@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.09.2012

3-9 Eylül 2012 haftalık burç yorumları

Astrofiber sitesinin uzmanları bu haftanın gökyüzü hareketlerini ve bizi nelerin beklediğini anlatıyor. 3-9 Eylül 2012 haftalık burç yorumunu Pudra.com'da okuyun.

3 EYLÜL PAZARTESİ: Ay Koç burcunda ki hareketine devam ediyor. Fakat dün akşam saatlerinde kurduğu gerilimli açılardan sonra bugün sadece Jüpiter’le sekstil açı ilişkisine girerek neşemizin yerine gelmesini sağlayabilir. Koç ve İkizler burcu arasında oluşan açılar yoğun hareket, enerji ve zihinsel aktiviteyle bağlantılıdır. Özellikle ticari ilişkilerde girişimciliği destekleyebilir, eğitim ve yolculuklarla ilgili de harekete geçme güdüsünü artırabilir. Tek sorun fazla iyimser ve risk almaya açık oluşumuzdur. Fakat bu arada iyice hız kazanmış olan Venüs, Satürn’ le kare açı içine girecek. Venüs Yengeç burcunda sübjektif ve duygularla hareket eden bir yapıyı sembolize eder. Oysa Satürn Terazi burcunda objektif ve adil olmayla ilgilidir. Maddi, manevi değerlerimizi koruma içgüdüsüyle, aşırı sahiplenici ve hassas tavırlarımız Satürn engeline takılabilir. Olayları mantık, sağduyu ve adalet çerçevesinde değerlendirmediğimiz takdirde ilişkilerde çatışma ve kayıp yaşanabilir. Günün bir diğer açısı ise Mars/Pluto sekstili ve Kiron üçgeniyle adeta uçurtma açı kalıbının kuyruğunun oluşması. Mars’ ın güçlü olduğu Akrep burcunda Pluto ile sekstil açısı, sonuna kadar savaşmayı anlatır. Haritalarımızda Pluto’ nun bulunduğu evde yaşanan dönüşümün, soğukkanlılık, irade ve güçle desteklendiğini görebiliriz. Mücadele ettiğimiz konularda başarı getirebilir. Kiron’ un Mars’la üçgen, Pluto’yla sekstil açısı ise bu mücadelenin evrensel boyutunu, başarının bizi onarabileceğini ve artık kavganın sonlanacağını gösteriyor olabilir.

3-9 Eylül 2012 haftalık burç yorumları

4 EYLÜL SALI: Ay saat 14.00’ e kadar Koç burcunda ki hareketine devam edecek. Sonra boşluğa düşecek ve saat 18.40’da Boğa burcuna geçerek boşluktan çıkacak. Güne, Ay Satürn karşıtlığı ve hemen sonrasında devreye giren Venüs karesiyle oluşacak T – kare açı kalıbının gerginliği damgasını vurabilir. Dün yaşanan Venüs Satürn karesinden sonra bu görünüm, maddi, manevi değerlerimizde ve ilişkilerimizde kayıplara, sonlanmalara yol açabilir. Sonunu düşünmeden verilen tepkiler, güdüsel davranışlar, ben ve biz arasında yaşanan gelgitler ciddi gerilim kaynağı olabilir. Bencil olmak, adil olmak, istek ve taleplerimize yönelmekle, sorumluluklarımız arasında kalmak sıkı sıkıya sarıldıklarımızın elimizden gitmesiyle sonuçlanabilir. Mümkün olduğu kadar sakin olmalı ve anlık ihtiyaçlarımızın peşinden gitmemeliyiz.Bugün Merkür’ ün açıları da oldukça dikkat çekici. Mars’ la sekstil, Pluto’yla üçgen, Kiron’ la da karşıt açı ilişkisine girecek. Bu konum zihinsel olarak büyük bir konsantrasyon ve güç getirebilir. Olayların derinine inebilir, detayları görebilir, kararlı, tutarlı, akılcı ve planlı olabiliriz. Fakat bu durum fazla hesaplı ve çıkarcı olmayı da beraberinde getirecektir. Verimli ve temkinli olmak adına, karşımızdakilerin duygularını ve acılarını hiçe sayabiliriz. Ay Boğa burcuna geçince Neptün’le kuracağı sekstil açı sağlamcılığımızı desteklese bile biraz daha empati kurmamıza yardımcı olacaktır.

5 EYLÜL ÇARŞAMBA: Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bugün Merkür ve Pluto’yla üçgen açı Mars’ la karşıt açı ilişkisine girerek toprak elementinde büyük üçgen ve uçurtma açı kalıbını oluşturacak. Ay/Merkür/Pluto arasında ki üçgen açıların enerjisiyle, detaylı ve hesaplı planlar yaparak, özellikle maddi konularda girişimlerde bulunabiliriz. Merkür Pluto uyumlu ilişkisi, dönüşümün her aşamasını planlama, düşüncelerimizin güçlü kişiler tarafından desteklenmesi ve konsantrasyonla birlikte gelecek gücü anlatıyor olabilir. Maliyet bilinci, beraberinde sağlam ve uzun vadeli yatırımları da getirebilir. Fakat toprak elementi ağır harekete geçen ve sahip olduklarına sıkı sıkıya sarıldığı için risk almakta zorlanan, muhafaza etmeye, korumaya odaklanmış bir yapıyı getirir. Gün içinde gerçekleşecek Mars/Ay karşıtlığı bu ağırlığa hareket getirebilir. Akrep – Boğa karşıtlığı yüzeyde kalmakla derine inmek, risk almakla asla riske girmemek arasında ki gerilimi anlatır. Mars, hızlı harekete geçerek, doğru planlanmış riskleri güçlü sezgilerin de yardımıyla alabilir. Böylece verimli ama atıl durumdaki toprak üçgeni harekete geçebilir. Uzun vadeli yatırımlar, spekülatif ekonomik hareketler, gayrimenkul alım satımı için uygun bir gün olabilir. Günün son açısı ise Güneş/ Ay üçgeni olacak. Duygu ve hedeflerimiz arasında ki uyumu, huzurlu olabileceğimizi görüyoruz.

6 EYLÜL PERŞEMBE: Ay hala Boğa burcunda fakat bütün gün boşlukta kalacak. Dün girişimler için gereken enerji ve hareket vardı. Bugün attığımız adımları sağlamlaştırmak, başladığımız işleri tamamlamak, araştırma yapmak ve proje geliştirmek için uygun olabilir. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle de keyiflerimize ve bizi mutlu eden konulara yönelmemiz, hayattan zevk almamız mümkün. İlişkilerimizi, maddi, manevi değerlerimizi, aşk, uyum, güzellik, sanat, sosyal ilişkiler ve estetik zevklerimizi sembolize eden Venüs gezegeni, 3 Ekim tarihine kadar kalacağı Aslan burcuna geçiş yaptı. Lüks ve konfor tutkusu bu dönemde yoğunlaşabilir, özellikle sahne sanatları daha fazla gündeme gelebilir. Gösterişli zevkler geliştirebilir, ilişkilerimizde romantik jestlerden hoşlanabiliriz. Haritalarımızda Aslan burcunun bulunduğu evde sosyal hareketlilik ve şans daha fazla görünür olacaktır.

7 EYLÜL CUMA: Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiyor. Boğa burcundan sonra özellikle iletişim trafiğinin hareketleneceği birkaç gün geçirebiliriz. İkizler burcu, zihinsel aktiviteleri, öğrenme ve öğretme isteği yoğun, gündemi takip eden bir burçtur. Önümüzdeki günlerde eğitim almak, kurs ve seminerlere katılmak, yakın çevremizle zaman geçirmek, kısa yolculuklara çıkmak için istek hissedebiliriz. Ay, İkizler burcuna geçiş yapar yapmaz Venüs’le sekstil açı kuracak. Henüz başlamış veya başlamak üzere olan aşk ilişkileri için girişimlerde bulunabiliriz. Yeni bir sosyal çevre geliştirebilir, arkadaşlarla beraber planlar yapabilir, kendimizi güzel ve gösterişli cümlelerle ifade edebiliriz. Fakat hemen arkasından gelecek Neptün karesi geliştirdiğimiz projelerin bir kısmından vazgeçmek zorunda kalacağımızı, hayal kırıklıkları yaşayabileceğimizi ve kararsız kalabileceğimizi gösteriyor. Akşam saatlerinde oluşacak Ay/ Uranüs sekstili ise ani farkındalıkların, uyanışların, orijinal fikirlerin bir anda belirebileceğini, sürpriz haberler alabileceğimizi, fırsatlarla karşılaşabileceğimizi anlatıyor. Fakat birden aklımıza gelen düşünceleri uygulamak zor olabilir veya hemen arkasından karar değiştirebiliriz.

8 EYLÜL CUMARTESİ: Ay İkizler burcunda yolculuğuna devam ederken Güneş’le kare açı yaparak son dördün fazını da başlatmış oluyor. 17 Ağustos tarihinden itibaren başlattığımız girişimlerle ilgili son hamleleri yapmak için elimizde bir fırsat daha var. Sonrasında yeni bir dönem için hazırlık yapmaya başlayacağız. Bugün değişken burçlardaki açı yoğunluğu sinirlerin gerilmesine ve kararsızlıklara yol açabilir. Ay önce Merkür’ le kare açı yapıyor ama neredeyse eşzamanlı Jüpiter kavuşumuna gidiyor. Aynı anda Güneş/Jüpiter ve Ay karesi de beraber gerçekleşiyor. Burada Jüpiter efekti fırsatların ve fikirlerin birden fazla olmasıyla gelen ikilemleri anlatıyor olabilir. Aldığımız kararlar, başladığımız girişimler kolay vazgeçilebilir olabilir. Mantıklı ve objektif adımlar atmaya çalıştıkça olayların duygu boyutunu ihmal ettiğimizden, bizim için doğru olan seçimleri yapamayabiliriz. Alternatiflerin çokluğu kafa karıştırarak gerginliğe neden olabilir. Bugün proje üretip, herkesten fikir alabiliriz ama uygulamaya koymak için yarını beklememiz gerekebilir. Yoğun iletişim trafiği zihinsel yorgunluk yaşatabilir.

9 EYLÜL PAZAR: Dün havada fikirler ve projeler uçuşmuş, bir çok işe aynı anda başlama, bir koltukta birden fazla karpuz taşıma isteğiyle dolmuş olabiliriz. Bugün aldığımız kararlardan hangilerinin uygulanabilir olduğunu seçerek uygulamaya koyabiliriz. Güneş/Merkür kavuşumu akılcı, mantıklı, makul ve sağduyulu olmayı getirebilir. Ama detaylarda boğulabilir, eleştirel tavrımızla huzursuzluğa yol açabiliriz. Kendimizi fazla yormakla birlikte, uzmanlık gerektiren çalışmalar için uygun bir gündeyiz. Ay hala İkizler burcunda ve Satürn’ le üçgen açı kurduktan sonra boşluğa düşecek. Bu konum kararlılık ve tutarlılık verebilir. Doğru seçimleri yapabilir, istikrarlı çalışmalar içinde olabiliriz. İlişkilerde de iletişimin arttığını görebiliriz. Saat 14.00 ile 19.50 arasında Ay boşlukta olduğundan bu zamanı tatil günü dinlenerek veya önceden başladığımız işleri tamamlayarak geçirebiliriz. Sonrasında Ay Yengeç burcuna geçerek, birkaç gündür eksik kalan duygu boyutunu hayatımıza katmış olacak. Ay burç değiştirdikten hemen sonra Neptün’ le üçgen açı kuracak. Romantizm, hayale dalmak, karşımızdakilerin duygularına duyarlı olmak ve sezgilerin güçlenmesi için ideal bir zaman olacağından, sevdiklerimizle hoş bir akşam geçirebiliriz.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER