@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.12.2013

30 Aralık 2013 - 5 Ocak 2014 haftasının astrolojik yorumu

Yeni yılla birlikte Yeniay’ın doğduğu bir haftaya giriyoruz. 1 Ocak’a kadar yeniye yer açmak için hareket edin. Sonrasında önemli gelişmelerin olacağı günler bizi bekliyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

30 Aralık Pazartesi

30 Aralık 2013 - 5 Ocak 2014 haftasının astrolojik yorumu
Bugün Ay, iyimser, hevesli Yay burcunda… Olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Ancak abartıdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Gereğinden fazla önem verdiğiniz, gözünüzde büyüttüğünüz şeyler olabilir. Önemli işleri sabah saatlerinde yapmanız yararlı olacak. Öğlen 13:37’de boşluğa düşüp, açısız kalan Ay, Salı akşam 20:02’ye kadar verimli şeyler elde edemeyeceğinizi anlatıyor. Ay’ın küçüldüğü bu zamanı arınmak için kullanmalısınız. Maddi dünyada hafiflemek ya da manevi yüklerden kurtulmak için bundan güzel zaman bulamazsınız. Dış dünyadaki olaylarla uğraşmamalı, içe dönmelisiniz.
Gün içindeki gökyüzü seyrine bakarsak, Ay ile gizemli Neptün karesi, gerçeklerden kopabileceğinizi anlatıyor. O yüzden içinizdeki sesi dinlemeniz yararlı olur. Ay ile sıradışı Uranüs’ün üçgeni, duygusal çalkantılara açık olacağınızı söylüyor. Kendinizi ifade ederken daha özgür olmak isteyeceksiniz. Ay ile savaşçı Mars altmışlığı ise, duygusal açık verdiğinizde olayların tırmanabileceğini gösteriyor. Son olarak Güneş’in Uranüs’le sert karesi, dikkatli olmanızı, önemli kişilerle sürtüşmeden kaçınmanızı vurguluyor. Tüm bunlarla dışarıda değil, içeride olma, yeniyıla başka bir gözle hazırlanma zamanı….

31 Aralık Salı
Yılın son gününde Ay iyimser Yay burcunda ve akşam saatlerine kadar boşlukta… Dünden devam eden enerjiler içinde olacaksınız. Ancak gün içinde gerçekleşecek başka etkiler sebebiyle etrafınızdaki hareketlilik devam edecek.

Savaşçı Mars, hatırlarsanız Aralık başından beri hiç de rahat etmediği Terazi burcundaydı. Diplomasi, ilişki ve maddi konularda ciddi olayların gündeme geldiğini gözlüyor olmalısınız. Bugün ise Mars ile yenilmez Pluto arasında sert bir bağlantı olan kare açısı gerçekleşiyor. Aslında hafta başından beri etkili olan bu bağlantı, güç savaşlarını ortaya çıkarabilir. O yüzden sakinliği, nezaketi elden bırakmamalısınız. Gün içinde aklı yöneten Merkür önce Pluto ile birleşiyor, sonra Mars’la kare yapıyor. Bu etkiyle akıl oyunları gündeme gelebilir. İnce hesaplarla güçlenmek isterken yanlışlığın içine düşebilirsiniz. Sakin olmalı, öfkenize yenilmemelisiniz. Yeni yılda güzellikleri yakalamak için diğer insanları değil, tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Akşam Ay, kararlı Oğlak burcuna giriyor. Hepimiz yeni yıla sorumluluklarla giriyoruz. Endişeleri bir kenara bırakıp, kalıcı çözümlere yönelmeli ancak telaş etmemeliyiz.

1 Ocak Çarşamba
Senenin ilk günü öğlen saatlerinde Yeniay doğuyor. Yeni işlere başlamak için acele etmeyin. Hilal’i göreceğiniz bir sonraki günü beklemenizi tavsiye ederim. Bugün yeni işler için dilekte bulunmak, hedeflerinizi belirlemek için güzel bir gün. Eyleme geçmek için değil!

Ay, azimli Oğlak burcunda yoluna devam ediyor. Toplumu ilgilendiren, geleneksel, ananevi konular, kanunlar, kurallar gündeme gelebilir. Kendinizi ifade ederken sorumluluklarınızı hissedebilir, daha ağır hareket edebilirsiniz.

Gün içindeki hareketlere bakarsak, Ay ile sisli Neptün arasında altmışlık açı gerçekleşiyor, olayları sert değil, yumuşak görmek için bu enerji oldukça olumlu. Ancak gerçeklerden kopmadan ilerlemek gerekir. Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki kare, farklı duygular yaşayacağınızı söylüyor. Olaylara tepki verirken sert davranmayın. Öğlen Güneş, Ay’la birleşip Yeniay oluşurken, bu birleşime güçlü Pluto da katılıyor. Etkisi bir ay boyunca sürecek bu açılıma dikkat etmek gerekir. Güç savaşlarının içinden geçeceğimiz bir ay bizi bekliyor. Gücünüzü kontrollü kullanmalısınız. Her şeye tepki göstermek sandığınızdan riskli olabilir. Gün içine dönersek, Ay ile savaşçı Mars karesi, enerjinizi kontrol etmenizi söylüyor. Ardından Ay ile iletişimci Merkür kavuşumu duygularınızı anlatmak ihtiyacına işaret ediyor. Ancak söylediklerinizin nereye gideceğine dikkat etmelisiniz. Günün sonunda şans gezegeni Jüpiter ile Ay kavuşumu var. Gün içinde gösterdiğiniz özen sayesinde başarıyı yakalaybilirsiniz.

Yeni yılın ilk günü, Yeniay’ın ilk günü böylesine yüklü bir gökyüzüyle birlikte olmak, bir sınav sürecinden geçtiğimizi gösteriyor. Şahsen olayların pozitif tarafını göstermeye çalışan biriyim. Gökyüzünün bizi yönetmediğini, trafik işaretleri gibi sadece yolumuzu gösterdiğini düşünürüm. Danışanlarıma, öğrencilerime de bunu anlatmaya çalışırım. Umarım okuyucularıma da bunu geçirebiliyorumdur. Gökyüzü gerginliğini kaos değil, çözüme uzanan yol olarak görmenizi, işaretleri ciddiye almanızı, ama korkusuzca ilerlemenizi dilerim. Yıl boyunca güzellikler bizimle olsun.

2 Ocak Perşembe
Günün ana karakterini belirleyen Ay, disiplinli Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğlen 13:12’den başlayarak akşam 19:04’e kadar boşlukta kalıyor. Ay Boşlukta iken, yeni işlere başlamamak, Ay açı yapana kadar beklemek en iyisi olacak. Ay’ın son açı yaptığı gezegen güzel Venüs olduğu için, gün içinde ilişkiler ön planda olacağa benzer. Eski arkadaşlar, eski sevgililer, eski dostlar gündeme gelebilir. Biraz geçmişe gibip, kimler geldi, kimler geçti diye düşünmek anlamlı olacak. Ay, akşam saatlerinde arkadaşlığın burcu Kova’ya geçiyor. Daha sosyalleşebileceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor.

3 Ocak Cuma
Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz, arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hoşlanacğınız bir gün. Sosyal çevrenizde gelişen olaylar, daha farklı davranmanıza sebep olabilir. Ay Kova’dayken yeni şeyler öğrenebilir, bilgi kaynaklarınızı geliştirebilirsiniz. Teknolojiyi daha yakından takip edebilir, sıradışı şeylere ilgi duyabilirsiniz.

Gün içindeki hareketlere bakarsak Ay ile sürprizlerin gezegeni Uranüs arasındaki destekleyici altmışlık açı, yakınlarınızdan gelecek yardımları anlatıyor. Olaylara farklı yaklaşmanın yararını göreceksiniz. Ay ile savaşçı Mars arasındaki üçgen ise, tepkilerinizi kontrol etmezseniz, yalnız kalabileceğinizi anlatıyor. Özgürlükle yalnızlık arasında ince bir çizgi olduğunu hatırlamalısınız. Güneş’le sinirli Mars arasındaki kare, bugünlerde kendinizi kontrol etmekte zorlanacağınızı söylediği için temkinli olun. Son olarak iletişim gezegeni Merkür’ün şans gezegeni Jüpiter’le karşılığı gerçekleşiyor. Güzel haberler duyabilir, sorunların üstesinden gelecek fikirler geliştirebilirsiniz.

4 Ocak Cumartesi
Günün ilk saatlerinden tibaren Ay Boşlukta, yani açısız durumda… Kendinizi motivasyonsuz hissetseniz de Ay özgürlüğün burcu Kova’da olacak. Ancak gün içindeki son açısı, sorumluluk gezegeni Satürn’le. İçinizden her şeyi bırakıp gitmek gelse de, sorumluluklarınız ağır basacaktır. Bu etkiyi hafifletmek için önce sorumluluklarınızı yerine getirmenizi tavsiye ederim. Belki de yapılacaklar gözünüzde büyüttüğünüz kadar ağır değildir? Özellikle farklı bir bakış açısı yakalamanız sayesinde rahat edebilirsiniz. Emin olun sağduyulu yaklaşımınız üzerinizdeki yükü alacak, işlerinizi kolaylaştıracak. Ardından özgürlüğün keyfini sürebilirsiniz. Akşam 19’dan sonra rahatlayacaksınız. Ay Balık burcunda sizi naif bir geceye hazırlayacak.

5 Ocak Pazar
Senenin ilk Pazar günü daha rahat, romantik geçirebilirsiniz. Ay, hassas Balık burcunda yoluna devam edecek. Daha merhametli, anlayışlı, yumuşak olabilirsiniz. Sezgilerinizi, duygularınızı dinlemeniz yerinde olur.

Gün içinde gökyüzü yumuşak açılarla destekliyor sizi. Ay ile nemli Neptün kavuşumu, hassaslığınızı artıyor. Ay’ın Pluto ile Güneş altmışlığı önemli kişilerden destek alacağınızı gösteriyor. Eşiniz, babanız ya da size güven veren kişilerin yardımını almalısınız. Ay ile şanslı Jüpiter arasında doğal olarak akan üçgen açı ise olayların yumuşayacağını anlatıyor. Son bağlantının Güneş ile Jüpiter arasında olması, oldukça güzel bir etki. Sert başlayan olayların olumlu gelişebileceğini anlatıyor. Hafta içindeki tepkilerinizin açılımı olacak bugünü iyi değerlendirmenizi dilerim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER