@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.08.2015

3-9 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Çok önemli döngülerin ardı ardına gerçekleşeceği bu özel haftada yeni kararlar verirken çok iyi düşünmelisiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

3 Ağustos Pazartesi

3-9 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendimizi oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissederek başlayabiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de gün boyunca hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon duyabiliriz. Akşam saatlerinde ise aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizi daha fazla güvende hissetmeye başlayabiliriz. Saat 23:36’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacak. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek. Bu sembolizm dünya astrolojisinde çok büyük önem taşır çünkü en büyük ve önemli döngülerden biridir ve dünyanın düzenini ilgilendirir. Bu sembolizm 2000 yazından beri kurulmakta olan bazı sistem, düzen ve yapıların tekrar sınanması zamanının geldiğini gösteriyor. Daha önce 2006 yılında sınavların ve 2010 yılında önemli yüzleşmelerin gerçekleştiğini gösteren bu sembole çok dikkat etmek gerekir. Eğer bu tarihler sizin için bir anlam taşıyorsa, özel hayatınızla veya iş hayatınızla ilgili kilit zamanlara işaret ediyorsa, ilgili konuda son viraja girdiğinizi söyleyebilirim. Bu seferki sınav tamam mı devam mı, büyümeli mi küçülmeli mi diye sorduruyor olabilir ve bu karardan sonra 2021’e kadar bu konuyla ilgili artık rahat edeceğinizi sembolize ediyor olabilir. Bu tarihlerin dünya ve ülkemiz için taşıdığı öneme de dikkat edersek içinde bulunduğumuz günlerin anlamını daha iyi anlayabiliriz.

4 Ağustos Salı
Saat 02:25’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren geçmişle yüzleşmemize sebep olacak olaylar yaşayabiliriz. Sonrasındaysa neredeyse gün boyunca kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz çok yüksek olabilir. Gece saatlerinde duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve biraz zorlanabiliriz. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm oluşacak. Normalde yılda bir kez oluşan bu durum, bu sene Venüs’ün geri gidip düzelmesiyle birlikte üç kere gerçekleşmiş olacak. İyicil etkiye sahip olan iki gezegenin birleşik görünümde bulunması pek çok olumlu gelişmenin müjdecisi olabilir. Kişisel haritalarınıza göre hangi konuda bu etkiden faydalanabileceğiniz netleşecek olsa da bugünlerde başta ilişkiler ve para konuları olmak üzere genel olarak iyimser olacağımızı ve yeni fırsatlar elde edeceğimizi söyleyebiliriz. En son 1 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşerek bazı konularda bizi umutlandıran bu sembol belki de bu kez daha fazla yüzümüzü güldürebilir. Aynı sembol bu yıl son kez 25 Ekim tarihinde tekrar edecek. Bol şanslar dilerim.

5 Ağustos Çarşamba
Bugün de oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinden itibaren ani olayların getirebileceği huzursuzluk, gerginlik ve şoklar söz konusu olabilir. Saatler ilerledikçe rahatlayabilir, duygularımızı rahatça ifade edebilir, daha fazla sohbet ve bilgi akışı içinde olabiliriz. Yalnız bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm ilişkiler ve finansal konularla ilgili dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Bir benzeri 14 Temmuz’da gerçekleşmiş bu sembolizme göre söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebiliriz.

6 Ağustos Perşembe
Bugün de oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren gerginlik daha da artarken rekabet ve mücadeleler yaşanabilir. Ancak hemen ardından gelen semboller oldukça keyifli olacak. Önce uyumlu, huzurlu ve neşeli olabilir, sosyalleşmek, dostlarla olmak veya romantik saatler geçirmek isteyebiliriz. Sonrasındaysa kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 02:30’dan 04:30’a kadar her ne kadar enerjimiz çok yüksek ve biz de son derece iyimser olsak da, gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak doğru olacak. Saat 04:30’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Gün boyunca merhametimiz ve ilham gücümüz yükselerek daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Bugün iletişim sembolünün zor etkiler altında olduğundan anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamak doğru olabilir. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olabilir. Öte yandan bugün kendimizi çok güçlü hissedebilir, kafamıza koyduğumuz her şeyi halledebileceğimizi ve somut başarılar elde edeceğimizi fark edebilir, giriştiğiniz işleri yüksek motivasyonla ve çok kolay şekilde tamamlayarak somut sonuçlar elde edebiliriz.

7 Ağustos Cuma
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak sabah saatlerinde Sondördün’ün getirdiği gerginliği hissedilebilir, hırslarımızın yükselmeye başladığını fark edebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise bazı endişelerimizle yüzleşerek şifalandırma fırsatı yakalayabiliriz. Dün zor etkiler almış olan iletişim sembolü bugünse son derece olumlu konumda bulunuyor ve gün boyunca iletişimle ve eğitimle ilgili tüm çalışmaların, yazılı ve sözlü bilgi akışının çok kolay ve hızlı gerçekleşeceğini, ufkumuzun gelişerek algımızın yükseleceğini sembolize ediyor. İletişim sembolü daha sonra konum değiştirerek 27 Ağustos’a kadar kalacağı yeni ve en güçlü çalıştığı duruma geliyor. Bu yüzden bu dönemde zihinsel işlerde son derece dikkatli, titiz, net ve verimli olabiliriz.

8 Ağustos Cumartesi
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısında itibaren ilişkilerde dengeyi bulmak zor olabilir ve sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak duygusal olarak da oldukça zorlayabilir. Özellikle finansal konular ve otorite figürleri zorlayıcı olabileceğinden biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren ise iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimine dikkat etmeliyiz. Öte yandan hedeflerini bilenler doğru yöne adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir, iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve güçlü hissedebilirler. Yine de saat 07:46’dan 08:41’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacakt. Saat 08:41’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak sabah saatlerinde mantığımızla duygularımız arasında çelişkiye düşebiliriz. Günün ilk yarısında olayların çok kadersel olarak geliştiğini fark ettirecek güzel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Günün geri kalanında ise kendinizi aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz geleceğe yönelik kritik bir adım atmaktansa, manevi tarafınızı besleyecek ruhsal çalışmalar yapmanızı veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Özellikle dans, müzik, yoga veya deniz kenarında yürüyüş yapmak gibi size huzur verecek şeylerle ilgilenmek çok yerinde olacak.

9 Ağustos Pazar
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yüksek olabilir ve aradığımız destekleri de bulabiliriz. Günün geri kalanında ise sosyalleşebilir, yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyabilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Bugün ayrıca savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 25 Eylül’e kadar odaklanacağımız ve enerji harcayacağımız konuların eğlence ve mutluluk olmaya başlayacağını, biraz bencilce de olsa kendimizi ön plana almak ve kendimize yatırım yapmak zamanının geldiğini sembolize ediyor. 24 Haziran’dan beri düşük durumda bulunan savaş gezegeni agresif enerjileri tetikliyordu. Bu değişim hepimizi oldukça rahatlatacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER