart Cumartesi burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gün boyunca desteklendiğimizi hissetmek motivasyonumuzu yükseltebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü fark edebiliriz. Saat 18.06’dan 18.23’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 18.23’te başlayan yeni döneme göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öte yandan bugün gün boyunca zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara çok fazla eğilim gösterebiliriz. Meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemizde fayda olacaktır.Bugün ayrıca iletişim ve eğitim sembolü 22 Mart'a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Bu tarihe kadar sezgilerimiz ve ilham gücümüz yüksek olabilir ancak hesap ve dikkat gerektiren işlerde çok daha fazla zorlanabiliriz.
 

6 Mart Pazar burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca desteklenmek ve işlerimizin yolunda gitmesi bizi dingin hissettirebilir. Öte yandan bugün gün boyunca oldukça zorlayıcı bir sembol engellerle mücadele etme zorunluluğu da getirebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanma, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetme durumundayken, bütün bunların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu da fark edebilirsiniz. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugün önemli bir adım atmak yerine biraz içe çekilerek geçtiğimiz ayın değerlendirmesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor. Öte yandan bugün savaş sembolü Mars yeni konumuna yani Yay Burcu’na geçecek. Böylelikle gücümüzü, enerjimizi ve odaklanmamızı finansal konulardan seyahate, eğitime ve gelişime doğru çevirebileceğiz. Tabii bu konularda çaba sarf etmemizi gerektiren durumlarla da yüzleşmemiz mümkün olabilecek. Özgürlük bu süreçte en önemli önceliğimiz haline gelebilir. Mars 27 Mayıs’tan 2 Ağustos’a kadar bir süreliğine tekrar Akrep Burcu’na dönerek finansal konularda yarım kalmış işlerimizi tamamlamamızı tetikledikten sonra 27 Eylül’e kadar Yay Burcu’ndaki yolculuğunu sürdürecek. Mars daha önce 14 Eylül-26 Ekim 2014 tarihleri arasında aynı konuda bulunmuştu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER