@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2014

3 - 9 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu

Ay büyürken olaylar da büyüyor. Başlangıçlar için haftanın ilk günlerini kullanmanız yararınıza. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

3 Şubat Pazartesi

3 - 9 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftaya oldukça ateşli başlıyoruz. Ay Koç burcundayken kendimizi daha cesur hissedip, daha hızlı tepkiler verebiliriz. Cesaret göstermekte zorlandığımız konuların içine dalabiliriz. Ay’ın Koç burcundaki geçişi tek başına bile etkiliyken, bir de gökyüzünde oluşan özel bir açı kalıbını canlandırması olayları şiddetlendirebilir. Güçlü Pluto, sıradışı Uranüs ve genişletici Jüpiter’den oluşan t-kare açı kalıbı içinde gereksiz güç savaşlarına girebiliriz. Ay’ın içinde bulunduğu Koç burcunun yöneticisi Mars’ın da zorlandığı Terazi burcunda olması olayları dramatik hale getirebilir. O yüzden Ay çarşamba günü Boğa burcuna girene kadar sakinliği korumak bile başarı sayılabilir.

Gün içinde Ay’ın önündeki tek açının Uranüs’le olması, birden bire gelişen olayların varlığını haber veriyor. Gökyüzünün bu gergin durumu, eşzamanlılık prensibiyle, yeryüzüne de yansıyabilir. Toplumsal olaylardan, halkın tepkisini doğuran, şiddet içeren konulardan uzak durmayı başarmalısınız.

4 Şubat Salı
Ay tüm hızlıya Koç burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Daha tepkisel olduğumuz bugünlerde kaza, bela, sakarlık ve yaralanmalardan korunmaya özen göstermelisiniz. Ateşli, bulaşıcı hastalıklardan korunmak da gerekir. Akut yani hızlı gelişen olaylar bir anda öfke duymanıza sebep olabilir. Sakinliğinizi korumak için, enerjinizin fazlasını spor ya da yürüyüş yaparak atabilirsiniz. Ancak bedeninizi korumayı ihmal etmeyin.

Gün içinde Ay’ın hareketleri ön planda olacak. Önce bereket gezegeni Jüpiter’le yaptığı kare olaylara pozitif bir yön katacaktır. Sert tepkiler vermek yerine hak, hukuka daha uygun davranabilirsiniz. Ancak abartıdan uzak durmanız gerekir.

Ay ile yenilmez Pluto arasındaki kare, olayların pek de basit olmadığını anlatıyor. Küçük şeylerin altında yatan saklı gerçekler, buz dağının görünmeyen kısmı gibi olabilir. Olayları tırmandırmamak için güç savaşı yapmak yerine, işbirliğine yönelmelisiniz.

Ay ile hoş Venüs arasında kare olaylar daha diplomatik yaklaşacağınızı haber veriyor. İlişkilerinizi korumak için daha kontrollü olmalısınız. İyilik için giriştiğiniz işlerde inatçılıktan kaçınmalısınız. Zorla güzellik olmayacağını bilmeli, karşılıklı sınırları korumalısınız.

Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açı da olumlu etkiler taşımakta… Ay’ın büyüdüğü, etkisini artırdığı bugünlerde destek almak için hareket etmelisiniz. Yeni bir şeyle uğraşıyorsanız etkisinin güçleneceği günlerdesiniz. Ayın ortasında gerçekleşecek Dolunay’ın hasadı, bugünlerde ektiğiniz tohumlardan olacak.

5 Şubat Çarşamba
Sabah erken saatlerden itibaren Ay Boşlukta olacak. 01.15 ile 11.47 saatleri arasında tamamlanması gereken işlere yönelmelisiniz. Yeni başlangıçları bu saate denk getirmemelisiniz. Emeklerinizin boşa gitmemesi, zamanın akışıyla paralel ilerlemek isterseniz, belirli bir rutini olmayan Ay Boşlukta zamanlarını dikkatte almalısınız.

Öğleden itibaran Ay’ın Boğa burcuna girmesiyle, daha sakin 2,5 günlük süreç başlıyor. Boğa’nın rehavetine kapılmadan, daha yavaş hareket etmelisiniz. Maddi çıkarlar, parasal konular daha çok gündemde olacaktır. Güvenliğinizi, rahatınızı bozabilecek konulara daha duyarlı olabilirsiniz.

Gün içinde Ay ile savaşçı Mars arasındaki karşıtlığa dikkat etmek gerekir. Ay’ın boşlukta olduğu saatlerde gerçekleşecek bu açı, olaylara karşı boşu boşuna ısrar etmememiz gerektiği söylüyor.

Ardında Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasında güzel bir açı oluşuyor. Altmışlık açının doğası gereği, bilgi içeren konularda destek alabilirsiniz. Ancak perşembe günü geri harekete başlayacak Merkür için oldukça zayıf olan bu etkiyi iyi kullanmalısınız. Ayrıca Merkür rahat etmediği Balık burcunda olduğu için aklınızın karışması doğaldır. O yüzden başkalarına fikir danışarak kendinizi destekleyebilirsiniz.
Ay ile gizemli Neptün arasındaki altmışlık açıya bakarsak, sezgisel olarak olayların arkasındaki etkileri okuyabilirsiniz. Ancak reel işler için daha dikkatli olmalısınız. Neptün dağılma, yanlış anlama, netleşememe gibi etkiler verecektir.

6 Şubat Perşembe
Ay, Boğa burcunda yoluna devam ediyor. Konfor, rahatlık, huzur bugünlerde daha önem taşımakta… Yavaş hareket ederek, sadece sizin için önemli olaylara odaklanabilirsiniz. Kararlı bir şekilde hareket etmeli, pratik verimli olmanın yollarını aramalısınız.

Gün içindeki gökyüzü hareketlerine bakarsak, ilk olarak Ay ile şanslı Jüpiter arasında altmışlık açı göze çarpıyor. Kalıcı, sağlam işleri bugün gerçekleştirebilirsiniz. Ay büyümekteyken, Jüpiter’le bağlantı kurması oldukça güzel bir etki taşıyor. İlahi yardım isteyerek hareket etmelisiniz.

Ay ile güçlü Pluto arasındaki üçgen istediğiniz yardımın geleceğini anlatıyor. Size güç veren, önemli kişilerle yakın olabilirsiniz. duygularınızı daha net, daha kalıcı bir şekilde ifade edebeilirsiniz.

Ay ve ilişkilerin gezegeni Venüs de bugün üçgen açı içinde… Geçen hafta geri hareketinden düzelen Venüs ters giden ilişki sorunlarının bittiğini haber veriyor. Bugün kurduğu üçgenle daha gelişebilirsiniz. Her ikisinin de toprak burçlarında olması, uzun soluklu, kalıcı ilişkiler için güzel bir bağlantı olacak.

Ay ve Güneş karesi günün en önemli etkilerinden biri… Ocak sonunda başlayan Yeniay’ın ilk etkileri bugün ortaya çıkabilir. Önem verdiğiniz kişilerden aldığınız geri dönüşümleri eleştiri değil, gelişimin parçası olarak görmelisiniz. Böylece Dolunay’da gerginleşecek etkileri şimdiden yumuşatabilirsiniz.

Günün hatta haftanın en önemli etkisi, iletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketine başlaması… 28 Şubat’a kadar geri harekette olacak. Yanlış anlamalar, teknik sorunlar, iletişim hataları, arızalar, iptaller söz konusu olabilir. Bu tarihlerden birkaç gün öncesi ve sonrasında da etkili olur. Geri giden Merkür’le ilgili bilgileri güncellemek isterseniz burada bulacaksınız.

7 Şubat Cuma
Haftanın son iş günü, sabah 06.50’den başlayarak, akşam 20.44’e kadar Ay Boşlukta… En güzeli biriken işleri bitirmek, hafta sonuna hazırlanmak. Çekmecelerinizi toplamak, kütüphane düzeltmek, dosyaları toplamak için bundan güzel fırsat olmaz. Merkür geri harekette olduğu için, kaybettiğinizi düşündüğünüz, aradığınız şeyleri bulabilirsiniz. Eski dostlarla karşılaşıp sohbet edebilirsiniz.

Akşam saatlerinde Ay, konuşkan İkizler burcuna geçiyor. Hafta başına kadar hızlanabilirsiniz. Bir yerlere gidip gelmek, bilgi almak, yeni şeyler öğrenmek, iletişim kurmak için istekli olacaksınız. Ancak İkizler burcunun yönetici Merkür geri giderken iletişim hatalarına karşı açık oluruz. Hatırlatmakta yarar görüyorum… Ağzınızdan yanlış bir laf kaçabilir; dedikodular canınızı sıkabilir; kendinizi düzgün ifade edemeyebilirsiniz.

8 Şubat Cumartesi
Hareketli bir gün sizi bekliyor. Kısa ziyaretler gündeme gelebilir. Aradığınız bir şeyleri satın almak için koşturup durabilirsiniz. Bugün bolca telefonunuz çalabilir, mesaj alabilir, e-mail yazabilirsiniz. Kısaca iletişim hızınız artıyor.

Ay ile iletişimci Merkür arasındaki sert kare açıya dikkat etmek gerekir. Geri giden Merkür’le hataya açık olduğunuzu bilmelisiniz. Karşı tarafı yanlış anlayarak gerilime açık olabilirsiniz. En iyisi ne anladığınızı karşı tarafa tekrar etmek olacak.

Ay ile sisli Neptün karesi de anlaşma sorunlarını ifade ediyor. Karşınızdaki insanları tamamen farklı anlayabilirsiniz. Bir yerde buluşacaksanız yanlış yeri, yanlış saati anlamadığınızdan emin olmalısınız. Satın alacağınız şeyin fiyatını, kullanım şartlarını iyice öğrenmelisiniz. Özellikle arızlanan elektronik eşyaların yerine yenisi satın almak yerine, servise götürmenizi tavsiye ederim. Belki de basit bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki altmışlık açı, bakış açınızı değiştirdiğinizde çözümün farklı bir şekilde olabilceğini anlatıyor. Sandığınızdan değişik yöntemlerin sorunu giderdiği görebilirsiniz.

9 Şubat Pazar
Pazar günü gelişime açıksınız. Ay İkizler brucunda ilerlerken iletişim kanallarınız açık olacak. pek çok konuşma yapabilir, gün boyunca hareketli kalabilirsiniz. Renkli, eğlenceli, bilgi içeren konulara yakın işler gündeme gelebilir.

Ay ile Güneş arasındaki üçgen, ilerlemek için size destek olan kişileri haber veriyor. Baba, eş, yönetici gibi otorite figurleriyle kontak halinde olmalısınız. Güneş, farklılıkların burcu Kova’da ilerleken, rutinlerden çıkmak, farklılıkları denemek gerekir. Açık fikirli olmak sizi güçlendirecek.

Ay ile cesur Mars arasındaki üçgen sizi yüreklendirebilir. Ancak Mars’ın rahat etmediği Terazi burcundaki yerleşimine dikkat etmek gerekir. Normalde verdiğiniz tepkileri verip, öfkelenmemek için enerjinizin fazlasını atmalısınız. Akşam 23.09’dan başlayarak pazartesi 08.33’e kadar Ay Boşlukta kalacak…

Pazar gününü fırsat bilip, eşinizle birlikte yürüşe çıkmanızı öneririm. Her enerjinizi dengeleyip hem de yanlış anlaşılmalara sebep olacak konuların üstünde durarak konuşabilirsiniz. Güç savaşlarına girmek yerine, güç birliği etmek gereken günlerden geçmekteyiz. O zaman gökyüzü, yeryüzü eşzamanlılığını doğru kullanabiliriz. Krizleri fırsata çevirmek için her zamankinden daha duyarlı olmanızı önerim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER