@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.03.2014

3 - 8 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu

Yeniay’ın büyüten etkileri bu hafta bizlerle birlikte… Yeni adımlar atmak için güzel fırsatlar ortaya çıkıyor. Yeter ki sakin olun, tepkilerinizi kontrol edin. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

3 Mart Pazartesi

3 - 8 Mart 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk gününe, Koç burcundaki Ay’la hızlı başlıyoruz. Bir çok işi bir arada halledebilir, tek başınıza pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz. Ancak kişiselliği egosallıkla karıştırmamalısınız. Koç burcunun verdiği çocuksu bir güçle, spontan bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Günün açılarına bakınca Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki kare ilk bağlantılı olarak göze çarpıyor. Hızlı hareket etmenin yararını görebilir, fırsatları yaklayabilirsiniz. Ardından gelen açıya dikkat etmelisiniz. Ay ile sıradışı gezegen Uranüs’ün kavuşumu duygusal çalkantıya sebep olabilir. Bireyselliğin dozunu kaçırsanız duygusal olarak sizi üzen eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Ay ile yenilmez Pluto arasında gerçekleşecek sert kare açı ise, inat etmemenizi söylüyor. Olayları değiştirmeye çalışabilirsiniz, ancak aşamayacağınız engeller olabileceğini de bilmelisiniz. O zaman gereksiz yere üzülmez, kendinizi hırpalamazsınız. Günün en güzel bağlantısı ise, kişiliğimizi anlatan

Güneş ile Pluto arasındaki destekleyici altmışık açı olacak. Kendi gücünüzü bildiğiniz ve doğru kullandığınız takdirde beklediğiniz destek gelecek, yardım alacaksınız. Yeni adımlar atmak, güçlenmek için gereksiz yere telaş etmemeli, güç savaşları yerine güç birliği yaparak, bu etkiyi kullanmalısınız.

4 Mart Salı
Gün içinde Ay, hala çocuksu Koç burcunda olacak. Yerinizde durmanız zor gözüküyor. Neşeli, heyecanlı olabilirsiniz. Ancak Koç burcunun yöneticisi Mars, Terazi burcunda ve geri harekette olduğu için tepkilerini kontrol edemeyebilirsiniz. Bir anda patlayabilir, durduk yere öfke duyabilirsiniz. O yüzden enerjinizi doğru akıtmanın yollarını bulmalısınız. Yürüyüş ve spor yapmak iyi gelecek. Akşam 19:32 ile 21:13 arasında Ay Boşlukta’yken kendinize yönelik işlere ağırlık verebilirsiniz. Sonrasında Boğa burcuna geçen Ay, aradığınız huzuru verecek.

Günün bağlantılarına gelecek olursak, Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasında gerçekleşen destekleyici altmışlık açı, duygularınızı kontrol etmek için daha dikkatli olmanızı sağlayacak. Ay ile Mars arasındaki sert karşıtlık ise, sanki ne kadar başarılı olup olamayacağınızı denemeye çalışıyor. Sinirinizi bozabilecek şeylere karşı tahammüllü olmalısınız. Ay ile güzel Venüs arasındaki kare ise ilişkilere dikkat çekiyor. Sakin olmayı başardığınız takdirde ilişkileriniz güçlenecek.

5 Mart Çarşamba
Bugün Ay, huzur veren Boğa burcunda… Hayatı daha ağırdan almak, zevkini çıkarmak isteyebilirsiniz. Damak tadınız aratacağı için iştahlı olabilirsiniz. Güzel sofralarda, güzel insanlarla birlikte olabilirsiniz. Maddi konular önem kazanacak.

Ay ile gizemli Neptün arasındaki destekleyici altmışlık açıyla, zevklere daha düşkün bir hale gelebilirsiniz. Keyif yapmaktan, hayal kurmaktan hoşlanacak, günün bir kısmını daha rahat geçireceksiniz. Ay’la rahatlatıcı Jüpiter altmışlığı da size desteğe gelenler olacağını söylüyor. Şansı yakalamak kolay olacağa benzer. Son bağlantının güçlü Pluto ile üçgen olması size güç veriyor. Ay büyürken, güzel ve kalıcı adımlar atmak için bugünün enerjisinden yararlanmalısınız.

6 Mart Perşembe
Ay, sakinliğini koruyan Boğa burcunda… Kalıcı işler yapmak için güzel bir gün daha…

Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açı size destek verecek. Eşiniz, patronunuz, yöneticiniz ya da babanızdan akıl almalı, önem verdiğiniz kişilere danışmanlısınız. Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasındaki kare bağlantıyla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yaratıcı, farklı bir bakış açısıyla ataletten kurtulup, harekete geçebilirsiniz. Ay’ın ciddi Satürn’le karşıtlığı, sizi varmak istediğiniz sonuca götürebilir. Kararlılık kazanabilir, sorunları aşmak için üstüne gidebilirsiniz. Aksi takdirde endişeleriniz artıp, kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ay, Türkiye saatiyle 15:55’ten, cuma 04:38’e kadar boşluğa düşüp açısız kalacağı için, bu zaman diliminde geri plandaki işelere yoğunlaşmalısınız.

7 Mart Cuma
Haftanın son iş günü hızlı ve hareketlisiniz. Ay, iletişim uzmanı İkizler burcunda… Pek çok konuşma yapabilir, art arda toplantılara girebilir, birçok mesaja cevap verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sohbet etmek için de fırsat bulabilirsiniz. Bu kadar laf ortada dolanırken, yalan, yanlıştan, dedikodudan da uzak durmalısınız. Her söze inanmamanız gereken bir gün, bugün.

Ay ve güzel Venüs arasındaki güzel üçgen, ilişkilerinizi geliştirebileceğinizi söylüyor. Arabuluculuk yapmak için hareket edebilirsiniz. Sözlerinizin zarif, kibar olmasına özen göstermelisiniz. Özellikle sevdiğiniz kişinin kalbini kazanmak için güzel sözler bulabilirsiniz. Ay ile gizemli Neptün arasındaki kare açı da size yardım edecek. Fark etmeden şar olup, şiir yazabilirsiniz. Ancak konu rasyonel işlere geldiğinde dikkatli olmalı, gözlerinizi açık tutmalısınız. Yanılmamak için dikkatinizi toplamalısınız.

8 Mart Cumartesi
Hareketli bir hafta sonu başlıyor. Yakın yereler gidebilir, komşularınızla, yakınlarınızla, kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Alışveriş yapabilir, başkalarına danışabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Hayatın renkli, iletişim dolu taraflarıyla ilgilenebilirsiniz. Basın, yayın organlarında, gazetelerdeki haberlere zaman ayırabilirsiniz.

Ay ile Güneş arasında gerçekleşen kareye dikkat etmek gerekiyor. Önem verdiğiniz kişilerle aranıza sorun girmemesi için özen göstermelisiniz. Gündemn bir kısmını önemli olaylara ayırabilirsiniz. Yeniay’da ortaya çıkan konular bugünlerde büyüyebilir. Dolunay da ne ekerseniz onu biçeceğinizi bilmelisiniz. Ay ile zeki Merkür arasındaki üçgen açı sayesinde değişik fikirler edinip, bakış açınızı genişletebilirsiniz.

9 Mart Pazar
Pazar günü sabah 09:53 ile 15:34 saatleri arasında Ay Boşlukta olduğu için acele etmemelisiniz. Detay gerektiren, zaman alan işleri bu saatlerde yapmanızda yarar var. Kişisel bakım, bedenle ilgilenmekte yararlı olur. Önemli işlerinizin boşa çıkmaması için bu saatlerde geri çekilmelisiniz.

Ay ile Mars arasında oluşan üçgen açı, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğinizi söylüyor. Tepkisel davranırsanız pazar gününün huzurunu kaçırabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan sözü tartmanızı tavsiye ederim. Fark etmeden kabalaşabilirsiniz. Ay öğleden sonra Yengeç burcuna girince daha hassas olabilirsiniz. Manevi, ailevi, toplumsal olaylara daha duyarlı bir haftaya başlıyor olacaksınız.

Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmaz…

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER